CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 13095|Reply: 85

"Hilang Respek Pada Kau!" - Netizen Berang Chef Wan Hina Najib, Rosmah

  [Copy link]
Post time 11-5-2018 11:06 AM | Show all posts |Read mode
Siapa tak kenal dengan mulut berbisa Chef Wan yang lantang bersuara mengeluarkan pendapat sendiri terutama sekiranya berasa diri atau orang terdekat 'dijentik' individu lain.

Malah, sudah menjadi kebiasaan netizen tertunggu-tunggu 'drama' apa yang akan ditunjukkan menerusi laman Instagramnya.

Terbaru, susulan keputusan bersejarah Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14), cef selebriti itu berkongsi video bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak kena troll.



Foto: IG Chef Wan




Video itu memaparkan gambar Najib dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor yang 'ditampal' pada penjual sayur-sayuran dengan suara latar 'menjual surat khabar lama'.



  


Alamak, pedas betul sindiran Chef Wan ni! Pun begitu, ramai juga netizen terhibur dengan sindiran terhadap pasangan itu.


Kelas! Berani mati Chef Wan






Dalam masa sama, segelintir netizen merasakan tindakan Chef Wan itu agak melampau dan tidak matang.

"Hormatilah antara satu sama lain,"
Komen netizen.









Hilang hormat pada kau! Unfollow!


Foto: IG Chef Wan




Betul tu Chef Wan. Kalau enggan menghormati mereka pun, hormatilah perasaan orang lain khususnya warga emas yang menyayangi Barisan Nasional dan UMNO. Anak Chef Wan sendiri pun penyokong kuat BN, kan? - CARI

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2018 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm la chef kesah ko nak unfollow dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
CW biasala mesti dlm grup fqmily dia perli serena jugak
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
amboiii chepwan...ye ye je ko...pdhal geng2 makdatin ko bini2 org bn gak kan...so fake..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
X classy
Tp cep wan kan....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... biaq pi lah.. sesuai sangat
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hahha...warga porem jgn bias ek...haritu kemain kutuk mulut cepwan ni kes ank menantu. tp da mmg mulut xda insuran cepwan ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:57 AM | Show all posts
selalu bapak totok bn...anak pembangkang.ini dah terbalik....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam bbnu je peel cep wan ni ..patot lah anak anak sedara x hormat ko..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
time to revenge..hukum karma hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan terlalu mendabik dada bila dah menang, patutnya tunjuk rasa syukur bila dah menang, tau we all happy, tapi tak perlu tunjuk sangat sampai tahap penghinaan dkt orang lain.. i sedih tengok perangai netizen, lepas dapat kerajaan baru, semua makin berani memaki, menghina..tengok katakata PU Azman ni, muhasabah diri
  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:07 PM | Show all posts
bila turn che wan troll najib, korang marah, bila retis sendu lagi kertu like abon, azlee, troll tun, korang cakap demi sesuap nasi...

suka hati lah nak troll macam mana, kita bukan cyber troopers yg dibayar gaji. we have a right  agree to disagree

ala lagipun kan ajib kepit suke kangkung
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 11-5-2018 12:07 PM
bila turn che wan troll najib, korang marah, bila retis sendu lagi kertu like abon, azlee, troll tun ...

apa maksud suka kangkung tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:15 PM | Show all posts
Walaupon rasa mcm bernafas di udara yg lebih segar sejak Tun M kembali menjadi PM. i rasa itu pon cukup nak buat kita rasa bahagia. Tak perlu nak nak tambahkan keseronokkan dgn menggelakkan org lain secara berlebihan. Seronok sgt ker? Padankan muka & lepas tu move on please.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
emily.topaz replied at 11-5-2018 12:15 PM
Walaupon rasa mcm bernafas di udara yg lebih segar sejak Tun M kembali menjadi PM. i rasa itu pon cu ...

setuju dgn chuols...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tunggu nanti negeri B kena troll lak, ada berani ke C.W
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-5-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Chepwan ni forever mulut longkang
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 12:54 PM | Show all posts
not cool .......
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 01:06 PM | Show all posts
betul.. klu iye tak suke pun jgn la nak hebah kat umum.. senyap2 sendiri dah la.. awak tu pun bukan sume org suke chepwan oit..

mcm nanas sotong smpi barua bangsat kan ahli politik dah kenape? mak ko pun org kerajaan gak kan... bodoh piang!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
CW ni mulut puaka jugak mcm Diva Azwan Ali.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:42 AM GMT+8 , Processed in 2.260946 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list