CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Nabi Elok Je Guna Harta Khadijah" - Asiah Jalil Bengang Suami Enggan

  [Copy link]
Post time 6-8-2019 10:40 AM | Show all posts
esah ni dah ada duit lepas buat press conference lawan PW team retu keww?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Moskel aku.. Sapa je yg berani amik dia jdi lawyer kes???...
Tgk mereng jer luahan kt dia..

Dah kalo so claimed duit bersepah Sgt.. Laki tak mau usik duit ko pi la upgred diri.. Bg nampak nur sikit muka kau tu..

Pi Spa tonyeh scrub satu badan biar bercahaya sikit penampilan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:36 AM | Show all posts
satu jekk nak ckp...
biar ruper takde tapi bahasa n perangai elok...

jagn dah la ruper tak seberapa perangai pun teruk....buruk sgt gayanya....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kak asiah duit ada boleh gi me time tu spa.rileks2 kak pon tak atress jadi bertambah cantik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk la sapa behind her. siti kassim. what u expect kan....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:06 PM | Show all posts
takde sape ke nak suruh dia guna duit dia gi hapgred diri
nmpk tua dr usia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-8-2019 02:28 PM | Show all posts
haryatie replied at 5-8-2019 02:16 PM
pelik nya dia ni
prempuan kat luar ni mau menyumpah suami kalau guna duit istri
dia pulak lain

efek beranak ramai
kejap cakap laki tak bagus kejap cakap laki dia cam gitu

mereng apa pempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:33 PM | Show all posts
sewel agaknye...kang laki tu sedap je makan duit dy cakap laki tu xguna laa..xmalu makan hasil isteri laa..ape laa...mohon org macam ni cepat sikit meninggal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sabo luar biasa laki die nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:19 PM | Show all posts
ehhhh bukan hari  tu kata dah file cerai?????
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia hodoh.
Mulut tangan juga celupar.
Biadap dan tak tahu jaga aib suami.

Feminist sangat...
Banyak suami tak setuju amik maid tinggal sekali sebab mahukan privasi dan elak godaan.

Degil jugak. Lantak kome
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:29 PM | Show all posts
duri_durians replied at 5-8-2019 01:48 PM
alhamdulillah kak asiah ada suami penyabar.

orang luar tak perlu nak kecoh kot sbb rasanya  ...

Tapi bukankah sudah dikatakan tak baik buka aib suami atau rumahtangga kpd umum. Satu hal lgi, kalau suami tak izinkan ambil pembantu, tentulah suami tak mau ada orang asing dlm rumahnya.  Harus pula dia dn pembantu peka dgn pantang larangnya. Tapi kalau anaknya sampai 9 orang, tahan ke pembantu dgn kerenah anak2 itu nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:32 PM | Show all posts
haryatie replied at 5-8-2019 02:16 PM
pelik nya dia ni
prempuan kat luar ni mau menyumpah suami kalau guna duit istri
dia pulak lain

merek adalah suami-isteri yg luar biasa.... payah nak dpt suami mcm ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bagitaw yg wpon rupanya hodoh n perangai  buruk. Somi dia tetap nak kat dia. Dan suami dia baik  tak mcm laki org lain. Tu jeee motip nye
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni psiko ke apa eh? Ke meroyan? Something manjang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpan buat diri sendiri udoh ler akak oii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2019 09:45 AM | Show all posts
nolya replied at 6-8-2019 09:29 PM
Tapi bukankah sudah dikatakan tak baik buka aib suami atau rumahtangga kpd umum. Satu hal lgi, kal ...

acik nolya, dorang dua orang dah melayari bahtera berapa lama dgn hasil anak 9 orang tu?kalau menurut asiah jalil lakinya dulu mat rock yg berubah jadi pak lebai. kalau lakinya tak tahan, dah lama bercerai tapi lakinya relax2 je.

suami taknak pakai duit isteri tu buka aib ke? pandangan orang berbeza tapi ia sekadar pandangan. mereka yg melalui hidup mereka, yg menghadap diri masing2, dah lali.

tak perlu lah kita risaukan hukum hakam akibat drpd cecehan asiah jalil ni.


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:58 AM | Show all posts
tahap kesabaran husband die btul2 menakjubkan
tahap petala ke 8 agaknye
dari dlu lagi die nk bercerai dgn husband die tp smp ke sudah bersama lg..pernah baca die reply komen ckp husband die penyabar btul dh seantero dunia dia meroyan tp husband die wat lek wat pis je huhuhu

kadang2 ble bosan i slalu jugak baca die punye royanan huhu...kadang2 tu ape yg die ckp btul...tp ade certain bab tu die mmg out sket

die perlu ikut suggestion forumer lah p upgrade die punye penampilan sket...pegi spa sental daki2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:28 PM | Show all posts
amazingly suami dia masih bertahan menjadi suami dia...  penyabar sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:45 PM | Show all posts
humble brag...
nk bgtau laki dia bukan bewak, jenis penyabar walau hari2 bini meroyan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:20 PM GMT+8 , Processed in 0.064228 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list