CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Syd

Keluarga Reformasi - DS Anwar Ibrahim & DS Wan Azizah

  [Copy link]
Post time 26-12-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
anishmn replied at 26-12-2018 10:24 AM
Pinoy neh ke yg dlu ngn acikrut?? kens kens kensss....

Ye sis, dia la dlu yg comolot dgn acik ritrud. Skrg x comolot dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2018 12:32 PM | Show all posts
brp umur menantu nya ni, dah beruban2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:08 PM | Show all posts
bilik kat movenpick tu satu malam dah rm400 plus - itu pun discount utk jemaah haji .. agaknya brp la diorg habis utk majlis ni???
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:16 PM | Show all posts
tensic~ replied at 26-12-2018 11:59 AM
Syd apa citer asiah jalil cakap pasal sisi gelap izzah tu.. asiah mcm hint dulu ayah, skrg anak.. iz ...

baca jugak ni. detail lagi anas adik asiah siap ade vid katanya


Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg i tau ni second marriage ilham tu. Before ni dh kawen n ada dua org anak pmpuan..emmmm mmg anak2 pak nuar nii something wrong kot. Izz pun cerai ni pon ceraii. Jujur i ckp i ni yg hard core pak nuar n family ponn skrg mcm dh emmmm. Lps mng mcm2 lak jadi. Dlu kata jgn membazir serupa kak mah skrg spa yg bazirrr.... Mmg la duit depa. Tapi tu laa tak selariii dgn apa yg di debatkannn
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
NeckPillow replied at 26-12-2018 01:16 PM
baca jugak ni. detail lagi anas adik asiah siap ade vid katanya

Pasaiii apa lak nii.. emmmm pelik2 aihhhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-12-2018 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 26-12-2018 07:04 AM
Ok sumber dari fb

Event groom's side...done at Movenpick Hotel KLIA.

wow, a lot of mix gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
NeckPillow replied at 26-12-2018 01:16 PM
baca jugak ni. detail lagi anas adik asiah siap ade vid katanya

wow..spill the tea la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2018 02:23 PM | Show all posts

hopefully ada la yg share info ni. macam kena tutup ketat2 je
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bang non
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:48 PM | Show all posts
gmbr mula2 yg ramai2 tu mcm muda..gmbr bwh cam tua plak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mewahhh.. tp xpe la duit depa, menantu tu pun engineer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2018 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang N O N

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak J I J A H

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2018 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
D I N D A

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya yg asiah jalil cite tuh pasal isu anaknya dgn lecturer dia kan.ada vid nya tersebar tp xnmpklah jelas muka anaknya.dan dlm blog maknya ada ckp akan nk saman si lecturer ittew tp wallaualam..sy hanya menjumpai stoli di google yg bertebaran...ehekss..mngkn itu yg dimaksudkan like apak like anak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 26-12-2018 07:04 AM
Ok sumber dari fb

Event groom's side...done at Movenpick Hotel KLIA.

aku ingat wakanebeb tadi
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
seth.lin14 replied at 26-12-2018 01:25 PM
Yg i tau ni second marriage ilham tu. Before ni dh kawen n ada dua org anak pmpuan..emmmm mmg anak2  ...

Tapi ni belah lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik watanabe ni kaya ke? Aku pernah kenal anak perempuan dia dulu. Family biasa-biasa ja tapi memang mak dia ada business kecil-kecilan dulu tak tau lah sekarang dah kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 26-12-2018 05:03 PM
Tapi ni belah lelaki

Tu kat Dewan belah laki. But belah pmpuan pun ada tapi buat mlm kat rumah dorg kot. Kat pino bnyk gmbr. Tapi tula iolss sebagai hard fan dsai. Agak kuciwaaaa bila dgn hal2 politik msia skrg. Emmmmm tapi apa yg iolss expect kann..politik gitu la nokkkk. Just harap dia n family hargai la jasa2 rakyat yg selama ni ssh payah nak tegakkan keadilan utk dia dlu2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.505064 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list