CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1647|Reply: 17

Lelaki Warga Malaysia, Jadi Mangsa Seks Oral Bapa Tiga Anak

[Copy link]
Post time 24-8-2018 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Seorang lelaki yang melakukan seks oral terhadap penyewa di rumahnya tanpa rela telah dijatuhi hukuman penjara enam tahun dengan tiga sebatan.


Kesalahan yang dilakukan oleh  Waduge Buddhika Upashantha Fernando itu dianggap sebagai menjijikkan oleh hakim, Kessler Soh.


Asia News Network menyatakan, bapa tiga anak berasal dari Sri Lanka itu melakukan kesalahan tersebut di flat Kim Keat Avenue di Toa Payoh.

Waduge Buddhika Upashantha Fernando, Foto: Strait Times


Mangsa yang merupakan seorang lelaki warga Malaysia berusia 28 tahun tinggal di rumah tersebut selama empat bulan sebelum kejadian.


Difahamkan mangsa adalah seorang yang tidak banyak bercakap dengan ahli keluarga tuan rumah yang lain.


Timbalan Pendakwa Raya, Marshall Lim berkata, pada 10 November tahun lalu, mangsa pulang ke rumah kira-kira pukul 11.30 malam dan tertidur di biliknya kira-kira setengah jam kemudian.


Pada pukul 3 pagi Fernando menyatakan yang dia mempunyai keinginan untuk melakukan hubungan intim bersama dengan lelaki lain.


Mangsa yang terbangun 10 minit kemudian mendapati Fernando sedang melakukan perbuatan jijik tersebut ke atas dirinya.


Lim menambah, "Mangsa menjerit dan menendang tertuduh sekuat hati. Tertuduh meninggalkan bilik dan kemudian meninggalkan flat itu serta-merta. Mangsa terkejut dan tidak tahu bagaimana untuk bertindak." -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
so, org sri lanka ni own umah flat kat singapork ni dan sewakan bilik rumahnya kepada mamat malaysia yg dicabul itu?

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Warga LGBT Sri Lanka.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Homaigod!! He must feel so violated. Gila arr nafsu orang nih. Dah fathered 3 kids pun masih boleh bernafsu sejenis.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tersebutlah kisah, sepul tak berdaya tendang bang non ke dulu? Takde perasaan nak melarikan diri?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Perogolan interracial
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 02:20 PM | Show all posts
wow hampir dirogol..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-8-2018 05:06 AM
Tersebutlah kisah, sepul tak berdaya tendang bang non ke dulu? Takde perasaan nak melarikan diri?

Homaigaddddddsd sistur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2018 02:29 PM | Show all posts
ada jantan gay samasam sanggup serah body lat kj

shialll punya gay lahanatullah, tarak perasaan malu langsung

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 02:32 PM | Show all posts
nafsu telah menguasai diri, nasib baik sempat tendang jika tidak kesucian akan tercalar
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 02:47 PM | Show all posts
geleng kepala je mampu baca story ni. sangap betul bapa 3 anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat citer hostel, penjahat bile terlalu marathon tengok blues sambil mabuk die tak kira dah mangsa siapa. kesian mangsa tu. jijik betoi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah anak 3 pun masih celaru identiti
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup tuh..dapat sewa murah ka
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoh, kena nyonyot konek je kot? Sedap pun dapat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 01:53 AM | Show all posts
bukan lgbt kat singapore negara majoriti sepet ni dah parit perit ka? wakakakakakakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:57 AM | Show all posts
dia hisap kemaluan mangsa ke haper, giler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:06 AM GMT+8 , Processed in 0.111227 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list