CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4472|Reply: 31

Zizan Razak Teruja Dilantik Jadi Duta Rasmi honor 8X

  [Copy link]
Post time 4-10-2018 05:16 PM | Show all posts |Read mode


Jenama telefon pintar terkemuka, Honor Malaysia mengumumkan pelantikan duta terbaharunya iaitu pelawak terkenal yang juga host tv, Zizan Razak.


Ia adalah bersempena pelancaran model telefon terbarunya iaitu honor 8x yang bakal diadakan pada 9 Oktober nanti.






"Saya berasa sangat bangga menjadi duta kepada model honor 8x ini," ujar personaliti tv terkenal ini.


Honor Malaysia menerusi laman sosial Facebook turut memuat naik video memperkenalkan duta rasmi honor 8x itu.


"Honor 8x memiliki tagline yang sangat tepat dan selari dengan bidang kerjaya saya iaitu 'Beyond Limits'.


"Ia mengingatkan pengalaman dan perjalanan saya selama ini," kata Zizan lagi.





Model terbaru honor ini didatangkan dengan skrin yang besar iaitu 6.5 inci.


Selain itu, ia dihasilkan dengan Cip Kirin 710, RAM sebesar 4GB dan storan 128 GB.


Bagi kamera pula honor 8x menggunakan dwi lensa 20MP+2MP F1.8 di belakang dan lensa 16MP F2.0 di hadapan. Harganya? Bakal diberitahu ketika pelancaran nanti.








Bagi peminat Zizan, anda boleh menonton secara live pelancaran honor 8x ini menerusi laman Facebook rasmi Honor Malaysia pada 9 Oktober nanti.


Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari http://hihonor.com/my, atau Facebook di https://www.facebook.com/HonorMY/, atau pun singgah ke kedai rasminya di Shopee di https://shopee.com.my/honormy.officialstore.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni masih laku lagi ke??? I rse helokk lg Sonaone jd duta...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Phone apa Honor ni? Brand baru ye?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Brand adik beradik HTC. Sebab zizang yang jadi model, tak jadi ler nak tukar phone
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu nyer Zizan......
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sadisny size 6.5
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenama apa honor ni? Kg.com nya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
honor ka honar?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 07:12 AM | Show all posts
Honor ke horor?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 07:39 AM | Show all posts
chesfa replied at 4-10-2018 06:18 PM
Brand adik beradik HTC. Sebab zizang yang jadi model, tak jadi ler nak tukar phone

Honor ni subsidiary Huawei

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 08:58 AM | Show all posts
gelinyer tengok misai
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 4-10-2018 11:39 PM
Honor ni subsidiary Huawei

Oh ok. Ingat htc. Yang htc tu brand apa pula adik beradik dia?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:35 AM | Show all posts
cam bangla muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RED 666 at 5-10-2018 09:48 AM
chesfa replied at 5-10-2018 09:27 AM
Oh ok. Ingat htc. Yang htc tu brand apa pula adik beradik dia?


Htc xde adik beradik, dia sendiri je asal taiwan. Honor ni anak kepada huawei jadi bukan calang2 brand gak la
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 5-10-2018 01:46 AM
Htc xde adik beradik, dia sendiri je asal taiwan. Honor ni anak kepada huawei

Ahahaha. Ok salah dengar orang promote kat kaunter ler ni. Htc pun bagus kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 5-10-2018 09:47 AM
Ahahaha. Ok salah dengar orang promote kat kaunter ler ni. Htc pun bagus kan?

Bagus juga tapi x popular kat msia
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:49 AM | Show all posts
awat busuk nya pic zizan tu... da macam bangla pun ada...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 10:53 AM | Show all posts
korang jgn keji brand ni..sbb brand ni ngn huawei tgh leading.. hrga bkn premium tp kebanyakan nye flagship spec. kalau nak keji zizang xpe.. sbb nampak sgt busuk heols dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 11:00 AM | Show all posts
masih relevankan beliau?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 11:01 AM | Show all posts
hp utk pprt...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 06:44 PM GMT+8 , Processed in 0.097529 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list