CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3643|Reply: 19

Anne Ngasri Tanding Exco Pergerakan Puteri UMNO

  [Copy link]
Post time 12-6-2018 11:39 AM | Show all posts |Read mode

Foto: IG Anne Ngasri




Pelakon Datin Anne Ngasri menerusi laman Instagram menawarkan dirinya untuk berkhidmat sebagai Exco Pergerakan Puteri Malaysia bagi penggal ini.

Naszriah Ngasri, 34, yang lebih mesra disapa sebagai Anne berkata, dia akan melepaskan jawatan Ketua Puteri Bahagian yang telah disandang sejak 2013-2018.




  


"Saya memohon agar sahabat seperjuangan semua memberikan sokongan dan kepercayaan kepada saya untuk terus berbakti kepada UMNO.

"Marilah kita sama-sama bersatu memulihkan parti kesayangan kita semua ini demi menegakkan syiar Islam di Malaysia,"
tulisnya.

Memetik mStar Online, suaminya iaitu Datuk Mohd Sumali Reduan merupakan Setiausaha Kerja, Pergerakan Pemuda Umno.




  


Timbalan Presiden Umno Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, pada 22 Mei mengumumkan pemilihan parti peringkat cawangan diadakan 19 Mei hingga 10 Jun, diikuti pemilihan ketua sayap (23 Jun) dan pemilihan Majlis Tertinggi Umno (30 Jun).

Sementara itu, ruangan komen dipenuhi reaksi pelbagai daripada netizen. Selain memberi sokongan, ada juga yang mencemuhnya. Apa pula pandangan pembaca? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
go go go anne.. yg picit picit tet3k eh tepon , toksah nak jual mahal, feeling harapan, xnak ikut bertanding..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 11:54 AM | Show all posts
"Marilah kita sama-sama bersatu memulihkan parti kesayangan kita semua ini demi menegakkan syiar Islam di Malaysia," tulisnya.



syiar islam katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:04 PM | Show all posts
don't care who you are ... but sila buat kerja
jangan asyik membawang macam sadiq sepakraga ...
politik ni bersih tapi manusia ... bila sampai tangan manusia .. either bersih atau kotor
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik baju dia beading2 pic no 1 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
takde ke gambar penuh baju anne...

cantik beading nye...

gud luck tin anne...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry no awat aku tengok beading baju dia cheap
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Seswai miss bimbo ni dengan papagomo sebagai president
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2018 02:23 PM | Show all posts
demi menegakkan syiar Islam di Malaysia??? ohhh please
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 03:14 PM | Show all posts
x minat...next
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumali molly... hahahah.. wehhh.. serius.. aku ketawa.. sesuai sgttt nama tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww...hadapnye si anne ni gn laki.badak kepam dia tu..cmne eh dia main,tdo,brgomol2 euwwww...syg kt anne dpt.laki rupe cmni..anne pon asal.bole.jnji brduit ahli amnoo...org amnoo kt bnyak.duit
..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tandingla ketua puteri umno
lawan dira
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 11:23 PM | Show all posts
patut bertanding ketua puteri terus...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Npe aku rse amno ni mcm dh berkubur since kalah PRU tu...diorg still nk bjuang atas tiket amno ke..mcm baik lg tubuh parti baru. Nme amno mcm busuk kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tang ayat syiar islam tu tah ape2.. syiar melayu ye lahh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-6-2018 04:54 PM
Euwww...hadapnye si anne ni gn laki.badak kepam dia tu..cmne eh dia main,tdo,brgomol2 euwwww...syg k ...

mungkin kategori sakit di mata aja kot. hal lain semua terjaga hidup anne dan anak-anak. hidup senang hati tak sakit, pejam mata aja bab rupa fizikal tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
'Membela negara' Yolah tu!
Hari2 kalau tengok, news.. Satu satu benda Allah bukak, tunjuk pemimpin2 zalim menyonglap duit berjuta juta untuk tembolok sendiri. Susah jack! Nak percaya kat BN skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sheolls menang ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sxxsso replied at 9-7-2018 03:56 PM
sheolls menang ke ?

I rasa menangggg... Dira pun menang... I suka tgk baju anne kalau dia gi persidangan.. Cantiikk.. Tudung dia pn beribu wei.. BE Khennn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:14 PM GMT+8 , Processed in 2.672276 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list