CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4822|Reply: 28

Boboiboy Movie 2 Meletup Di Panggung, Monsta Umum 2 Lagi Siri Animasi Baru!

  [Copy link]
Post time 16-9-2019 07:48 PM | Show all posts |Read mode
Selepas kejayaan Boboiboy Movie 2 yang berjaya menarik lebih dua juta rakyat Malaysia menonton, Monsta kembali lagi dengan rancangan untuk menyambung penceritaan di dunia Boboiboy.


Baru-baru ini, pihak produksi animasi Boboiboy, Monsta telah mengumumkan dua siri baru yang bakal dihasilkan di laman Facebook mereka. Dikatakan dua siri ini sejajar dengan hala tuju watak Boboiboy dan rakan-rakannya di masa akan datang.


Dengan kutipan mencecah RM27.7 juta dalam masa 26 hari, tidak mustahil bagi Monsta untuk menerima sambutan hangat dari peminat untuk menghasilkan lebih banyak karya. Dua siri yang diumumkan boleh dikatakan spin-off kepada siri Boboiboy sendiri, iaitu MechAmato dan Papa & Pipi.



Kredit Foto: Facebook BoBoiBoy



Setakat ini tidak ada sebarang sinopsis jelas berkenaan MechAmato selain gambar promo yang disiarkan, memberi audiens sedikit gambaran tentang dunia watak utamanya, Amato yang ditemani robot-robot comel dan unik. Ada teori yang mengatakan bahawa MechAmato mungkin mempunyai talian dengan Boboiboy, kerana mempunyai warna rambut yang sama.



Kredit Foto: Facebook BoBoiBoy



Manakala Papa & Pipi pula merupakan spin-off daripada filem Boboiboy Movie 2, menampilkan watak Papa Zola dan anak kecilnya Pipi Zola yang comel serta lucu. Siri Papa & Pipi berkemungkinan menyasarkan audiens dari kalangan kanak-kanak dan awal remaja, berbeza dengan siri Boboiboy Galaxy dan MechAmato yang menyasarkan golongan remaja.


Masih tidak ada sebarang tarikh rasmi untuk kedua-dua siri ini, tetapi sama-samalah kita nantikan kemunculan dua siri menarik ini, sekaligus mendokong industri animasi tempatan ke tahap yang lebih tinggi! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ho My Goshhhh
Papa Zola ada animasi tersendiri
Kena tengok niiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka papa zolaaa.. Yezaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
{:iwant{:iwant{:iwant
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:31 PM | Show all posts
kenapa akak rasa jd budak2 kalau tgk cerita ni ye?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Papa zola ni g kt MAPS ipoh pn layan je anak2 dgn keletah dia..best bwk if anak mmg peminat boyboiboy
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh. Suka pipi. Comel {:love
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:04 PM | Show all posts
da tua2 pn tngk katun..malu le ngn generasi bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Papa zola letak nama anak panjang berjela
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik ni. Tak sabar nak tengok kebenaran
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah mesti ada citer papa zopa nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 01:26 AM | Show all posts
Cable replied at 16-9-2019 09:04 PM
da tua2 pn tngk katun..malu le ngn generasi bbnu

ape nak heran. mak aku yang dah warga emas pun layan dragon ball dengan detective conan. kalo dia tengah tengok jangan sesekali tukar channel
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Pipi Zola

P uteri
I ntan
P ayung
I ndah

Z ulaikha
O delia
L adasyia
A bsyari
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 01:56 AM | Show all posts
SILA AMBIL TINDAKAN ,PANGGUNG WAYANG TELAH MELETUP DENGAN SENGAJA.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 16-9-2019 08:34 PM
Papa zola ni g kt MAPS ipoh pn layan je anak2 dgn keletah dia..best bwk if anak mmg peminat boyboibo ...

Yeke. Pernah pegi MAPS ni tahun lepas. Masa tu weekend and cuti umum. Dapat masuk yg bahagian aerospace tu je. Yg lain kena beratur panjang 30 min setiap 1. Mengarut sungguh la
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama betuii kaka tak main game papa zola
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Papa zola watak dia sengal sikit tapi tanpa boboiboy & kwn2 best ke?? Nak tau kena pegi panggung lah.

Gambar laki atas tu, nizam tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 08:42 AM | Show all posts
papa zola..yessssss!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable: da tua2 pn tngk katun..malu le ngn generasi bbnu

Tak payah malu...tiada peraturan yang dewasa tak boleh layan animasi. Pedulila apa orang kata.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku Boboiboy ni tak layan sangat. Lebih minat Rimba Racer dan satu animasi dari Perancis.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 0.094523 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list