CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

[Netflix] Kingdom - Ju Ji Hoon, Bae Doona , Ryu Seung-ryong

[Copy link]
Post time 29-1-2019 11:05 AM | Show all posts
alien88 replied at 29-1-2019 10:18 AM
sila uolls.. byk drama, movie boleh dload dr telegram
kurang sikit rasa bersalah kalau sedut dr s ...

lambat tahu kewujudan telegram nie uolss..
best rupanya ya leh sedut mcm2..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2019 11:42 AM | Show all posts
disebabkan  memories of the alhambra dah  abis, terpaksalah tengok drama nih pulak..first episode nampak menarik dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:00 PM | Show all posts
xyla73 replied at 29-1-2019 07:41 AM
X tgk movie rampant lagi so x tau nak cakap..tapi once dah tgk kita tau kenapa cite ni cuma tayang ...

euwwww...ngeri plak baca komen uols tu..so confirm bebudak xleh tgk la drama ni ea..tapi iols pun sebenarnya x berapa suka sgt tgk cite2 seram n ngeri ni..kalau ikutkan kat umah iols mmg banned drama/muvi seram2 ni x kira la melayu ke omputih ke thai ke..even train to busan pun iols x tgk..kids dpt tgk pun kat umah orang lain..tapi muvi rampant tu iols gigih tgk sebab ada oppa HB..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:41 PM | Show all posts
alien88 replied at 28-1-2019 12:45 PM
iolls sedut dkt telegram uolls..

nak nama channel uols!, tq!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:43 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 29-1-2019 08:45 AM
ok uols..
nampaknya kena gigih la install telegram gak

dulu i selalu gak sedut kt telegram haha. pastu channel tu lesap.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:46 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 29-1-2019 12:00 PM
euwwww...ngeri plak baca komen uols tu..so confirm bebudak xleh tgk la drama ni ea..tapi i ...

ni lg best drpd train to busan hahah. mybe train to busan bukan berepisode kot. cm kejap je dh habis.
u suka tgk world war z? brad pitt tu mcm ju jihoon la. cri punca & cuba selamatkan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-1-2019 12:55 PM | Show all posts
iloveyou replied at 29-1-2019 12:43 PM
dulu i selalu gak sedut kt telegram haha. pastu channel tu lesap.

iols lambat tahu pasal telegram nie..best plak..siap download muvi bumblebee

skg tengah menyedut cite nie lak..
nak sedut semua 6 ep..nanti cuti nextweek harap dpt lah layan..


Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 29-1-2019 12:00 PM
euwwww...ngeri plak baca komen uols tu..so confirm bebudak xleh tgk la drama ni ea..tapi i ...

Iols tgk je dgn anak2 iols..diorg x takut pun sbb zombie je kan..tapi kalau uols x tgk cam rugi pulak sbb cite dia best..scene2 yg mengerikan tu x byk pun..byk scene pasal journey crown prince nak tau apa yg jadi kat tempat tu & konspirasi queen dgn bpk dia utk singkirkan crown prince..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2019 02:11 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 29-1-2019 12:55 PM
iols lambat tahu pasal telegram nie..best plak..siap download muvi bumblebee

skg tengah menyedu ...

nak nama channel uols. nk join menyedut gak hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 02:42 PM | Show all posts
iloveyou replied at 29-1-2019 12:46 PM
ni lg best drpd train to busan hahah. mybe train to busan bukan berepisode kot. cm kejap je dh hab ...

ada pernah tertgk gak world war z tu..sbb ada brad pitt tu yg gigih gak tgk..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 02:45 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 29-1-2019 12:55 PM
iols lambat tahu pasal telegram nie..best plak..siap download muvi bumblebee

skg tengah menyedu ...

hihi..abis la penuh memory hendepon uols nnt imakdik...uols pakai telegram web pun buleh gak bukak kat lappy/pc..sambil2 kat opis kan..cam iols sorang je staff kat opis ni maka sorang2 la konker internet berkelajuan turbo ni...ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 02:52 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 29-1-2019 02:45 PM
hihi..abis la penuh memory hendepon uols nnt imakdik...uols pakai telegram web pun buleh gak bukak ...

iols download pakai pc ofis..
tu yang best sgt menyedutnya..



Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Weh best cerita nih. Tapi bila nak keluar season 2 nih.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 04:46 PM | Show all posts
ada 6 episod je ker...
aku baru tgk episod ke 4 ...
mlm ni marathon la abis kan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dah nampak cerita ni kat netflix tapiii
tak berani nak tengok sebab zombie
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:23 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 29-1-2019 11:05 AM
lambat tahu kewujudan telegram nie uolss..
best rupanya ya leh sedut mcm2..

haha.. better dari tak tau kan
dah tau sila dload sampai lebam, mcm2 ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2019 01:24 PM | Show all posts
iloveyou replied at 29-1-2019 12:41 PM
nak nama channel uols!, tq!!!

done uolls.. sila check pm, hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:26 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 29-1-2019 02:45 PM
hihi..abis la penuh memory hendepon uols nnt imakdik...uols pakai telegram web pun buleh gak bukak ...

jeles uolls sorg2 dkt ofis.. unifi ofis iolls dah upgrade ke turbo tp switches lak x support, huhu

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 03:01 PM | Show all posts
alien88 replied at 30-1-2019 01:26 PM
jeles uolls sorg2 dkt ofis.. unifi ofis iolls dah upgrade ke turbo tp switches lak x support, huhu ...

ahahaha..jeles kan..iols rasa kalau buat bancian kat mesia ni iols sorang je kot yg dok keje kat opis sensorang diri..tu la asek lepaking porum sini sbb kat opis xdok geng nak bergosip pun..huhu..eh opis iols pun baru upgrade turbo la alien..tapi kena call tm suruh deols datang tukar device baru..xde caj pun rasanya..budak2 tm yg datang hari tu pun terkezut tgk iols sorang2 kat opis..sebelom balik heols siap pesan, pelagi kak pasni leh layan muvi la..iols sengih je pura2 inesen..dia tak tahu kehebatan ahkak ni yg amat gigih keje sedut-menyedut..ahahahaha..sowry ter off topic pulak uols

ni encik boss iols bg cuti free ari senin depan..yippieee..iols nak kena buat list kdrama nak layan 5 hari ni since xde gi mana2 pun..boleh la try tgk drama kingdom ni..tapi drama ni kena tgk lepas bebudak dah masuk tido dulu la
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 04:32 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 30-1-2019 03:01 PM
ahahaha..jeles kan..iols rasa kalau buat bancian kat mesia ni iols sorang je kot yg dok keje kat o ...

haha, x pe uolls off topic kejap

wah best dpt cuti direct, iolls dok pikir lg nk ambk cuti ka x isnin ni sbb ari isnin selalu busy..
a'ha.. katanya Kingdom ni ganas lagi dr Train to Busan kan.. Train to Busan pon iolls bru je tgk msa tayang dkt tv2 weekend lepas padahal dah lama ada dlm hardisk, hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205510 Replies : 4931
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6260 Replies : 87
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30583 Replies : 224
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21685 Replies : 65
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3633 Replies : 27
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7397 Replies : 52
Cara mudah utk dapat berat ideal
tomazCara mudah utk dapat berat ideal
Views : 9115 Replies : 38
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10817 Replies : 43
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3498 Replies : 9

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:25 PM GMT+8 , Processed in 0.058601 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list