CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3572|Reply: 39

Potong Pusat Dan Hadiahkan Kepada Kekasih, Kini Menyesal Sebab Dah Putus Cinta.

[Copy link]
Post time 2-11-2018 10:51 AM | Show all posts |Read mode
Seorang peminat fanatik pengubahsuaian badan, Paulina Casillas Landeros, 23 telah menjalani satu prosedur untuk membuang pusat dan menghadiahkannya kepada teman lelakinya sebagai tanda cinta tiga tahun lalu tetapi kini menyesali tindakannya apabila teman lelakinya itu memutuskan perhubungan mereka.



Kredit Foto: The Sun


Selain pembedahan membuang pusat itu, wanita yang berasal dari Jalisco, Mexico itu telah menjalani beberapa pembedahan lain termasuk memasang cincin pada tulang belakangnya dan membelah lidahnya kepada dua bahagian. Pembedahan membuang pusatnya itu dilakukan pada tahun 2015 dan diberikan hadiah kepada teman lelakinya, Daniel Ramirez.  Dia kini menyesali tindakannya dan memanggilnya sesuatu yang cuai dan dilakukan tanpa pertimbangan.



Kredit Foto: The Sun


Menurut Paulina yang masih menuntut dalam bidang pelancongan, dia ketagih menjalani pembedahan pengubahsuaian badan sebagai tindak balas dan responnya atas masalah yang seding dihadapinya dengan keluarga. 'Saya selalu marah, ingin memutuskan semua perhubungan dengan keluarga, saya mahu buat sesuatu yang simbolik dan kontroversial’ katanya lagi.





Kredit Foto: The Sun


Dia kini kesal kerana tidak mendapat nasihat yang professional ketika menjalani pembedahan itu. ‘Saya menderita, mengalami jangkitan, terpaksa dikuarantin dan pergerakan terbatas akhirnya sembuh tetapi tidak 100%’ katanya lagi. Paulina berkata penderitaanya itu bertambah-tambah apabila teman lelakinya yang menerima hadiah paling berharga itu memutuskan hubungan cinta mereka. ‘Kami kini berkawan baik tetapi tidak ada hubungan lagi,’ tambahnya.



Kredit Foto: The Sun


Paulina berkata kini hubungannya dengan keluarga kini semakin baik. ‘Saya kini menyesali perbuatan saya yang menyakiti ibu saya, sekiranya masa dapat berputar kembali, saya tidak akan membuang pusat saya,’ kata Paulina menutup perbualan.



Kredit Foto: The Sun


Itulah padahnya, kerana sayang punya pasal ‘pusat’ melayang. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-11-2018 10:53 AM | Show all posts
geli pusat baca ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2018 10:57 AM | Show all posts
Kerana sayang punya pasal, pusat melayang
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 10:58 AM | Show all posts
Menyesal kemudian tak berguna hadap jer ler
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pusat itam!
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pegi tattoo tgn jadi kelabu asap tang mana yg cantik nye nyah

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2018 11:10 AM | Show all posts

Dah kering kecut dah tu

Mesti busuk
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki tu still simpan wat kenangan ke dh lama pam dlm mangkuk tandas
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-11-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknyakah dengan warga Hispanik klas blakang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 2-11-2018 11:10 AM
Dah kering kecut dah tu

Mesti busuk

Rasanya takda bau busuk. Mcm tali pusat baby.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:21 PM | Show all posts
sebab tu jangan jadi bodoh bingai belanja itu ini melainkan dia jadi somi isteri yang sah
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:23 PM | Show all posts
ade side effect ke kalau buang pusat...
macam dah takde benda lain nak bagi...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:32 PM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2018 12:17 PM
Selayaknyakah dengan warga Hispanik klas blakang.

selayaknya lah kelas belakang
belah lidah jadik dua? mcm mana ko makan dik?
roh kosong.. takde isi.. mcm tu lah jadinya.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2018 12:34 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 2-11-2018 12:32 PM
selayaknya lah kelas belakang
belah lidah jadik dua? mcm mana ko makan dik?
roh kosong.. takde  ...


Macam mana dia makan ya??
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:44 PM | Show all posts
tu buat tatu plain hitam sebelah tangan tu dah kenapa.. buruknye.. dah alang2 buat je la 1 badan ngan sebelah tangan lagi.. senang kluar tak yah pakai baju
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hancur bdn...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-11-2018 12:52 PM | Show all posts
Eeeee huduhnya ko. Ko ubah ciptaan tuhan sana sini terus tak nmpk mcm manusia normal
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
suami isteri pun boleh bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
if aku jadi laki tu mmg aku putuskan hubungan.. kau dah kenapa bagi aku pusat!
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
eew pusat ke tahi tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:23 PM GMT+8 , Processed in 0.313233 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list