CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 19076|Reply: 44

Azah Aziz Muat Naik Gambar Keluarga Pakai Songkok, Peminat Teruja!

  [Copy link]
Post time 13-6-2018 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Awal tahun ini nama pelakon dan model terkenal era 90an, Azah Aziz kembali menjadi sebutan peminat apabila gambar anak sulungnya, Aaron tersebar luas di media sosial kerana dikatakan kacak seperti Enrique Iglesias.






Azah yang kini menetap di Montreal, Kanada besama suami dan anak-anaknya juga seringkali memuat naik foto terkini mereka sekeluarga sekaligus dapat melepas rindu para paminatnya.


Sempena raya yang menjelang tiba, Azah beberapa hari lepas telah memuat naik gambar suami dan anak-anak lelakinya memakai songkok dengan kapsyen berbunyi:

"ertandingan pemakai songkok terbaik untuk raya..(pilih) siapa??"





Gambar tersebut ternyata membuat peminat Azah teruja dan rata-rata tidak melepas peluang untuk membuat pilihan masing-masing.


Memilih anak sulungnya, Aaron sebagai pemenang kerana tampan seperti Enrique Iglesias. Amboi masing-masing ye. hehe













Pilih suami Azah sebab 'rare'- bersongkok tetapi berbaju singlet.











Tidak kurang juga ada yang memilih anak bongsunya.










Dalam pada itu ramai yang memuji ketampanan anak-anak Azah. Almaklumlah, anak kacukan kan. Ibunya juga memang cantik orangnya.


Korang pula pilih siapa? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baka melayu melekat kuat
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka melayu jekkk.. cam zain saidin, baka omputih kuat... sampai kat anak pun ada balance muka omputih
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe azza aziz ada drh mamak tu sebab gen kuat kot hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 01:37 PM | Show all posts
tang mana enrikue egilocious nya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada yang bergetar vagina ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 02:54 PM | Show all posts
mana muka enrike???

hwaaaaaaa....
kulit asia jeh... adehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 02:58 PM | Show all posts
netizen pun.... macam macam

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 03:16 PM | Show all posts
Yang bongsu tu cute nye lahai
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka melayu habis depa. Anyway apa yg terkagum tu? Biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:46 PM | Show all posts
bodohnyer netizen...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Azah ni kira Lana Nordin 90an la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
besarkecik replied at 13-6-2018 01:38 PM
Dah ada yang bergetar vagina ke

Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 05:50 PM | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2018 05:01 PM
Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya

hahaha...seharusnya kunyit2 kembang kuncup dubur menatap gbr anak2nya...ciki tak ppyh citer lar, pecah berair vagina
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 06:05 PM | Show all posts
laki die macam standard2 redneck ek...x macam laki2 kokesen retis lain...nasib baik azah ni cantik...kalau tak..hauk jugak anak2 die
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rare sungguh pilihan gosip reputz cari. Songkok pon boleh jd bahan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia kokesen ke?la...awat anak dia semua mcm melayu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 13-6-2018 06:46 PM
Laki dia kokesen ke?la...awat anak dia semua mcm melayu hehehe


Tengok ja la tahap average muka laki sheol gimana. If kulit gelap sah2 muka Melayu kacuk Arab or Paki jah laki sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Si aaeon tu mcm yg main silap mata tu....sape tah namanya kalau kat axn slalu nengok
Xpon player mcity pon aku x igt nama...tp iras2 la
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2018 05:01 PM
Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya

Berdonyut donyut kelopak bunga buntut kunyit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.084824 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list