CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 19516|Reply: 100

"Dah Kenapa Bertudung Tapi Skirt Senteng?" - Sherry Ibrahim Dikecam Ce

  [Copy link]
Post time 12-6-2018 12:19 PM | Show all posts |Read mode





Anggun, manis, dan bergaya melihat Sherry Ibrahim mengenakan skirt ketika hadir di PWTC bagi manjual produk tudungnya.




  


Bagaimanapun, penampilannya itu dipandang negatif oleh netizen yang menyifatkan ia tidak sesuai dipakai wanita Muslimah terutama yang bertudung.


  


Lantaran itu, ruangan komen Instagram pelakon berkenaan dibanjiri kritikan netizen yang mendakwa skirt 'labuh' Sherry terlalu singkat.


Fesyen pun, fesyen juga ya...


"Kak, dah kenapa bertudung pakai skirt macam tu?"
komen netizen.







Bagaimanapun, ada netizen berpendapat Sherry terpaksa mengenakan skirt itu kerana dia sendiri kelihatan tidak selesa mengenakannya.


Gambar semua dari pinggang ke atas


Foto: IG Sherry Ibrahim




Mungkin Sherry perlu lebih berhati-hati dalam memilih pakaian selepas ini dan periksa terlebih dahulu gambar atau video sebelum dimuat naik ke laman sosial. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone down laa make up tu....semua pic make up tebal 6 inch
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:17 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 12-6-2018 12:25 PM
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone do ...

boleh bersaing dengan zarazya n Dr amalina bakri
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:20 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 12-6-2018 12:25 PM
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone do ...

aku ingat aku sorg je npak cmtu
bagi aku dier xde aura
cantik tp x menarik

selamber je aku ckp org xde aura..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pernah jumpa dia kat gardens mall, aku dulu mati2 igt dia tall sekali dia rendah dari aku and yes she aint pretty you all, muka so plain... aku kalau betul lawa aku cakap lawa but this girl just plain
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
No wonder bam tah cari org lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:31 PM | Show all posts
nmpk cm tua lak
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam fashion victim la pulak. Tapi ramai jerk kat luar sana pakai pelik macam ni. Niat ati (mungkin) nak menyeksi. Tudung ada, make up tebal, pakai plak ketat2, baju tuck in, nampak ms V. Kalau tak pakai tudung jantan melayu tarbiyah, tak masuk sorga.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Me tgk Dia ni badan mcm x balance muka panjang kepala besar bahu bidang bila tang kaki pendek. So pakai apa pun mcm x kena. Pernah beberapa kali jumpa dia masa zaman dia dgn asrap biasa2 je, tapi setiap kali jumpa mesti d kelilingi jejantan atau ponen.tinggi Dia kira2 takat telinga me aje kut..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fashion victim sungguh... cuba tgk those arabs yang berhijab but still manage to look stylish. takde pun aku tgk deme nak pakai seluar besar mcm karipap ikea nie
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:53 PM | Show all posts
haah.. die very desa.com .. ingat mata aku je nampak
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia cuma basic.
Kalau dia lalu sebelah aku, umpama batu tepi jalan. Tak terlintas di hati utk kutip.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Seluar ke khemah tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 02:01 PM | Show all posts
fesyen hauk btol dari depan.. pusing belakang lagi lah.. macam
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 02:18 PM | Show all posts
aku tggu je sapa nk bukak benang psl pakaian ceri ni... kembang semacam, tk tau nk pggl apa .. palazo ke apa tah...  video first tu mcm nmpk bekas bra dia.. adoiii ceri oiii..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 02:29 PM | Show all posts
alahai pasal aurat lagi ke uolss ... netizen dan aurat berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 03:45 PM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 12-6-2018 03:47 PM

teringat masa dia berlakon teduhan kasih tu kawan i cakap " eeeiii sapa ni? muka senduk..berlakon keras kejung" hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 12-6-2018 03:53 PM

Dia ni bila nak kawin? Ex dia yg dia beriya2 nak ajak kawin dulu tp kena reject pun dah bahagia skrng ni yg sorg lg bini pun 2 dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 03:52 PM | Show all posts
patutlah sheols off comment kat posting ni. dah boleh agak kot bakalan dihencap.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada kat sini ehh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:14 PM GMT+8 , Processed in 0.096847 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list