CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9483|Reply: 29

"TMJ Gemuruh Tengok Darah Banyak"- Che Puan Khaleeda Dedah Fobia Suami

  [Copy link]
Post time 7-8-2019 09:47 AM | Show all posts |Read mode
Semua orang tahu betapa berani dan lantangnya Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim dalam memperjuangkan pelbagai isu dan pendiriannya.

Tetapi, rupa-rupanya sekeras-keras putera selatan ini ada juga perkara yang digeruninya.

Menurut isterinya, Che Puan Khaleeda Bustamam, suaminya itu tidak pernah menemaninya di dalam bilik bersalin kerana baginda "gemuruh darah".




TMJ gemuruh darah
Foto: Instagram




Che Puan Khaleeda berkata demikian ketika menjawab soalan netizen yang bertanyakan pengalaman bersalinnya di Instagram.


"Saya yang tak nak dia (TMJ) ada dalam bilik bersama semasa saya melahirkan anak-anak saya.

"Dia akan berasa sangat gemuruh dan tidak tenang apabila melihat darah yang banyak ketika proses bersalin. Saya sangat particular dengan calm energy yang ada bersama saya ketika proses melahirkan anak-anak saya," katanya.


Che Puan Khaleeda dan TMJ
Foto: Instagram




Walaupun begitu, katanya, TMJ adalah suami yang sangat penyayang dan memahami, malah sangat "supportive".



Itulah kan, sekeras manapun lelaki, bila tengok darah isteri bersalin pasti ramai yang hendak pitam sebenarnya.


Ada yang pernah pitam tengok isteri bersalin tak? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2019 10:07 AM | Show all posts
takut pulak nak komen pasal TMJ ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwwww humblenyaaaa beranak kt sepital kerajaan. Baby pon dlam bassinet sepital je. Wow wow wow seorang tengku mahkota relek je macam tu tanpa dikeliligi bodigad pon. Patot la rakyat johor semua sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:44 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-8-2019 10:11 AM
Wowwwwww humblenyaaaa beranak kt sepital kerajaan. Baby pon dlam bassinet sepital je. Wow wow wow se ...

FYI, kat HSA tu memang ade wad diraja..tiber meollss mode pembaris ni

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:57 AM | Show all posts
laaa.. (malas nak komen lebih nanti kena ketuk pintu)
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-8-2019 11:13 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 7-8-2019 10:39 AM
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,

deeeppp............................
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:19 AM | Show all posts
laaa ada jeerr news diorang ni...penjlat mahu helang pipit kekal relevan kah??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni simpan dalam hati je. Tak boleh komen
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:52 AM | Show all posts
aa gitu la ngan laki aku, nmpak keras n manly

time bersalin, doctor tnya aku nk pge laki x potong tali pusat?

masa tgh kontraksi dia teman, masa active labor aku suh dia blah kt tepi langsir je,

aku ckp x yah, nti dia pengsan, jd kisah lain pulak, nk nengok aku ka nk nengok dia

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:03 PM | Show all posts
laki iolls xmo lepaskan peluang. tp xdk plk die ckp byk ke idokkk kuo darah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 7-8-2019 10:44 AM
FYI, kat HSA tu memang ade wad diraja..tiber meollss mode pembaris ni

Hehehehehee meols pulak mode husnuzon on tahap anjing
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 7-8-2019 10:39 AM
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,

Rajawali tetap terbang tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-8-2019 02:09 PM
Rajawali tetap terbang tinggi

Kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:11 PM | Show all posts
apa2 je lah.. no komen..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:07 PM | Show all posts
manehnya replied at 7-8-2019 11:52 AM
aa gitu la ngan laki aku, nmpak keras n manly

time bersalin, doctor tnya aku nk pge laki x potong ...

Sama la kita. laki iouls duduk tunggu sampai habis, siap tolong tolak belakang masa nak meneran. tapi disebalik kegagahan itu mak iouls cakap masa i dipindahkan ke wad (husband jalan dulu) laki iouls muntah sampai terduduk tepi toilet bowl. Rupanya dia x tahan tengok darah bercampur dengan lendir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
andai kau gemuruh dan merasa lemah, kurex sedia menongkah mu dari belakang, jatuhkan dirimu dalam belahan dada yang gebu ibarat gula kapas, sehangat hembusan nafas helang margastua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:48 PM | Show all posts
1st time suami memg kena teman seeloknya.. atok den posan ekau anak jantan 3  cabaran bondo kono lopeh dulu..1. sunat 2. akad nikah 3. toman bini besalin anak petamo..

aku berani tengok, pitam tak pitam belakang cerita.. Nah..sebaldi darah+lendir.. Insaflah.jpg terus..

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat peristiwa masa nak bersalin 4 tahun lepas.. Laki orang tetiba lari terjah masuk bilik orang sebelah yg tengah meneran sebab panik tengok kepala baby keluar dari cikpet bini dia. Melatah2 nurse kat sebelah tu terkejut. I yg tengah separuh mati tahan contraction pun boleh terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:19 PM | Show all posts
Megikari replied at 7-8-2019 05:11 PM
Teringat peristiwa masa nak bersalin 4 tahun lepas.. Laki orang tetiba lari terjah masuk bilik orang ...

I tak faham bab ni

why laki kena diri belah kaki tu? mmg nampak la baby keluar

tak leh ke dia diri sebelah wife, pegang her hands ke?

sorry i tak ada anak so xleh nak relate
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 04:22 PM GMT+8 , Processed in 0.087039 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list