CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: eddlisa_uyuk

TVN MEMORIES IN ALHAMBRA [HYUN BIN, PARK SHIN HYE, CHANYE

  [Copy link]
Post time 9-12-2018 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tk de kat tv ek?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2018 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 9-12-2018 10:09 AM
Mmg tk de kat tv ek?

Xde..drama Netflix memang x kuar kat tv..kalau ada pun lmbt..lepas setahun ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 09:32 PM | Show all posts
baru tgk first ep.. cerita pasal AR rupanye..
comeynye hyun bin.
setakat ep pertama best giler.
hopefully kekal momentum sampai abis..
sblm ni citer hyun bin bnyk drop. padahal dia la first k actor yg menarik aku kedlm kegilaan k drama melalui secret garden lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 09:35 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 6-12-2018 04:44 PM
THAT KILLER SMILE..yaaa ampunnnn*pengsan* bangun balik *pengsan*

tah berapa banyak lagi la nak ke ...

weols pon terangau ....
lagi hensem dari secret garden... time tu kurus keding sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 9-12-2018 09:32 PM
baru tgk first ep.. cerita pasal AR rupanye..
comeynye hyun bin.
setakat ep pertama best giler.

Done layan ep 3..huhu..ending tak boleh blah..mcm2 speku dah bermain dlm pikiran ni..makin buat iols tak sabar nak tgk ep 4..tapi apakan daya..kena tunggu esok pagi..esok pagi kije..alahai..ni ada yg layan kdrama kat opis pagi2 esok ni..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah tgk epi 4..confuse..Dr. Cha tu betul2 mati ke? Lepas tu blh hidup balik pulak? Seramlah kalau ada game camni..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-12-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_summer_snow replied at 7-12-2018 10:47 AM
ya ampun
hensem nya hyun bin dalam gambar2/gif2 ni


Mmg Korean buat kdrama ni bukan setakat promote negara sendiri tapi dorang pun dok  promote tempat menarik kat negara lain kan..iols pun cam uols gak..teringinnya nak gi Alhambra ni..nmpk cantik sgt dlm kdrama ni kan...kalau iols kaya tahun depan jugak iols tempah tiket ke Granada uolsss..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-12-2018 11:58 PM
Iols dah tgk epi 4..confuse..Dr. Cha tu betul2 mati ke? Lepas tu blh hidup balik pulak? Seramlah kal ...

Whattttttt?????? Mr cha idup balik??? Ayo pening la tgk drama ni kok gini..tak tahu mana satu game mana satu realiti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2018 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 10-12-2018 12:11 AM
Whattttttt?????? Mr cha idup balik??? Ayo pening la tgk drama ni kok gini..tak tahu mana satu game ...

X taulah dia hidup lagi ke apa..di alam realiti dia dah mati tapi Jin Woo masih blh nmpk dia duduk kat bench tu bila dia pakai contact lens utk main game tu..lepas tu dia boleh pulak cari Jin Woo kat Hostal Bonito lawan dia balik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 08:20 AM | Show all posts
mimiekiut replied at 7-12-2018 05:30 PM
amboi pantas makdik menukar avatar

x tahan sangat uolss...tukar avvy,buat wally..
huaaa..rasa nak simpan dlm poket jer nie..

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 08:25 AM | Show all posts
wima replied at 7-12-2018 08:17 PM
hahaha..

over nau2 dak wicet kan..

tu lah pasal wima..diaorg punya exspression tu
melampo2 sangat...kalah kita nie haa geng macit bawang
taw mengutuk jer

HB setiap ep hensem wima...
mcm dlm cite SG dulu lah...dlm cite nie pon ada
seketeri laki gak asek kena buli jer..


Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 08:28 AM | Show all posts
xyla73 replied at 9-12-2018 11:05 AM
Xde..drama Netflix memang x kuar kat tv..kalau ada pun lmbt..lepas setahun ke..

ohh kalo netflix dah amek TVN xboleh lah tayangkan ya..TVN lambat sgt dpt ke netflix dulu..or maybe TVN dah amek cite PBG tu..
hadoiii bg iols bosan giler cite tu...jln cite cliche..mendatar..
xde unsur2 surprise...soo boring...dgn watak PBG sengih mcm
kanak2 riang jer...oppsss..sori fans PBG..terkutuk dia lak..

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 08:31 AM | Show all posts
atira replied at 9-12-2018 09:35 PM
weols pon terangau ....
lagi hensem dari secret garden... time tu kurus keding sgt.

kannn..masa SG dulu pon iols dh rasa dia hensem..tapiiiii sekarang nie gilerr ahh berdesupp hensem..
style rambut tu mainkan peranan!!

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 08:35 AM | Show all posts
mimiekiut replied at 10-12-2018 12:09 AM
Mmg Korean buat kdrama ni bukan setakat promote negara sendiri tapi dorang pun dok  promote tempat ...

iols baca komen ramai puji granada tu cantik sgt
dlm cite nie...x sangka granada secantik nie..
masa cite goblin dulu tingin nak g quebec..pon cantik
gak bila dlm kdrama..sama mcm granada nie haa..
pandai kan cameraman dan director diaorg nie...
tempat biasa2 jadi luar biasa cantik..

hostel bonita tu pon antik sgt..tangga dia...unik..
betul ke xde lift..jenuh weh kalo betol xde nak panjat
satu2 tangga tu..sedangkan ting.2 pon iols naik lift..


Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
makdik2301 replied at 10-12-2018 08:28 AM
ohh kalo netflix dah amek TVN xboleh lah tayangkan ya..TVN lambat sgt dpt ke netflix dulu..or mayb ...

Ye..sebab ni Netflix original series..sama cam Mr. Sunshine..bila Netflix dah ambik licensing susah sikit nak kuar kat cenel lain sbb Netflix pun ada share dia..kena tunggu maybe next year kot baru kuar kat tvN Asia tu..tu pun kalau ada..
Iols pun x blh go dgn citer Encounter tu..dah try sedaya upaya tgk tapi bosan gila..bkn je sebab dia slow tapi plot dia pun membosankan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:11 AM | Show all posts
mimiekiut replied at 9-12-2018 11:47 PM
Done layan ep 3..huhu..ending tak boleh blah..mcm2 speku dah bermain dlm pikiran ni..makin buat io ...

mlm ni nak maraton ep 2 & 3.. genre mcm ni mmg taste aku...
hyunbin plak tu.. mcm dpt bonus berganda plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2018 09:19 AM | Show all posts
weyy adekah game tu jd real life pulak ke?!!
curious betul!
adehh penat la nk tnggu hari weekend ni, haihh.

i lyn kt netflix je since siarkan kt situ serentak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 11:08 AM | Show all posts
makdik2301 replied at 10-12-2018 08:35 AM
iols baca komen ramai puji granada tu cantik sgt
dlm cite nie...x sangka granada secantik nie..
...

mmg cantik senibina kat sana ada2 ciri islam kan..sedih pun ada tgk sbb once upon a time semua tu milik kerajaan islam yg dah jatuh kat kristian..huhu..

kalau uols perasan kan interior kat hostel bonita tu lagi2 part dapur dia ala2 sama cam kat sini kan..lemari kabinet dia..lebih kurang sama design kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 11:14 AM | Show all posts
iloveyou replied at 10-12-2018 09:19 AM
weyy adekah game tu jd real life pulak ke?!!
curious betul!
adehh penat la nk tnggu hari weekend n ...

mmg x boleh nak hadam la kalau betul2 jadi real life..
iols rasa mr cha tu mmg betul2 dah mati in real life..dia terlampau obses kot dan sebb tu mati sakit jantung masa lawan pedang ngan oppa HB..

mr cha ni pulak mmg dah dijadikan salah satu character dalam game AR tu..mmg awal2 lagi adik jung (sory nama tak ingat..ahahaha) dah create character2 ni semua kot..sama cam character emma tu kan sama ngan akak dia..macam ada sesuatu la adik jung ni..sbb dia pun masih hilang lesap ke mana..ke kat epi 4 dah ditemui adik jung ni??
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun rs mr cha memang dh dijadikan character dalam game.tu..

Iols suka citer korea i sb bila dia tunjuk teknologi dia mmg buat iols kagum...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
SAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
tokchikSAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
Views : 6262 Replies : 37
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5116 Replies : 47
Cara Untuk Balik Kampung Merentasi Negeri
XimCara Untuk Balik Kampung Merentasi Neger
Views : 5452 Replies : 34
TAK SANGGUP NAK MARAH
KurexTAK SANGGUP NAK MARAH
Views : 6127 Replies : 40
Eh salah!
akuchentaEh salah!
Views : 2232 Replies : 16
PETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
tokchikPETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
Views : 5898 Replies : 36
Bila dah lapar jadi gini pulak
riena3321Bila dah lapar jadi gini pulak
Views : 10344 Replies : 65
Resepi apam balik
JENABREJAM89Resepi apam balik
Views : 4303 Replies : 22
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5527 Replies : 27
Komplot Kopi
InezkhalidiKomplot Kopi
Views : 8315 Replies : 28

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.114653 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list