CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9975|Reply: 48

Pakai Terdedah, Netizen Sokong Keputusan Awi Rafael Putus Tunang Dengan Atikah

  [Copy link]
Post time 26-3-2019 02:04 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang turut merasa sedih apabila Awi Rafael dan Atikah Suhaime memutuskan tali pertunangan mereka beberapa hari sebelum pernikahan mereka berlangsung.






Bagaimanapun, semalam ada pula yang menyokong tindakan Awi untuk tidak meneruskan pernikahan dengan aktres cantik itu hanya kerana Atikah seringkali mengenakan pakaian yang agak terdedah.


Menerusi salah satu foto yang dimuat naik oleh Atikah semalam, rata-rata ramai yang mengatakan kerana pemakaian Atikah tersebut membuatkan keluarga Awi enggan menerima Atikah menjadi sebahagian daripada keluarga mereka.



Kredit foto : Ig Atikah Suhaime




Pakaian terdedah, memang patut keluarga Awi tak nak..






     


      




      

Kredit foto : Ig Atikah Suhaime




Tidak kurang juga yang memberi sokongan kepada Atikah dan tidak bersetuju dengan netizen yang berterusan menghentam Atikah hanya kerana kesilapan masa lalu nya.








Kredit foto : Ig Atikah Suhaime



Apa pun janganlah terlalu menghentam. Siapa kita untuk menjatuhkan hukum untuk kesilapan orang lain. Bagi nasihat elok-elok kan lagi molek? Peace! -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 02:35 PM | Show all posts
hmm..ksian lak aku ngn minah ni..wlaupun penah trisam tp sheollss msih leh dibimbing..meollss rasa si syamsul yusuf tu bgus sbab trima putri sarah seadanya..pdahal putri sarah b4 this seksi namati siap tupis n gmba comolot ngan ammar alfian dlm pool dlu..leh lak mak syamsul trima menantu dia tu..

pokok pangkal sbnarnya hati..meollss rasa kalu tikah dpt jantan cm syamsul aku rasa pun sok2 dia cm putri sarah berubah 360 darjah..netz je suka melahar cm dorang tu konfem ahli sorga..yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:40 PM | Show all posts
takpelah tikoh hang cari je mat saleh kaya

hang pun lawo bertiang tiang tyapi sayang hang sangat sendu

kalau hang kawin ngan mat saleh depa tak heran pun ngan cite lama hang

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:41 PM | Show all posts
chicozinn replied at 26-3-2019 02:35 PM
hmm..ksian lak aku ngn minah ni..wlaupun penah trisam tp sheollss msih leh dibimbing..meollss rasa s ...

madu dengan samsul tu pun okay juga tuh kan...
mampu mampu da... buat filem berjuta2 laku...
better samsul selamat maruah perempuan camni kan...



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:51 PM | Show all posts
i bet lelaki yg kutuk tikah tu mesti lelaki yg sama like porn byk2 kat twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah, awi tu pun macam la baik sangat kan? Yang peminat sibuk nak judge diorang ni kenapa? Biarlah.. dah takde jodoh kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:11 PM | Show all posts
kalau dah pakai mcm tu mmg lah mengundang kecaman org. Jika pandai amik 'isi' kecaman tu, boleh la mula refleks diri apa yg salah. Yg back up tu pun bahaya, lagi bawak seseorang tu lebih jauh hanyut
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:28 PM | Show all posts
gambar belakang je ke? depan xde?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 03:29 PM | Show all posts
pegi kuala lipis x ajak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berbikini stim la jgk tgk.. klu birah kupu2 hitam tu mmg geli geleman tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:35 PM | Show all posts
memang dia sengaja upload gambar itu.....untok mengundang acik2 bawang ranger


sama juga dgn si laki  artist yg  ambil gambar dgn statue pegang tetek....
tujuan mengundang. Kalau tidak nama tengelam....tarak cerita,




Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:49 PM | Show all posts
Edited by mixed at 26-3-2019 03:50 PM

tikah ni aman2 je xda nk frust banget dah putus tunang
masa tarikh xjd kawen ritu sibuk shooting
sampai skg x abis shooting lg
sheol dah plan semua

muka pn happy je semanjang
job dah byk blk
tgk kt ig david teo cam nk bt
remake legenda bdk hostel 2?

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:53 PM | Show all posts
alah nnt dh suam2 kuku smp kena jd promoter
sheols insaf lah semula

ni tgh laku balik kan
harus lah carik peluang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah memang dia seksi pun bila masa dia potray dia as gegadis lindungan kaabah? Suka nau jadi setad/setajah bawang netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:59 PM | Show all posts
mixed replied at 26-3-2019 03:49 PM
tikah ni aman2 je xda nk frust banget dah putus tunang
masa tarikh xjd kawen ritu sibuk shooting
s ...

dia mmg close dgn David teo, aritu pun david teo and wife dia dtg to comfort her
dari dulu dia mmg seksi mix, yg putuskan takmo kahwin bkn dia and awi, but her father.
kadang shin syak tikoh layan batu, sebab stone semacam, sama lar mcm awi gigi verneer tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 26-3-2019 03:35 PM
memang dia sengaja upload gambar itu.....untok mengundang acik2 bawang ranger



Sama jugalah modus operandi retis jandha paling birah kat malaysia yg sorang tu kan tokmat kan??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 04:11 PM | Show all posts
elok la tak jadi kawen kalo dh bapaknya tak suka, awi pi la cari org lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:17 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 26-3-2019 03:59 PM
dia mmg close dgn David teo, aritu pun david teo and wife dia dtg to comfort her
dari dulu dia mm ...

mmg ada gak tgk sekali muka stim sheol
awi tu mmg kepam sgt xtau nape tikoh suka

ada ternpk deols like ig wedding planner lps putus tunang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:35 PM | Show all posts
mixed replied at 26-3-2019 04:17 PM
mmg ada gak tgk sekali muka stim sheol
awi tu mmg kepam sgt xtau nape tikoh suka

huh, wedding planner yg ada up post tu ker? katanya semua dah ready and mak tikoh yg beria nak tikoh dgn awi disatukan. entah sampai skrg tak tau knp tak jadi, overshadow dgn alip and bella
kalo dia tak stone takkan boleh trisam? she s free spirit mcm zaman 70an hippie
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:47 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 26-3-2019 04:35 PM
huh, wedding planner yg ada up post tu ker? katanya semua dah ready and mak tikoh yg beria nak tik ...

nama wedding bcreative production photograpeher bkn wedding planner aporn salah tgk

ada npk nanas-bella ada guna gak services dorang
klu scroll ke bwh ig nya


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 07:11 AM GMT+8 , Processed in 0.087360 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list