CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22877|Reply: 119

Mengaku 'Single', Remy Ishak Dah Putus Tunang?

  [Copy link]
Post time 14-3-2019 04:08 PM | Show all posts |Read mode
Lama dah bertunang, bila nak langsungkan pernikahan?


Soalan yang dah lama berlegar-berlegar dalam kepala peminat Remy Ishak.


  



Aktor pujaan ramai ini sebelumnya memberitahu dia belum bersedia untuk sebarang komitmen.






Baru-baru ini ada pula khabar angin yang kata Remy Ishak dah single!


Bukan orang lain kata, tapi dah keluar dari mulutnya sendiri dalam satu video Live.





Dalam rakaman tersebut ada netizen yang pesan jangan makan banyak, nanti gemuk.


"Takpe dik, tak ada orang nak kat abang dah. Kalau hensem-hensem pun tak ada orang nak, so kita gemuk pun tak apalah. Kita single kan."


Kredit foto: IG


Tak tahulah sejauh mana kebenarannya sebab Remy tak ada pun mengeluarkan apa-apa kenyataan rasmi.


Harap-harap dia bergurau sahajalah. Kalau betul dah putus tunang anggap sahajalah tak ada jodoh. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunang dia lawa kot,,, tak pa klu tak de jodoh, cari ja sampai jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:41 PM | Show all posts
fahdramli replied at 14-3-2019 04:10 PM
Tunang dia lawa kot,,, tak pa klu tak de jodoh, cari ja sampai jumpa..

Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati para gadis
berlakon lak dgn pelakon2  cantik2 manis2 hot

tunang lak permpuan biasa yg dah tak dara lagi
sooo??

tunang dia memg la kira manis jugak la
tapi takde la terlalu cantik

lgpon den tengok remy cam malu je nak tunjuk tunang dia
cam tak bangga ade tunang gitu
cam taknk org tau langsung
ironinya dgn mira filzah kemain lagi remy up pic banyak2
caption gurau2

kalau iols jadi tunang heols
iols akan sedih terse kot
seperti tk diperlukan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kes ni i nk side belah perempuan. Boring la attach jantan mcm remy. Lps tu sb ada rupa (walau bangla) terus menderu org sokong dia. I kesian tunang dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:42 PM | Show all posts
abg remy no no curang plsss
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:48 PM | Show all posts
kannnn.. dah ckp camtu, musti dh xde pape la kot.
ok sesapa nak abam wemy sila q cefattttt...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah lah remy pangai mcm takut nak bilang truth dah takde hati ke pe
Klau betul putus apa benefit tunang dia dpt kat remy dalah jarang expose her but then mayb tunang dia tak so socialbut she active kat ig dia
Single je lah bosan pulak nak speku
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:52 PM | Show all posts
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok perhati je cara dia bercakap masa jd juri MLM aritu..

bagus laa kalo tunang nyer tinggalkan dia... meols pun nyampah je kalo laki dah ade tunang tapi mcm malu je nak ngaku.. tengok jelaa masa MLM aritu.. biar je AC dok menyakat dia..
padahal dia boleh je ckp.. ehh dato.. saya dah ade tunang laa..
tp smpai ke sudah dia dok sengeh2  kerang je... mcm takut nau saham jatuh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2019 04:53 PM | Show all posts
takpe. migha menunggu dgn ... terbuka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:57 PM | Show all posts
bajetnya Remy Sehak
walaupunnn bangla sesaje
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:58 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-3-2019 08:52 AM
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok p ...

haah! mcm sylverster! baru ingt nama hero lama tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:10 PM | Show all posts
2-3 hari lps kt ig makcik puaka ada SC post
dr ig tunang remy. dorang bergambar berdua

x tau la kot pic lama kan
dah remy sibuk ckp dia dah single mau
cik tunang x mengelabah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:11 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-3-2019 08:52 AM
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok p ...

hmm..mcm la hensem/hot sgt ye remy tu takut saham jatuh..rmai je artis lelaki yg berupa, elok je kwin ms tgh meletop,izzue zmn drama sy sbnrnya isteri dia,syukri yahya zmn hot drama dgn fatiya,sharul rizwan zmn hati perempuan, latest one fatah zmn meletop dgn shmp dan hsc..semua elok je settle down..xde nk takut shm jatuh ke sendu ke apa ke..sorry la ya i dh mkin meluat pula dgn remy dr hari ke hari..pdhl tunang dia tu elok je orgnya,mkin ke arah lbih baik siap bertdung litup dh skrg..nk tggu apa lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 14-3-2019 04:41 PM
Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati pa ...

Khenn, i speku dia dh terkena cinlok dgn MF tu pun tak tau lah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 14-3-2019 04:41 PM
Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati pa ...

Tunang dia bukan janda. Tak pernah kawin pun, Pandai2 je u  ckp dia janda. I know her in person. Kalau dia penah kawin ofcourse i dijemput ke majlis, but no. N bdway so far i belum dgr dia putus tunang dari telinga sendiri so i belum percaya deorg putus.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:20 PM | Show all posts
mixed replied at 14-3-2019 05:10 PM
2-3 hari lps kt ig makcik puaka ada SC post
dr ig tunang remy. dorang bergambar berdua

ada nampak kat igs tunangnya pic tu throwback 2018
kesian kan? Remy kalo takmo teruskan, buatlah secara beradat.

biarlah putus sekarang dari bercerai-berai kemudian

tu Migha tengah busy terbang je tu, membawa hati kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2019 05:22 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 14-3-2019 05:20 PM
ada nampak kat igs tunangnya pic tu throwback 2018
kesian kan? Remy kalo takmo teruskan, buatlah ...

kisah nya pic lama choy remy !!

kan klu x nak putus je
jgn sampai lg 2-3 hari
nk kawen putus cam tikoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk cm ok je kat ig tunang dia tu. Kn jual tudung sesama sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia Tunang Rahsia kot.. hahaa ala2 Menantu Rahsia gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 05:56 PM | Show all posts
remy please jaga tunang elok2. jangan hujung2 keluar statement 'awak terlalu baik utk saya.'
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 05:10 AM GMT+8 , Processed in 0.101778 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list