CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2894|Reply: 18

[Tempatan] Sultan Melaka Dibebaskan

  [Copy link]
Post time 10-4-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Raja Noor Jan Shah dibebaskan dari tuduhan atas sebab menyamar sebagai Sultan Melaka.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Download Tuanku
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 kes
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Amporn tongku
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia claim diri dia as sultan pun bkn rakyat kena byr apa2 elaun pun kat dia. Ni br btl payung rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 08:53 AM | Show all posts
tah sapa2 lah yg nk anggap dia sultan....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2019 09:29 AM | Show all posts
so skang melaka dah ada sultan ke cane
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 09:51 AM | Show all posts
sultan bodo ni laaaa troll orang berminggu dalam twider.  takde kerja skg kau jan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 10:16 AM | Show all posts
bersultan dihati
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kira grand sikit la buat majlis dkt afamosa resort...yg lain buat kat umah dgn segala merepek raban..siap panglima bgai...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 11-4-2019 10:22 AM
Ni kira grand sikit la buat majlis dkt afamosa resort...yg lain buat kat umah dgn segala merepek rab ...

Khuenst buat kat beranda rumah lagi
Kat dinding ade plat meter tnb sebesar alam apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:49 AM | Show all posts
download tuanku, sembah patik harap di upload
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ratutulip replied at 11-4-2019 08:53 AM
tah sapa2 lah yg nk anggap dia sultan....

2006 dulu dia claim ada gelang batu petir
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 02:31 PM | Show all posts
soltan yg zuhud

ke hulur ke hilir dgn perodua kenari penuh emblem2 & sticker 'di raja'

unporn tongku!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 03:19 PM | Show all posts
jadi sultan internet ajala

main download upload..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 03:37 PM | Show all posts
sultan yg ada pun kena kecam. ni kan pulak yg mengada2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Betaisbetter la yea...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 05:10 PM | Show all posts
Tapayana replied at 11-4-2019 11:10 AM
2006 dulu dia claim ada gelang batu petir

sebagai org melaka, tk hingin lh nk anggap dia sultan kami hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe lah just enjoy him sebagai penghibur saja..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 04:37 AM GMT+8 , Processed in 0.087423 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list