CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5357|Reply: 30

Siapa Sebenarnya Yang 'Kenyang'?-Pelakon Paskal Sampai Sekarang Tak Dapat Bonus

[Copy link]
Post time 17-9-2019 05:31 PM | Show all posts |Read mode
Kejayaan Filem Paskal, siapa saja yang tak tahu kan?


Filem yang dibintangi Hairul Azreen, Jasmine Suraya, Amerul Affendi, Ammar Alfian, Gambit Saifullah ini berjaya meraih kutipan sebanyak RM30 juta.




Foto: Google




Sampai sekarang orang masih sebut-sebut lagi. Malah, Jasmine Suraya baru sahaja mempromosikan filem tersebut melalui Instagram.




  



Aktres ini memberitahu orang ramai supaya menonton secara percuma di saluran 700 sempena Hari Malaysia.


Bagaimanapun, bila jengah di ruangan komen, luahan rasa kecewa beberapa pelakon filem ini berjaya menarik perhatian.


Katanya, sampai sekrang langsung belum menerima bayaran bonus seperti yang dijanjikan.


Harapan palsu sungguh!
















Pelakon filem itu sendiri yang kata begitu, kira sumber sahih lah kan?


Kesian pula bila dengar. Realitinya tak seindah yang disangkakan.


Persoalannya, siapa yang 'kenyang' sekarang ni? Masih belum terjawab. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur aku tak menjadi salah seorg yg beli tiket utk kaya kan kapitalis dan tak bayar duit pelakon.

Fuhh tak sia2 aku muntah nak tgk muka si laki keknis
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 06:22 PM | Show all posts
bonus is saguhati and the employer has all the rights not to give bonus. tgk balik aggrement, klu ada dinyatakan then fight for it, klu tak duk diam2, kang takder job lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes..i xtgk sbb hairul azreen ..so xda lah rasa apa sgt..ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo ramai rupanya Tak tengok sbb ada kekrul...ingatkan aku sorang je
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro la yg kenyang.. skrg mostly filem2 besar under Astro Shaw yach.. sampaikan Boboiboy pon bergabung dgn astro.. skop production, tayangan unggul..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul kah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:35 PM | Show all posts
Pamelaloba replied at 17-9-2019 09:54 PM
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul ka ...

yerrrr sbb kekrul pandai politik. pegi kayuh basikal sama-sama dengan orang-orang penting.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mujur laaaa, ak xminat tengok cite yg ada kekrolll nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:28 PM | Show all posts
Kasihannya apabila janji dikhianati.. kecuali Ammar cash untukmu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiga kali aku p tgk filem ni. Tp bkn sbb kekrul. Sbb aku mmg suka cerita mcmni.. tapi kesianlah kat casts, klu betul x dpt extra shooting punya payment. Bab bonus tu, hak production.. kalau dpt beruntung..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 18-9-2019 01:46 AM
Tiga kali aku p tgk filem ni. Tp bkn sbb kekrul. Sbb aku mmg suka cerita mcmni.. tapi kesianlah kat  ...

Sama. Wpun time kekrul tutup mata. Payment extra day pun tarak. Aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 17-9-2019 09:54 PM
Kalau baca komen gambit dia ada mention dia tak pandai cium2 @ main politik. Dia nak cakap kekrul ka ...

Kann mcm tuju ke seseorang pelakon. Semua watak besar ada komen dlm tu kecuali sorang je ka
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:31 AM | Show all posts
aku tak tgk cite ni kat wayang sebab kekrul.
tp aku tgk online sbb gambit

part kekrul aku buat2 tak nampak je
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:01 AM | Show all posts
Edited by haryatie at 18-9-2019 08:04 AM

tengok kat tv ari tu
boleh tahan jugak citer nya
kesiannya..kenapa buat mcm tu
x rsa bersalah ker
x kisah pun sape yg berlakon
sbb pelakon tu x kacau hidup aku pun
apa yg dia buat..tu life dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:13 AM | Show all posts
tak komen pulak yang sorang tu
selalu akan selit komen dimana jua
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:33 AM | Show all posts
tak tengok sebab nak kena bayar pastu ada plak kekrull.  tapi sekarang dah free di channel 700 dan Netflix pun masih tak tengok sebab ada kekrull.  mungkin tahun depan bila masuk RTM ..... fikir dulu nak tengok ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
X tgk sbb movie mlyu smua hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
OT sikit - mintak director bagus come out with Rom com amerul affendy and fazura..telefilm pun ok. Rasa sure gempak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:06 AM | Show all posts
siyes mah aku x sanggup tgk kat wayang sb ade hairul kekrul bajet tuh...

sb dia, aku mengambil masa yg lamaaa utk tgk movie ni sb sgt x suka dia! aku bru tgk cte ni last month itupun sb adik aku kata jalan cerita dia best.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:25 PM GMT+8 , Processed in 7.665287 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list