CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 7252|Reply: 85

Pasangan Kekasih Bergaduh, Belum Kahwin Dah Kena Tampar

  [Copy link]
Post time 11-6-2018 05:08 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh jadinya bila satu rakaman video seorang remaja lelaki menampar muka seorang gadis dipercayai kekasihnya tular di media sosial.


Menurut seorang pengguna Instagram, Tikah Abu Samah, kejadian yang sempat dirakam melalui Insta Story miliknya itu berlaku di sebuah kawasan perumahan di Bandar Darulaman, Jitra, Kedah.


Video berdurasi 14 saat itu menyaksikan pasangan tersebut pada mulanya seperti sedang berbincang.





Namun malang gadis tersebut kemudiannya ditampar.


Menurut sumber, Tikah mengenali pasangan berkenaan yang merupakan junior di kolejnya.


Sementara itu, netizen menyelar perbuatan lelaki berkenaan yang sewenang-wenangnya 'naik tangan' terhadap kekasihnya. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah mak bapak kaum keluarga gf ni g cari jantan haprak ni tampar balik.
Pastu tampar pulak anak sendiri sbb bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni tampar manja ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:19 PM | Show all posts
kalau pompuan tu masih hadap jugak kat si jantan, tak tau la..

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:22 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-6-2018 05:19 PM
kalau pompuan tu masih hadap jugak kat si jantan, tak tau la..

Kannn... Time belajar ni belajar bersungguh-sungguh. Buat macam Dr. Amalina tu. Sekali dapat kokesen kau. Memang puas hati.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayus punya laki. Alih2 salahkan dadih. Punya haprak perangai. Yang cikki tu masih boleh relax berdiri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke tikah tu upload kat ig. Malulah pmpuan tu. Bz body btol la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:52 PM | Show all posts
video pendek sgt

belakon aja ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 06:02 PM | Show all posts
batmana replied at 11-6-2018 05:52 PM
video pendek sgt

belakon aja ni..

bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both of them. dorg nih dah mmg dlm toxic relationship (nih aku copy ayat dia bulat2 ye)
lepas kejadian minah ni kene tampor, minah tuh naik moto mamat tuh, blah g tempat lain.


mohon lah jauhkan diri dr lelaki baran nih, ye adik2. ambik la iktibar dr kes student kt poli PD tuh. tak memasal mati kt tgn boipren
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh..itu je leh kata..kt tgn ko tu ada helmet kot hempok skali pas dia tampor tu..laki tu pengecut sbnrnya lepas tampar pandang kiri kanan takot kantoi..tgk gaya mcm dh biasa je naik tgn ni..harap kena buang laa kalau student
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
geenie replied at 11-6-2018 06:02 PM
bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both o ...

Laaa yekeee..mengikut sajee budak ni .mmg toxic sgt dh ni..mati agaknya kalau kne tinggal dek mamat ni..kalau dh cmni mmg tak laa minah ni nk tinggalkan laki tu..jenis mcm ni sng2 je kena tipu curang kt blkg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:11 PM | Show all posts
mcmane ye boleh tahan ngan bf yg jenis kaki pukul n maki ni.. dari cara layanan laki tu.. nmpk mmg dia tak respect lgsg gf dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mula2 tepuk motor tu asah penampar ke apa? Bencinya kat laki yg guna kekekerasan. Laki yg mulut suka maki pompuan pon sama.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tergadai maruah kah?mohon jauh drpd bnde ni jd kt family....xkoser nk accept manusia x bertamadun cmni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hempuk jah dengan helmet tu dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dgn abg takde ke
Cuba bagikan tapak kaki kat budak tu
Jilake tul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekik sampai mati pun dah ada,
so apalah sangat dengan tampar menampar ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:44 PM | Show all posts
dlm hal ni...ciki tu mmg bodo dan patut dihencap ramai2
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
geenie replied at 11-6-2018 06:02 PM
bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both o ...

Janji sedap dapat kena jolok sis. Bebudak sekarang berapa kerat jah puki belum rabak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
polis taknak siasat ke....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.213600 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list