CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15644|Reply: 91

"Best Jadi Janda, Boleh Pegang-pegang Laga Hidung" - Netizen Gesa Fash

  [Copy link]
Post time 15-2-2019 01:23 PM | Show all posts |Read mode




Peminat seni hiburan tanah air tidak asing lagi dengan kemesraan dipamerkan pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang kini menghitung detik menunggu hari bahagia mereka.


Bagaimanapun, video terbaru mereka mengundang kecaman keras netizen yang kurang senang dengan aksi kemesraan melampau ditunjukkan pasangan itu.








Dah nak melekat bibir masing-masing!








Video sempena Hari Kekasih yang dimuat naik menerusi Instagram Fasha itu memaparkan kemesraan mereka berpelukan dan kelihatan seolah-olah hampir bercumbuan.




  



Ramai yang kecewa dengan sikap ditunjukkan Fasha dan Aidil meminta pasangan itu cepat-cepat bernikah.








Namun, menerusi ruangan komen ada netizen mendakwa pasangan itu sudah bernikah, tetapi dirahsiakan daripada orang ramai.




Kredit foto: IG Fasha Sandha




Anda rasa mereka sudah berkahwinkah? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kat belakang kamera maybe dah terlekat
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:42 PM | Show all posts
mmg fasha dari dulu mmg mcm nie.. sebelum kawen lepas kawen dan menjanda... fasha mmg suka main laga laga.. mcm mcm dah dia dah laga..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dunia retis sekarang ni macam dah back to zaman 90an kan.. zaman majalah mangga. Selamba buka tudung, menyeksi tunjuk body, berpeluk cium sesama couple.. sebelum2 ni kan mcm sopan je memasing, cover2 semuanya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Romantiknya.....tp pelik kan ..gigih jgk nak tyg kenapa....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:54 PM | Show all posts
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free...soalnya ko ni buat perkara mengundang dosa & ditegur.... betul ke dapat pahala?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis.....apa la yang diharap sangat.....kang ckp banyak cik kupu2 meroyan.....(bukan semua mcm ni tapi almost kut)
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fasha ni tak malu. Itu ajer. Orang lain bertunang bercinta gak. Dia ni over sungguh pastu tunjuk pada semua. Kat belakang lantaklah.kena kecam dia meroyan jawab
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Die nie saje je nak suruh netizen mambawang taw. Errrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin merenyamm jandha lahanettt ni sekorrr..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 15-2-2019 01:26 PM
kat belakang kamera maybe dah terlekat

Kan aritu kantoi beg mat ganja ni dlm bilik jandha renyam masa kat bali.. balik kl x menyempat kat airport dh feluk2 sium2. Dasarr jandha garit
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 15-2-2019 01:51 PM
Romantiknya.....tp pelik kan ..gigih jgk nak tyg kenapa....

Dasar jandha garit lapar perhatian.. nk tunjuk dia la jandha paling bahagia.. mcm x pernah bahagia. Kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:24 PM | Show all posts
Kang kata bodoh, marah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 15-2-2019 01:54 PM
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free ...

X payah lah nk tegur2 si jandha garit sekor ni, dia mmg x kan ngaku salah.. siap bangga buat dosa, pastu acah2 dpt pahala sbb org mengata dia. Kosserlahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 15-2-2019 02:02 PM
Fasha ni tak malu. Itu ajer. Orang lain bertunang bercinta gak. Dia ni over sungguh pastu tunjuk pad ...

Dh mmg keturunan x tahu malu sejak azali lg si jandha sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:29 PM | Show all posts
kalo btol dah kawen kene la bgtau umum. sbb bleh menimbulkan fitnah

plus, ngko tu selebetriti kannn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2019 02:39 PM | Show all posts
birah la hai janda sorg ni

dalam 1 malaysia dia sorg aje ke janda birah?
ke ada lagik? maybe x pemes?

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah pebendanya bukan ke dia sendiri umumkan kat paper aritu nak nikah hujung bulan 3 kat perlis.
Tiap kali kuar gambar mengundang mesti ade la yg bekap kata dah nikah dendiam la itu ini lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 15-2-2019 01:54 PM
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free ...

X perlu expect retis utk phm konsep "pahala free" tu. Agaknya sbb tu dia duk tunjuk mcm2 sbb nk pahala free kekdahnya. Kalu gitu, setan iblis yg byk pahala free sbb ramai org duk kutuk deol
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruskan kebodohan/kesombongan/mendabik dada kamu wahai fasha ... terserlah satu persatu sifat sebenar dia..sejak dia declare pd umum diorg bersama , semakin teruk cara pakaian dan adab kata2 dia. Ini lah penyebab kebrgkalian keluarga ex mertua x boleh nak hadam. Dia sendiri yg minta dibenci dan dikecam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.104501 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list