CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: KILL_NANCY

Funagawa Berdarah

  [Copy link]
Post time 27-9-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tamat camtu je? Ish3
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-9-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-9-2018 09:42 PM
Tamat camtu je? Ish3

ni eksperimentasi je kak kumari.

thanks jugak baca yaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka yang ni! Plot twist nya Rasa geram ada nak gelak pun ada. Great writing, you!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Delfina replied at 30-9-2018 09:44 PM
Suka yang ni! Plot twist nya Rasa geram ada nak gelak pun ada. Great writing, you!

terima kasih sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ces, troll ke hahahaha. Tak jadi nak tanya soalan 5W1H lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Funagawa berdarah, kenapa diorang nak bagi 1m yen kalau onomichi fm pasang lagu utada hikaru?

2. Orang jepun letak surname dulu ker first name, utada hikaru @ hikaru utada? Oguri shun @ shun oguri?

3. Bos yakuza tu tak tau ker haruka tu couple Mata Hari aka aiko tu?

4. Shitagau tu, haruka tersepit sebab dia 'kerja' dengan yakuza ker orang detektif bunta?

6. Bateri dah full sambung cerita ni please!!!

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-10-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 16-10-2018 05:34 PM
1. Funagawa berdarah, kenapa diorang nak bagi 1m yen kalau onomichi fm pasang lagu utada hikaru?

...

1. Funagawa berdarah, kenapa diorang nak bagi 1m yen kalau onomichi fm pasang lagu utada hikaru?

lagu hikaru utada leak awal sebelum release.lepas tu Onomichi fm dah putarkan dahulu dalam konti.pemanggil mungkin producer untuk lagu hikaru utada dari eastworld (EMI), mengamuk dan tidak berpuas hati dengan konteks yang diberikan oleh pihak radio.LIVE siot ....

2. Orang jepun letak surname dulu ker first name, utada hikaru@hikaru utada? Oguri shun @ shun oguri?

surname dulu baru mononym.

3. Bos yakuza tu tak tau ker haruka tu couple Mata Hari aka aiko tu?

mata hari?tak paham.couple mata hari?memang tak tau.dia suami isteri SB dalam organisasi ini.tetapi malangnya aiko dah kantoi.

4. Shitagau tu, haruka tersepit sebab dia 'kerja' dengan yakuza ker orang detektif bunta?

kedua2nya, tetapi 'tersepit' itu lebih kepada tugasan asalnya, detektif bunta.

6. Bateri dah full sambung cerita ni please!!!(sepatutnya nombor 5)

cerita ni kan kak pah saya draf untuk eksperimentasi je.secara suka2.tapi kalau nak sambung, storyline ni punya flow dah cantik asimetrinya.kiri kiri, kanan kanan.banyak benda boleh goreng.dipersilakan kak pah untuk sambung cerita ni....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chesfa at 16-10-2018 12:51 PM
KILL_NANCY replied at 16-10-2018 10:43 AM
1. Funagawa berdarah, kenapa diorang nak bagi 1m yen kalau onomichi fm pasang lagu utada hikaru?
...


1. Masa bila ni? Ada orang dapat tak? #&_# banyak tu! Boleh buat pergi berjimba di hokkaido

2. So panggil utada-san ker hikaru-san?

3. Mata Hari - spy Dutch perempuan, aiko ni kira spy kan? Macam mana boleh kantoi? Motiffff laki dia sanggup bunuh wife sendiri

4. No comment

5. Tak boleh auto-generate soalan random kelima lol

6. I got an idea tapi kena tamatkan riwayat mamat nak pergi warung janda tu dulu lol. Yang dok atas gunung pun tak turun2 lagi

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-10-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 16-10-2018 08:36 PM
1. Masa bila ni? Ada orang dapat tak? #&_# banyak tu! Boleh buat pergi berjimba di hokkaido:shak ...

kan aiko dah bagi signal kat suami dia untuk tembak dia.kalau tak diorang akan mati sama2 dan sia2 jelah penyamaran diorang selama ini.

cipta satu konflik untuk manusia berfikir sendiri, sesuatu yang bersifat abstrak takkan asyik nak jamu dengan poin2 yang konkrit, senang dibaca dan diramal.tak seronok macam tu kan.

ni kak pah try tengok filem searching.filem baru tapi under rated.idea fresh walaupun ada persamaan dengan unfriend tapi POV dia lain dari yang lain.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 16-10-2018 08:36 PM
1. Masa bila ni? Ada orang dapat tak? #&_# banyak tu! Boleh buat pergi berjimba di hokkaido:shak ...

kalau surname hikaru, mononym/given name utada.

panggilah utada-san.panggil surname sangat kasar di jepun.

utada-san, utada-sama, utada-shi, utada-sensei.

utada ni androgynous name lelaki perempuan boleh pakai.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan ditamatkan mamat kat warung janda tu.nanti kena tulah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 16-10-2018 02:10 PM
kan aiko dah bagi signal kat suami dia untuk tembak dia.kalau tak diorang akan mati sama2 dan sia2 ...

#_&&# i might have skipped reading that part #&&@ teruknya. Maafkan saya haruka. Soalan #1 tak patut ada in the first place. Nak tidur lah, semoga bangun nanti jadi lebih bijak

Dah tengok trailer searching tu. Menarik, sebab ada john cho. Macam pening sikit, mencabar tahap KBAT lol.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 03:49 PM | Show all posts
xtaw nak nanges ke nak ketawa baca cerita ni
sadis sgt bila bateri kong kita pun x taw pengakhiran cerita haruka
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Intro yg menarik. ...teruskan untuk karya lain Kill. ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2020 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 20-8-2019 03:49 PM
xtaw nak nanges ke nak ketawa baca cerita ni
sadis sgt bila bateri kong kita pun x taw pengakhiran  ...

thanks sisterrrr~ sudi baca tulisan saya yang tak seberapa ni.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 1739 Replies : 2
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 177985 Replies : 4060
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22055 Replies : 126
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5356 Replies : 21
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7193 Replies : 81
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39865 Replies : 244
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14548 Replies : 98
Datuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan ditahan polis
YgBenarDatuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan di
Views : 3703 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73134 Replies : 2947
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 45540 Replies : 309

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 11:44 AM GMT+8 , Processed in 0.460036 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list