CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3119|Reply: 8

[Tempatan] Jualan gudang Machines di JayaOne,PJ

[Copy link]
Post time 27-6-2018 09:37 AM | Show all posts |Read mode
Machines bakal buat jualan gudang di JayaOne pada 29/6 - 30/6.


Adakah ia akan menyebabkan 'kekacauan' seperti jualan gudang Switch pada awal tahun ini?

Senarai barang

http://www.connectstore.com.my/images/Warehouse_18/WareHouseSale2018_landing_page.jpg

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2018 09:42 AM | Show all posts
Ada jual mac mini murah2 ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2018 10:06 AM | Show all posts
insulin replied at 27-6-2018 09:42 AM
Ada jual mac mini murah2 ke?

Tak kot. Orang beratur panjang semata nak beli iphone murah dan macbook aje..

Aku pun sedang keliru sama ada nak beli Mac mini sekarang atau nak tunggu. Aku tunggu sejak akhir tahun lepas lagi. Tunggu kalau-kalau Apple akan refresh product tu. Sampai ke sudah tak update. Aku tak berminat nak beli macbook atau imac.So far aku nampak Mac mini murah sikit di lazada official store.Sikit aje la.Apa pun jangan beli base model 4GB RAM.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 11:11 AM | Show all posts
ultra78 replied at 27-6-2018 10:06 AM
Tak kot. Orang beratur panjang semata nak beli iphone murah dan macbook aje..

Aku pun seda ...

4GB RAM untuk base model tu memang x cukup ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2018 12:13 PM | Show all posts
insulin replied at 27-6-2018 11:11 AM
4GB RAM untuk base model tu memang x cukup ke?

Kalau setakat nak browsing dan baca email cukup.


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 02:31 PM | Show all posts
ultra78 replied at 27-6-2018 12:13 PM
Kalau setakat nak browsing dan baca email cukup.

Oooo. Kira OK la tu. Tapi RAM dari Apple memang gila mahal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 27-6-2018 02:31 PM
Oooo. Kira OK la tu. Tapi RAM dari Apple memang gila mahal.

Mac mini 2014, RAM dah soldered di motherboard. Tak boleh upgrade sendiri dah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 27-6-2018 12:13 PM
Kalau setakat nak browsing dan baca email cukup.

Mac bagus sebab dia automatik backup data. Jadi senang kalo komputer rosak.. Ari tu mac wana rosak, so ada backup data kat  icloud walau kita tak la update selalu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2018 02:56 PM | Show all posts
ultra78 replied at 27-6-2018 02:53 PM
Mac mini 2014, RAM dah soldered di motherboard. Tak boleh upgrade sendiri dah.

Apple memang suka menyakitkan hati tech lovers....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:51 AM GMT+8 , Processed in 0.099885 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list