CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: diya_az

TVN Crash Landing of Love [Hyun Bin, Son Ye Jin]

  [Copy link]
Post time 31-12-2019 03:47 PM | Show all posts
segak betui hero pakai unipom..pehhh makcik dah tua...nasib baik..kalau dak penuh wallpaper laa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2019 04:21 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 31-12-2019 03:25 PM
Huhuhu..ni maleh nak ngk citer yg tgh shooting2 ni..tp dah terjebak...
Adakah capt ri n  se ri ak ...

Rasanya SeRi selamat balik jugak ke South Korea, and then mungkin Oppa Ri sambung jadi pianist kat Swiss. Jumpa kat Swiss. Gittuh, mereput 2 minggu lagi hahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 09:40 AM | Show all posts
Inessa replied at 31-12-2019 04:21 PM
Rasanya SeRi selamat balik jugak ke South Korea, and then mungkin Oppa Ri sambung jadi pianist kat ...

kenapa 2 minggu uols?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 1-1-2020 09:40 AM
kenapa 2 minggu uols?

Sebab minggu ni xde..
Depa rehat sekejap..

Yg sbnrnya belum siap lagi kot episod minggu ni..depa xnaklah rush sebab nanti affect kebajikan crew2 tu kena kerja long hours pulak..dahlah time winter ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 10:01 AM | Show all posts
xyla73 replied at 1-1-2020 09:59 AM
Sebab minggu ni xde..
Depa rehat sekejap..

laaa ya ka..aduuuhhh lambatnyaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 10:38 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 24-12-2019 08:51 PM
Adakah ending dia tergantung nanti?ala2 tunggu reunificatiin?

huhuhu xtau tp mcm yg lain ckp jgn la ending cam drama hyun bin alhambra ... i sendiri yg tgk drama tu pon frust ending camtu...
harap2 citer ni ending smooth la....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-1-2020 10:49 AM | Show all posts
dalam masa 2 hari aku maraton ep 1- 6...
abam hyun bin
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2020 12:46 AM | Show all posts
atira replied at 2-1-2020 10:49 AM
dalam masa 2 hari aku maraton ep 1- 6...
abam hyun bin

aduhhh..bunyi mcm best.  Tp x berani nak start lg. takut meroyan tunggu episod baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-1-2020 11:52 AM | Show all posts
jaja replied at 3-1-2020 12:46 AM
aduhhh..bunyi mcm best.  Tp x berani nak start lg. takut meroyan tunggu episod baru

best.. watak2 sampingan yg lain pon best...
mcm geng satu team askar hyun bin...suka tengok diorang yg sengal2 tu
even makcik2 bawang satu kampung tu pon best
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa i crush dgn lead male dgn second lead male ?? Why ohh why?? Watak 2nd male pun best jgk..iols rasa dia bukan suru bunuh se ri tu..sb dia ada ckp se ri tu kawan dia....tapi penjahat tu mmg ada niat nak bunuh...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite  ni dah brape epi uols?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 12:09 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2020 11:57 AM
Cite  ni dah brape epi uols?

Baru 6 episod..
sempat lagi uols nak kejar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:14 PM | Show all posts
awat tak buat drama ni siap-siap...?? huwaaaa letih nak tunggu esok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 10-1-2020 12:09 PM
Baru 6 episod..
sempat lagi uols nak kejar ni..

Huhu..lama dah x tgk drama ni xyla ooiii...harap sgt wiken ni dpt layan kdrama semula seperti waktu2 dulu..iols teramat bz smpi xde mood lgsg nak tgk apa2 cerita..harap oppa HB dapat mengembalikan semangat iols yg dah lama hilang ni..hihi..

Wokeh baru 6 epi..iols nak donlod skarang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyla cite apa yg best yg tgh on air skang ea?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 05:00 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2020 04:46 PM
Xyla cite apa yg best yg tgh on air skang ea?

iols pun x tgk byk..
selain dari citer ni, iols tgk Chocolate dgn Teacher Kim season 2 je..

Chocolate ni romance melodrama..
ingatkan iols sorang je suka citer ni tapi tgk feedback kat benang yg iols bukak tu ramai lagi yg suka..
walaupun part romance sgt slow tapi byk life lesson citer ni..
gambar cantik & ost best..semua lagu2 ost sedap2 belaka..

Teacher Kim sebab dah tgk season 1 kenalah tgk season 2 pulak..
kalau suka citer genre medical bolehlah tgk..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2020 05:17 PM | Show all posts
xyla73 replied at 10-1-2020 05:00 PM
iols pun x tgk byk..
selain dari citer ni, iols tgk Chocolate dgn Teacher Kim season 2 je..

hehe..chocolate iols nak habis donlod sampai epi 12 dah tadi cite oppa HB ni pun dah settle uuu..wish me luck la ye..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sb harini blm ada update utk ep 7 eh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 11-1-2020 04:59 PM
Apa sb harini blm ada update utk ep 7 eh?

Blm lagi..
Epi 7 mlm ni baru kuar..
Kalau tgk kat Netflix pkl 10 baru ada..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 11-1-2020 06:40 PM
Blm lagi..
Epi 7 mlm ni baru kuar..
Kalau tgk kat Netflix pkl 10 baru ada..

Ooo ye pula kan..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.121840 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list