CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 128262|Reply: 805

Nabila Huda naik hangen dengan mak tirinya ke chuols?

    [Copy link]
Post time 11-6-2018 11:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by astalavista44 at 12-6-2018 12:01 AM

Siapa follow ig nabila @kupu_kupu? Dia baru update insta story pasal mak tirinya. Sorry x reti nak tepek gambo kat sini. Marah beno nampaknya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes! Betul sangkaan ku!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
So betullah kan selama ni yang orang ckp manager amy search tu mcm mcm? Igt tak dulu ada kes kat bank mana entah tu? Tak boleh recall sangat pasal apa. Sian abil!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols tolong tepekkan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-6-2018 12:05 AM
Meols tolong tepekkan

Thank you chuolss
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian amy kesian abil.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bekas gro ke mak tiri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tula selama ni aku mmg ada soft spot kat abil. Sbb dia buat bodoh n derk je wpun mcm2 si amy tu buat kt dia..dr kecik. Abaikan dia. X jaga dia. Kawen baru beranak pinak..asik burukkan abil kat wartawan. Tapi abil tebalkan muka..buat bodo je..support amy kat event masuk mentor bagai. Hmmmm ni 1st time kot abil bukak mulut pasal mak tiri dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 12-6-2018 12:11 AM
Sbb tula selama ni aku mmg ada soft spot kat abil. Sbb dia buat bodoh n derk je wpun mcm2 si amy tu  ...

Haah first time abil bukak mulut pasal mak tiri dia. Pernah baca dlm ni pasal abil diam je dgn segala benda yg mak tiri dia buat.

Dan baru tahu jugak dr igstory abil keisha tu dipisahkan oleh mak tiri dia bukan bapaknya. Sian abil. Sbb tu me love her. She seems genuine!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhirnya Abil bersuara..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhirnya Abil bersuara..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nabila
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai sapot u abil...i tau ada je parents yg layan anak teruk...bertabahlah abil ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
biskutmayat replied at 12-6-2018 12:17 AM
Haah first time abil bukak mulut pasal mak tiri dia. Pernah baca dlm ni pasal abil diam je dgn seg ...

Aku ingat ada dulu mmg abil down gle..sbb rindu anak dia kan. Mmg dia sedih upload sedih2 je kat insta. Bila org speku n tanya..dia just jawab sbb dia bz shooting. X dpt jumpa keisha. Cis rupanya...ada percubaan memisahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sian abil hdp dlm life bpecah belah gini
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 12-6-2018 12:20 AM
Aku ingat ada dulu mmg abil down gle..sbb rindu anak dia kan. Mmg dia sedih upload sedih2 je kat i ...

Yes masa tu la yang dia down tu. Masa tu igstory pun sedih je.

Yg ig story dia baru upload ni kan ada mention dia down beberapa bulan sbb mak tiri dia pisahkan anak dia dr dia la tu. Seriously i mati mati igt bapaknya(ex husband abil) yg cuba jauhkan keisha from her rupanya mak tiri dia. Truth will prevail!

Betullah orang speku dulu kata mak tiri dia call girl kan? Tak sangka duduk sama sblm nikah and ada anak sblm nikah jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
I dari dulu suka abil! Walaupun dia seksi and kadang suka je cakap lepas contoh masa AME tu kn yang orang komen kata dia seksi etc pastu dia suruh org tu tutup ig tapi i suka je dia. Dia memang nampak jujur.

Liku hidup dia membesar penuh ranjau. Sbb tu agaknya skrng dia temui kebahagiaan dgn husband dia. Husband nampak sayang gila kat dia and husband dia tu mmg orang yang baik baik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig mak tiri dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.090721 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list