CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4041|Reply: 23

Suara Mirip Dato' Siti Nurhaliza, Lelaki Ini Cuit Hati Netizen. Merdunya!

[Copy link]
Post time 19-7-2019 10:54 AM | Show all posts |Read mode
Dalam beberapa tahun yang lepas, sudah banyak kali kita menyaksikan penyanyi baru atau individu yang mempunya suara mirip dengan penyanyi terkenal di Malaysia.


Jika anda masih ingat, pernah tular suatu ketika dulu apabila individu yang bernama Fairuz mempunyai rupa dan suara mirip seniman Malaysia, Tan Sri P.Ramlee.








Beberapa hari lepas, tular di laman sosial apabila ada seorang lelaki yang mempunyai suara mirip Dato' Siti Nurhaliza. Video yang berdurasi selama 23 saat itu menunjukkan lelaki itu menyanyi lagu Comel Pipi Merah nyanyian Dato' Siti Nurhaliza.





Lebih mengejutkan, video itu seolah-olah seperti lip sync kerana suaranya sama amat dengan Dato' Siti!





"Aafiyah anak ibu"





Jarang sekali kita jumpa lelaki yang mempunyai suara seperti wanita, lebih istimewa apabila sama seperti Dato' Siti. Cuba bayangkan jika dia dodoikan korang sebelum tidur, boleh sampai tengah hari tidur gamakya! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala bosannya berita...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:10 PM | Show all posts
esk luse jd ponen la bdk ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:12 PM | Show all posts
dah masuk motif viral punn.. sekali dgn budak yg siti shower tu..
helok2 suara jantan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 01:18 PM | Show all posts
hanak hekan @sitilu nih

stok semburit smpai kenyang
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 02:34 PM | Show all posts
wow sejibik suara dia. once dia habis nyanyi tepuk tgn tu alahai patah ke dek hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:21 PM | Show all posts
obviously hadek2 siti shower tu lagi la...siap buat ig review lagi...ko hade?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:26 PM | Show all posts
90 percent sebijik...10 percent lg sbb suara heols ada husky skit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosann lahh.. xdenla sama pon.. lebih mirip kpd suara syura, elly mazlein, intan sarafina jah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 09:47 AM | Show all posts
mesti pondan ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 10:29 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 10:45 PM
Bosann lahh.. xdenla sama pon.. lebih mirip kpd suara syura, elly mazlein, intan sarafina jah..

hahaha...3-3 org ni obviously sengaja tekan suara nak bagi bunyi mcm siti nurhaliza kan...mungkin la mmg dah ada iras siti sikit2, tapi time diorg memula jadi retis dulu, ketara sgt la dok tekan2 suara nak bagi mcm siti...ewwww sgt..sapa ek komposer diorg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:01 PM | Show all posts
jantan ker...hurm...suspisis akak
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondannya ko dekkkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 04:06 PM | Show all posts
geli lahh... iols tutup mata pun dapat tau tu bukan mak iti
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 07:16 PM | Show all posts
perasan tak, org yg suara sama dgn mak iti kebanyakkan lelaki kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:23 PM | Show all posts
MsPercy replied at 20-7-2019 07:16 PM
perasan tak, org yg suara sama dgn mak iti kebanyakkan lelaki kan.

dan ponen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2019 12:39 AM | Show all posts
baca tajuk je dah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
So kiranye jejanzzz la ctdk ke org msia ni suka sore laki jah??


{:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 04:20 PM | Show all posts
dah kenapa sume nk jadi sore mcm ctdk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 04:29 PM | Show all posts
dik menten jd lelaki tau
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:20 AM GMT+8 , Processed in 0.085638 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list