CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2098|Reply: 1

K Glam, E-Kedai Untuk Peminat Produk Kecantikan Dari Korea

  [Copy link]
Post time 31-10-2018 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Kino Biotech Malaysia telah mengumumkan pelancaran K Glam, sebuah e-kedai baru yang menjual produk kecantikan Korea yang eksklusif. K-Glam memberikan kemudahan dan keyakinan kepada para pembeli kerana ia hanya menjual produk kecantikan yang asli dan tulen dari Korea.


Majlis pelancaran K Glam dihadiri oleh Pengarah Eksekutif Kino Biotech Malaysia, En Marcus Chong, Ketua Pegawai Operasi, Puan Jennifer Chin dan Penolong Pengurus Besar Jualan & Pemasaran, Cik Winnie Pok.  Juga turut serta adalah 2 pengarah dari KOTRA Kuala Lumpur, En Steve Yeon dan En Jusang Lee.


Sebanyak 20 jenama kecantikan dari Korea boleh didapati di K Glam dan kebanyakannya adalah jenama baru di pasaran Malaysia.  Antara jenama-jenama ini ialah Cosmetea, Rivecowe, Simplistic, Fascy, RenardBlanc dan Homelec. Kino Biotech Malaysia menggalakkan pengenalan jenama baru dari Korea di Malaysia kerana terdapat banyak produk Korea berkonsep baru yang belum diterokai oleh pasaran tempatan.

K Glam boleh didapati di platform jualan online seperti 11Street, Lazada, Qoo10, Shopee dan Superdeals.com.my, begitu juga di laman web rasmi Kinohimitsu.  Di masa akan datang, beberapa jenama Korea ini juga akan dijual melalui saluran membeli belah di TV seperti Astro Go Shop.


Kempen promosi K Glam akan berlangsung dari 22 Oktober ke 30 November untuk memperkenalkan jenama-jenama baru ini kepada pelanggan dan menggalakkan mereka untuk mencubanya. Pelbagai tawaran menarik boleh didapati di saluran yang dinyatakan di atas.


Kino Biotech Malaysia telah bekerjasama dengan KOTRA Kuala Lumpur (sebuah agensi kerajaan Korea Selatan untuk promosi perdagangan dan pelaburan) dengan tujuan untuk mencari produk kecantikan yang asli dan mempromosikan jenama-jenama Korea di Malaysia.


Kino Biotech Malaysia berazam untuk menjadikan K Glam sebuah e-kedai yang utama untuk produk kecantikan Korea. Apabila pembeli ingin membeli produk kecantikan dari Korea, mereka seharusnya memilih K Glam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2018 03:20 PM | Show all posts
wahh menarik ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot TopicMobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 10:28 AM GMT+8 , Processed in 0.082025 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list