CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3652|Reply: 19

Nak Tahu Apa Rasanya, Budak 11 Tahun Masukkan 70 Bebola Magnet Dalam Zakar

  [Copy link]
Post time 29-3-2019 12:36 PM | Show all posts |Read mode
Doktor terpaksa melakukan pembedahan ke atas seorang budak lelaki berusia 11 tahun bagi mengeluarkan 70 biji bebola magnet yang dimasukkan ke dalam zakarnya selepas didorong perasaan ingin tahu.








Menurut South China Morning Post, media tempatan City Express melaporkan kanak-kanak yang tidak dinamakan itu dikejarkan ke Zhejiang University's School of Medicine Affiliated Children's Hospital pada malam Ahad selepas mengadu sakit perut.


Selepas melakukan imbasan sinar-X, doktor mendapati imej menunjukkan terdapat bayang-bayang objek asing di dalam saluran kencing sebelum mangsa mengakui apa yang sudah dilakukannya.




Kredit foto:





70 bebola magnet berdiameter 5 milimeter dikeluarkan dari saluran kencingnya dalam satu pembedahan yang mengambil masa selama dua jam.


Menurut pakar bedah Dr Tao Chang, bebola itu melekat antara satu sama lain menyukarkannya untuk dikeluarkan sekali gus.

"ada awalnya, kami hanya mampu mengeluarkan dua atau tiga biji dalam satu masa.

"Selepas berjaya mengeluarkan lebih kurang 50 biji, baki bebola berkenaan akhirnya membentuk satu barisan memudahkan kami untuk menariknya keluar sekali gus," katanya.




Kredit foto: SCMP/Guancha




Tambah Tao, ia bukan kali pertama hospital itu berdepan situasi sedemikian. Malah, ia berlaku dua atau tiga kali setiap setahun, di mana remaja berusia antara 10 hingga 15 tahun cenderung memasukkan sesuatu ke dalam kemaluan mereka.


Pada Julai tahun lalu, doktor di Zhumadian, wilayah Henan mengeluarkan wayar fonkepala sepanjang 42 sentimeter (sm) dari kemaluan remaja berusia 18 tahun, lapor Dahe Daily.


Dia dikatakan memasukkan objek itu setahun yang lalu dan tidak memaklumkannya kepada keluarga kerana berasa malu walaupun terpaksa menanggung kesakitan.


Sementara itu, remaja berusia 13 tahun di Harbin, Heilongjiang terpaksa menjalani pembedahan untuk mengeluarkan wayar elektrik sepanjang 10 sm yang tersangkut di zakarnya pada tahun lalu. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik nya
Lahai
Buh stent UTK yg sakit batu karang pun bius beradong
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
PRC no wonder.

Tengok takuk dah tahu China....byk sgt makan anjing ko tu nafsu Naik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Calon lgbt...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 03:07 PM | Show all posts
why? I cannot brain?

kenapa kenapa kenapa dia buat macam tu???
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngilunya baca tajuk. Artikel just skip terus je.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-3-2019 03:22 PM | Show all posts
Ehhh muat ke masuk kat lubang kencing tu? Ajaib sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 03:24 PM | Show all posts
sekarang baru dia tau rasanya..rasa berat sbb magnet besi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2019 04:03 PM | Show all posts
ooo baru aku tau lubang kencing tu leh masuk benda
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
So apa rasanya selepas bebola yg ke 70 dimasukkan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 04:20 PM | Show all posts
anak sepet....sebab tu depa hantaq anak pi tuisyen...taw...wakakakakakakkaakaaka
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh cmner ek lubang tuh besar ker
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 05:17 PM | Show all posts
habis nak kencing mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 03:54 PM | Show all posts
pelik btul rakyat negara china ni...klu yg plik2 mesti dr negara diorg
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Curiousity {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Uiks
I pun ada bebola magnet cmni
Lagi halus saiz 3mm je beli kat shopee
Tapi anak i buat main elok2 laa
Xde bangang cm kes budak ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kinky nya kau dekk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 06:45 AM | Show all posts
curiosity killed the cat

jangan nak kinky sgt dik oi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:15 AM | Show all posts
geli betol depa ni. xde kije
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:23 AM | Show all posts
pelik2 la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:03 AM GMT+8 , Processed in 0.070587 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list