CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 33062|Reply: 132

[OCN] Strangers From Hell - Lee Dong Wook, Im Si Wan

[Copy link]
Post time 19-4-2019 07:01 PM | Show all posts |Read mode
>>> kmania.info


Lee Dong Wook dan Im Si Wan dikatakan masih meneliti tawaran untuk berlakon di dalam drama terbaru terbitan OCN berjudul , "Strangers from Hell".

OCN “Strangers from Hell” yang diadaptasikan daripada sebuah webtoon popular bertemakan thriller mengisahkan tentang kejadian aneh yang dihadapi oleh seorang lelaki selepas beliau berpindah ke Seoul dari kampungnya. Pemenang Best Supporting Actor 6th CARI Kdrama Awards ini akan memegang watak sebagai seorang penyiasat, mungkin detektif pengintip yang ditugaskan ke stesen No. 203 dipenuhi oleh kumpulan Gosiwon yang terkenal sikap aneh mereka tetapi berbahaya. Beliau berjaya menyelinap sarang kumpulan tersebut dengan harapan dapat mengintip rahsia di sebalik aktiviti dilakukan kumpulan itu yang menyebabkan mereka memenangi hadiah di dalam satu majlis di mana latar belakang mereka tak dapat dikenalpastikan sebelum ini.

Manakala, watak ditawarkan kepada Im Si Wan pula ialah Yoon Jong Woo yang mengalami kejadian aneh disebabkan pertemuannya dengan kumpulan Gosiwon tersebut apabila menghuni di satu apartment yang sama. Beliau berkongsi dapur sama dengan jiran-jirannya itu dan terpaksa menerima kelakuan pelik demi sewaan bilik apartment yang lebih murah berbanding di tempat lain.

OCN “Strangers from Hell” bakal diarahkan oleh Lee Chang Hee, pengarah filem 'The Vanished' yang baru berjinak-jinak di dalam arena layar emas.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2019 10:53 AM | Show all posts
looking foward for this because of my wookie. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh wookie lagi... Back to back drama dia...

I memang tunggu Siwan ni... Drama dia yang minat Misaeng je... Yang lain macam tak kena dengan taste...

cc: @C1k_J4h @wima @xyla73  
Minat tak?

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 20-4-2019 04:23 PM
Wahhh wookie lagi... Back to back drama dia...

I memang tunggu Siwan ni... Drama dia yang minat M ...

Ni bila? X cakap pun bila start. I memang jarang tinggal drama2 ocn kecuali kalau i xde masa nak tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 20-4-2019 05:33 PM
Ni bila? X cakap pun bila start. I memang jarang tinggal drama2 ocn kecuali kalau i xde masa nak t ...

Belum tau bila airing... I dah lama tunggu drama baru Siwan... Hope citer ni best...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 20-4-2019 06:12 PM
Belum tau bila airing... I dah lama tunggu drama baru Siwan... Hope citer ni best...

Baru ditawarkan rupanya..lmbt lagilah..LDW x pernah berlakon lagi drama ocn..hopefully dia accept..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-4-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 20-4-2019 06:22 PM
Baru ditawarkan rupanya..lmbt lagilah..LDW x pernah berlakon lagi drama ocn..hopefully dia accept. ...


Yup... Memang lambat lagi... Tapi Siwan rasanya dah setuju... Ada article sebelum dia keluar military... Wookie je belum tau...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 20-4-2019 04:23 PM
Wahhh wookie lagi... Back to back drama dia...

I memang tunggu Siwan ni... Drama dia yang minat M ...

iols penah tgk siwan berlakon...
dlm drama misaeng..tp tula..misaeng iols tgk satu epi je...blum ada kelapangan nk sambung..bz melayan drama2 baru...hihi
bg iols, dia antara yg pandai berlakon selain d.o..
rupa pun comel je..ada pakej la..
looking forward gak nk tgk drama ni uols..
baca sinopsis cerita agak menarik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Im siwan ni ahli group ze;a rupanya. Dh disband ke group tu? Park hyung sik tu punkerapblakon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 21-4-2019 01:16 AM
iols penah tgk siwan berlakon...
dlm drama misaeng..tp tula..misaeng iols tgk satu epi je...blum  ...

La uols blm tgk lagi Misaeng rupanya..tgklah..sgt relate able utk org yg keja ofis..sort of motivation drama..feel dia lain mcm lps abis tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 21-4-2019 01:53 AM
La uols blm tgk lagi Misaeng rupanya..tgklah..sgt relate able utk org yg keja ofis..sort of motiva ...

tula..blum lg uols...
ms misaeng tgh tyg tu iols bz...x melayan kdrama sgt...
lps2 tu mmg dh donlot nk lyn..tp blum sambung2 lg smpai skrg...huhu
tgk epi 1 tu pun mmg menarik nk sambung..
nnti nk kena cari masa n smgt gak bg abih lyn...haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 21-4-2019 01:16 AM
iols penah tgk siwan berlakon...
dlm drama misaeng..tp tula..misaeng iols tgk satu epi je...blum  ...

I tengok dia dalam Misaeng je... 1st time tengok acting dia... Good actor... I menangis tengok citer Misaeng ni... Adehhh... Dah tengok 2kali... Drama dia yang lain tak menarik minat nak tengok... Hahaha... Hope citer ni bestlah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:04 AM | Show all posts
Choc-chip replied at 20-4-2019 04:23 PM
Wahhh wookie lagi... Back to back drama dia...

I memang tunggu Siwan ni... Drama dia yang minat M ...

mestila!!
aiols aim nak tgok siwan ja..hehe..samala..suka dia kat misaeng
harap2 comeback kali ni menjai
dan wookie harapnya ada lain skit watak
aiols last tgok wookie kat life
touch your heart aiols xdpt hadam cite romance
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:55 PM | Show all posts
yeay wookie kembali.. mohon jgn buat style rambut dlm Touch Your Heart, kurang ke-handsome-an
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 22-4-2019 11:19 PM
C1k_J4h replied at 22-4-2019 10:04 AM
mestila!!
aiols aim nak tgok siwan ja..hehe..samala..suka dia kat misaeng
harap2 comeback kali n ...


Sama la kita uols... Last tengok citer Wookie drama life... Touch your heart drop... Hahaha

Siwan berlakon best Tapi tu la citer dia Misaeng je yang minat... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:44 AM | Show all posts
Choc-chip replied at 22-4-2019 11:18 PM
Sama la kita uols... Last tengok citer Wookie drama life... Touch your heart drop... Hahaha

S ...

siwan ada drama lain erk?
aiols memg tgok dia kat misaeng ja
baru nampak ada talent berlakon dia ni
syg dia rendah..kalau tinggi skit..perfect!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 23-4-2019 08:44 AM
siwan ada drama lain erk?
aiols memg tgok dia kat misaeng ja
baru nampak ada talent berlakon dia ...

Ada uols... Sebelum military citer saeguk... Yang lain tu rasanya dia supporting actor je...

Rendah tu tak boleh nak buat apa... Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:22 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 23-4-2019 08:44 AM
siwan ada drama lain erk?
aiols memg tgok dia kat misaeng ja
baru nampak ada talent berlakon dia ...

cite ngan yoona tu..ape ntah tajuk die..king in love rsenyer..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 22-4-2019 10:04 AM
mestila!!
aiols aim nak tgok siwan ja..hehe..samala..suka dia kat misaeng
harap2 comeback kali n ...

Best u touch your heart tu. U kne hadamkn. Sbb wookie dlm tu blakon nmpk kaku tp bl die bkiss2 bukan main lg mgahayati
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 22-4-2019 11:18 PM
Sama la kita uols... Last tengok citer Wookie drama life... Touch your heart drop... Hahaha

S ...

Best ke u drama life. Iols bru nk tgk. Aduh knapa ramai xlyn touch your heart. Meols mcm lyn sensorg je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.123503 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list