CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 22446|Reply: 178

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

[Copy link]
Post time 14-5-2018 11:28 AM | Show all posts |Read mode
Bukan main mesra lagi Zahirah Macwilson dengan Fazura.

Gambar yang dimuat naik di laman Instagram miliknya itu telah menimbulkan pelbagai spekulasi di kalangan peminat.

  



Kata mereka, macam ada sesuatu yang tak kena dan Zahirah sebenarnya mempunyai niat yang tersembunyi.

Namun mengulas mengenainya, Zahirah berharap agar persahabatan yang terjalin dengan isteri Fattah Amin itu tidak disalahertikan.

Foto: IG Zahirah



Mereka sebenarnya sudah mengenali antara satu sama lain sejak dua tahun lepas.

"Kami kenal sudah lama, sejak dua tahun lalu ketika kami sama-sama terbabit dalam penggambaran komersial. Sejak itu, kami berdua menjadi rapat, tetapi mungkin tidak ramai yang mengetahui.

"Jangan salah anggap persahabatan kami kerana mahu berkomplot atau mempunyai maksud lain. Itu tidak benar sama sekali. Kami ikhlas ketika berkawan dan rasanya tiada apa yang perlu dipertikaikan," katanya kepada BH Online.

  


  


Sementara itu dalam perkembangan lain Zahirah sudah sedia untuk berpacaran kembali selepas putus cinta.

"Ketika ini, saya masih single dan ingin memberikan fokus kepada kerjaya lakonan. Tetapi, itu tidak bermakna sehingga saya mengabaikan keinginan untuk bercinta.

"Jika nanti perasaan itu datang tiba-tiba, saya akan terima. Semuanya sudah tertulis dan saya percaya, jejaka itu akan tiba tepat pada masanya nanti," tambahnya. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 11:31 AM | Show all posts
lol, hidden agenda amende plak?? adoi!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang bawah pengurusan yang sama kan? Normal ler. Agenda menda plak, bukannya diorang share ex pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:38 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 14-5-2018 11:31 AM
lol, hidden agenda amende plak?? adoi!

kan management mereka sama .....

  


tak jadi issue lah.....


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lobenak kenn risau naw org2 cantik tag team..perasan ada hidden agenda nk lawan hajzouk kengkunun
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:42 AM | Show all posts
Dua-dua ni memang cantik di mata Paz.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngek. Dah 1 pengurusan. Harus la support each other. Hello, ZM ni dah lama minat faz hockayyyy. Agak2 la nak buat cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
niat buruk yg macam mn tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 11:45 AM | Show all posts
apedehal replied at 14-5-2018 11:40 AM
lobenak kenn risau naw org2 cantik tag team..perasan ada hidden agenda nk lawan hajzouk kengkunun

agenda conspiracy theory nak jatuhkan owang tuuu

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ZM ni klu nak bercinta pun, kerjaya jgn diabaikan.
N selalunya la, klu dah bercinta.
Asik cerita cinta je la memanjang kluar kat news. Xmo la jdi mcm dlu lagi. Nasib baik lakonan uols makin lama makin bagus, watak pun dah pelbagai n semestinya bjaya membawa watak tu dgn jayanya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:48 AM | Show all posts







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:49 AM | Show all posts
  



Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..
Dgr masa bocey hari tu..
Mengamuk anak dlm perut..
Tantrum jadinye
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:51 AM | Show all posts
sudah mengenali antara satu sama lain? lesbian ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:53 AM | Show all posts
apada netizen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:54 AM | Show all posts


Natural beauty.....































Jeng jeng jeng......kena gomol







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 11:54 AM | Show all posts
teen_angelJB replied at 14-5-2018 11:51 AM
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..

haha.. lawak pulak anak dlm perut pun x tahan dgr.
diorg bwh Universal kan? no wonder la kalau rapat pun.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:55 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2018 11:38 AM
kan management mereka sama .....

giler kan bangmat? org baik to each other pun dia kata ada agenda. gilo!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:57 AM | Show all posts
masaalah hidup. buruk sangke tak habes2
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape tt ni. Xbolehke bukak thread yg bernas sket.
Setakat dua org cantik btemu d kata komplot.
Omg. Gilosssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:11 PM GMT+8 , Processed in 0.090464 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list