CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3641|Reply: 31

[Dunia] Paksa Anak Lakukan Hubungan Intim Bersama

[Copy link]
Post time 14-2-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Khamis | 14 Februari 2019

GLOBAL >  >
| 13 Feb 2019

Pasangan terbabit menawarkan wang tunai RM57 kepada mangsa.
A A
JAKARTA - INDONESIA. Seorang wanita di Jakarta tergamak memaksa anak perempuannya lakukan hubungan intim dengan suaminya kononnya untuk membantu 'menghangatkan' lagi hubungan seks.

Pasangan terbabit dilaporkan melakukan penderaan seksual ke atas mangsa berusia 16 tahun sejak Oktober lalu.

Pada mulanya, mereka cuba untuk memperdaya remaja terbabit dengan menawarkan wang tunai berjumlah 200,000 rupiah (RM57) dan telefon bimbit kepadanya, namun ditolak olehnya.

Perbuatan ibunya itu terbongkar selepas mangsa memberitahu bapa kandungnya yang bertindak segera melaporkan kepada polis.

Ketua Pesuruhajaya Polis, Andi Sinjaya berkata, idea tersebut disuarakan bapa tirinya yang turut dipersetujui ibunya. Mereka telah ditahan di kediaman keluarga itu di Pancoran dan bakal berdepan hukuman penjara sehingga 15 tahun jika disabit bersalah.

Jelasnya, remaja terbabit turut diberikan sesi kaunseling. Suruhanjaya Keganasan ke atas Wanita (Komnas Perempuan) mendapati 1,201 kes sumbang mahram dilaporkan pada 2017. - Daily Mail

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-2-2019 08:50 AM | Show all posts
sayang betul emak pada somi barunya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:00 AM | Show all posts
laki bini gila seks sampai jadi babi..anak pon nak dilibat sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau gangbang ker, ndon? Bedeonye mana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:14 AM | Show all posts
Masya Allah.. semoga tidak ditimpa
bencana lagi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 14-2-2019 09:08 AM
Kau gangbang ker, ndon? Bedeonye mana?

Bideo tadak bedah. Gambo mak dia ada.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:34 AM | Show all posts
nak ajar pendidikan seks le tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Jujurnya I kenot brain. Mana naluri seorang ibu?

Akal tahap cacing nematod. Bajingan sialan.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-2-2019 09:45 AM | Show all posts
Gagal total sebagai ibu!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 09:58 AM | Show all posts
Janda bila dapat laki baru, mesti taksub giler kat lakinya. Ikut je ckap jantan tak guna tuh...biarpun si anak jd mangsa, dia tak peduli.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:10 AM | Show all posts
lahanat punya mak bapak. ko nak main 3some pon ajak le pelacur mana2. y nak rosakkan anak sendiri wat ape. celaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:11 AM | Show all posts
babinyalah mak cemni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:13 AM | Show all posts
Rasanya lakibini tu mmg dah terbiasa sangat wat kerja 3some gitu. Jadahnya nafsu sampai anak sendiri pun nak dirosakkan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:25 AM | Show all posts
bodoh punya mak.. ni mesti jenis asal berlaki..
mujur la anaknya bijak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:39 AM | Show all posts
nasib baik anaknya tak menurun kebodohan ibu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wanita jakarta endon? Txxxna yg ngaku endon hebat layan suami wanita endon bla bla bla
Bla tu mana? Bangsa ngko lah ni txxxna
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-2-2019 11:51 AM | Show all posts
nasib baik anak xbangang melantun-lantun cm mak kandung n apak tiri dia..bangang abadi mereput la ko dlm penjara..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:11 PM | Show all posts
jakarta? confirm ponganut kuil tak pun ponjubor etis macam abangbikerz aka abangberukz dan juo dwdrum aka dwdumbass...wakakakakakakakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:14 PM | Show all posts
Jenis mental jer sanggup buat anak sendiri sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Indon mmg terbaik, mcm2 ada..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.147976 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list