CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6519|Reply: 56

Nyanyi Percuma Di Majlis Kahwin, Daiyan Trisha Buat Gimik Lagi?

  [Copy link]
Post time 5-10-2018 11:56 AM | Show all posts |Read mode
Mesti bahagia buat pasangan pengantin yang menerima kejutan dari Daiyan Trisha.


Katanya penyanyi ini buat kejutan menyanyi secara percuma di majlis perkahwinan peminatnya yang terpilih.

  



  



Sebenarnya ini merupakan sebahagian daripada promosi lagu terbaharunya, Langit.


"Ia merupakan sebahagian daripada 'Langit's Surprise', yang saya buat untuk mempromosikan single yang baru saya lancarkan Ogos lepas.


  



"Memang betul saya menyanyi percuma, caranya saya datang ke majlis perkahwinan peminat saya secara mengejut dan menyanyi untuk mereka.


"Tapi tujuan saya bukan untuk 'caras' pengantin pula, sekadar membuat kejutan dan mengucapkan tahniah."


  



Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darinya.


"Dia menangis ketika saya muncul dan menyanyi di hadapannya," cerita Daiyan.


Kredit foto: IG Daiyan Trisha


Ada ke yang teringin nak Daiyan datang buat kejutan di kenduri kahwin? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 12:05 PM | Show all posts
Who r youss sangat.. apa lagu dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:06 PM | Show all posts
Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darinya.


ke mmg sorg jek yg mintak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:09 PM | Show all posts
Koserrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:10 PM | Show all posts
kecikgurl replied at 5-10-2018 12:06 PM
Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darin ...

Asal ada sorang pun, cukup la nak buat modal cerita
Lepastu konarrr baik punya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan betul smua cerita2 ni eh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dia ni???pergghh sggh Ku ketinggalan
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 12:14 PM | Show all posts
mieymiey replied at 5-10-2018 12:10 PM
Asal ada sorang pun, cukup la nak buat modal cerita
Lepastu konarrr baik punya

jadi la kan..dr xde langsung..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Daiyan trisha who r yuu sisthur?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:02 PM | Show all posts
nyanyian ko pun level karaoke jah..selayaknya lah nyanyi free. Patut charge harga karaoke tu bila dia nak nyanyi kt majlis kita
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:44 PM | Show all posts
cantik betul dia nih...leher pun jinjang cantik..tak macam hannah delisha..muka lawa, leher pendek tak nampak sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yuss sgt..
tapi she cantik yach..
She ke nyanyi kat MHI yg sumbang mambang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
whoayurrs sedapke nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya ramai ke peminat ko????? Nama pun whoo r yusss sgtt.. ntah2 peminat ko tu org2 kmpung ko je
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yuusssss?????
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
totap sendu ko dekk..dia ni muka dynaz moktar betul..kalau berlakon watak adik beradik pun ok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 02:40 PM | Show all posts
Mizlyn replied at 5-10-2018 01:48 PM
Who r yuss sgt..
tapi she cantik yach..
She ke nyanyi kat MHI yg sumbang mambang tu?

eh bukan dia yg nyanyi sumbang kat mhi tu.. tu hazab sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 5-10-2018 02:40 PM
eh bukan dia yg nyanyi sumbang kat mhi tu.. tu hazab sgt..

Ooh..org lain ek... haha...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimicking Maroon 5’s ‘Sugar’
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiru mv sugar keeeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:27 PM GMT+8 , Processed in 0.105828 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list