CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7746|Reply: 40

Izara & Caprice Respek Pemimpin BN - "Hishamuddin Tun Hussein Berpotens

  [Copy link]
Post time 11-5-2018 03:00 PM | Show all posts |Read mode


Kemenangan Pakatan Harapan dalam Pilihan Raya Umum ke-14 menyaksikan perubahan drastik dalam sikap rakyat Malaysia. Tidak terkecuali golongan artis yang berlumba-lumba menyatakan taat setia kepada kepimpinan baru.

Namun tidak bermakna kita terus melupakan yang lama. Ada pemimpin yang berdedikasi harus dihormati kerana jasa mereka dalam menjalankan tugas sepanjang sepenggal yang lalu. Izara Aisyah dan Caprice dalam akaun Instagram masing-masing turut memberikan ‘respek’ kepada pemimpin yang menjalankan tugas dengan baik.

Izara Aisyah mengucapkan terima kasih atas jasa bekas Menteri Pertahanan, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein kepada negara dan juga tahniah atas kemenangan di Parlimen Sembrong, Johor.

Dalam kapsyennya, Izara memuji kepimpinan Hishamuddin dan tak perlukan komen orang lain kerana pendiriannya itu. Malahan siap dengan tanda pagar #TunMahathirforever #BNdihati dan #cumatidaksetujudenganDSNajib. Bagaimanapun Izara menutup ruangan komen supaya netizen tidak berbalah di situ.


Foto : IG Izara Aishah




Sementara itu, Caprice pula dalam video pendek di Instagram menyatakan yang dia bukanlah menyertai mana-mana parti politik sebaliknya amat meminati kepimpinan beberapa pemimpin Barisan Nasional yang bagus seperti Khairy Jamaluddin, Dato' Seri Utama Mohamad Hasan atau dikenali dengan Tok Mat dan Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein.

Dalam video tersebut, Caprice memberitahu yang idea dan jasa ketiga-tiga pemimpin tersebut sangat dihargai kerana menyuntik pembaharuan dalam bidang masing-masing. Malahan peluang bertemu dan berkerjasama dengan Hishamuddin membuatkan dia berasa bekas Menteri itu berpeluang menjadi Perdana Menteri satu hari nanti.


  


Tidak lupa memuatkan tahniah kepada pemimpin yang disegani, ‘The Godfather of Malaysia’, Tun Mahathir Mohamad yang kembali menjadi Perdana Menteri Malaysia yang ketujuh.

Ia dipersetujui dengan komen-komen netizen yang menyokong ketiga-tiga bekas menteri tersebut.







Foto: Instagram





Walau apapun, bak kata Caprice, hormati pendirian individu dan hidup dalam situasi harmoni. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
BN is ok , yang memimpin dalam BN tu yang tak ok..dengan kemenangan PH ni saya harap pemimpin BN dapat muhasabah diri & insaf
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jaga hati biras kot si izara Ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah nya dengan caprice ni.. nak limelight je manjang. Perlu ke buat video..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang bang tapi mengundi ke Caprice? Cakap lebat, tp no vote no opinion
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:38 PM | Show all posts
Caprice tak undi .. cakap lebat,  wayang je lebihh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepris ni mmg slalu mencapub sbb ye la ko kan sendu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
H2o pada i ok. Wife dia pun ok je. Relaks pegi dinner ngan anak2 macam org biasa takde driver takde bodyguard pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice ni salah satu duta cyberbully campaign kan? Tp heols la paling byk cyberbully org kt ig..siap ajak followers lagi..berambus je la caprice poyo semak namampus
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:09 PM | Show all posts
Edited by kibodwatriuh at 15-5-2018 03:55 PM

Aiyoo Sembrong's potential as a Prime Minister relies heavily on the fact that he is the son of Tun Hussein Onn and grandson of the great Onn Jaafar. Not more than that. Calibre? Yillek. Competency? Yillek. Integrity? UMNO mana ada integrity. Pemilihan pun tak buat, Najib yang banyak pekung pon ko simpan dan defend habis-habisan. Selayaknya berkubur.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:21 PM | Show all posts
dah mak hayam najib kalah baru berani nak hashtag tak setuju mak hayam najib...lalang ke cari makan ni nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mencapub je lebih dia ni. no undi no opinion yach
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kat twitter rotikaya si Caprice upload pasal orang tanya dia mengundi ke tak tapi Caprice tak jawab pun. Duk kona2 pusing2 jawapan. Nampak sgt!

Tak mengundi tak payah cerita politik la weh!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak bongsu tok k habis habisan pro PH kat twidder. Haha  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tssskkk.. masalahnya ho ni pon 2x5 dgan kazen dia.bakal piyem ma SSS..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis pemalas mengundi ni yg lebih sudu dari kuah. Dah la pemalas, tak malu plak tu sembang acah2 patriotik. Warga emas lutut dah mengeletar pon boleh datang awal pagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice ni mengundi pon x saje sembang kencang babi pon boleh mati!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 05:05 PM | Show all posts
Sembrong ni paling-paling dia boleh buat ialah hunus keris kat Mesyuarat Agung UMNO jelah---sekadar nak nampak jiwa perwira. Hakikatnya sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Heolls ni punyala bang2 wassup gang, nasihat orang sana, nasihat orang sini, motivate sana sini, nampak heolls post pasal politik haritu, last2 heolls sendiri tak mengundi, harusla dikecam nokkk....lagi2 keprice ni motivator serba serbi tau khennnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibarat diminta diperkosa sekali lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.203809 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list