CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 15318|Reply: 62

Wow Kuasa Mekap! Perbezaan Ketara Wajah Artis Malaysia Dulu Dan Kini

[Copy link]
Post time 7-5-2018 11:23 AM | Show all posts |Read mode
Melihat penampilan terkini artis-artis yang cantik dikaca TV ataupun mana-mana program membuat ramai yang menginginkan penampilan seperti artis pujaan mereka. Sebagai peminat, tentu anda sedar dengan perubahan sesetengah wajah artis wanita Malaysia yang semakin hari semakin cantik.

Jom ikuti perubahan wajah artis-artis wanita di Malaysia yang ketara perbezaan dari kemunculannya yang dahulu berbanding sekarang.

1. Elly Mazlin




2. Jihan Musa




3. Siti Sarah




4. Nad Zanal




5. Janna Nick




6. Rita Rudaini




7. Kila Fairy




8. Fazura




Macam mana? Nampak berbeza tak? Dulu mungkin tidak berduit dan tak mampu untuk mencantikkan wajah dengan rawatan ataupun mekap yang mahal-mahal kan. Jadi agak lainlah penampilan mereka berbanding sekarang ni.

Pendek kata taklah susah sangat sangat nak berubah. Asalkan berduit, dan berusaha menjadi lebih baik. Apa kata anda?! - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 11:36 AM | Show all posts
No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau.pic masa skola.ke.lepas.skola.tu rasanya biasa la.gelap sket tu
Kalau berubah bentuk wajah mmg peliks la..hahaha
Wajah remaja br lepas skola.mmg inesen.okeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 11:49 AM | Show all posts
buragazz replied at 7-5-2018 11:36 AM
No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary


kejam tol..

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 11:50 AM | Show all posts
mmg beza la kot..dh de duit..mule la cocok segale mak nenek kt muke..
harusla len..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pun tekujat tgk no.7 hahaha scary
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:00 PM | Show all posts
Betul tu teknik make up yang bagus boleh mengubah penampilan sebenar seseorang tu tampa perlu pembedahan plastik cucuk sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang “cantik” ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betul upload wajah before & after mekap..
Alahai... yang cantik tu rupanya tak cantik pun...
Mekap je yang buat dia cantik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini bukn kuasa mekap.
Ni kuasa repair olah adjust filter muka nmanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:56 PM | Show all posts

Tapi dalam hati sis cam setuju kan dengan statement meols...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:59 PM | Show all posts
Now camera dah canggih... selain drpd faktor mekap...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai marhaen pun.....macam laa lahir2 bercahaya merelit2 indah laksana puteri gunung ledang.....sah2 masing2 kepam lebam berkicap masa teenagers....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 01:33 PM | Show all posts
buragazz replied at 7-5-2018 12:56 PM
Tapi dalam hati sis cam setuju kan dengan statement meols...

harusla stuju..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz: No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary

hahaha iols ingat mamat bangla . bila zaman insta ni semua muka nak potostet kylie jenner
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 02:58 PM | Show all posts
paling nmpak fake kilaperi, sarah, jihan muse...jauh ngn muka ori
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 03:37 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 7-5-2018 12:12 PM
Orang “cantik” ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betu ...

Aku makeup simple2 tp ada nampak makeup ni nak pergi kerja pun ambik masa 30-40 minit untuk siap, kalau dorang macam ni mau dekat 2 jam agaknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 04:14 PM | Show all posts
Fazura masih lawa bagi aku. Ha.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 04:25 PM | Show all posts
janna dgn faz je nampak tak berubah sangat..janna nampak chubby and gelap..skrg dah makin cerah n kurus
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 04:40 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 7-5-2018 04:12 AM
Orang “cantik” ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betu ...

i amik masa 15-30 minit mekap
tapi taklah sampai bershading segala
pakailah eye shadow, eyebrow, eyeliner, blusher dan lipstik
dah biasa buat so tak amik masa lama pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jah muka comot masa umur belas2..mekap tak reti,duit tak berapa ada so mekap pon murah2 je standard silkygirl..Kita yg bukan artis pon comot dulu2,dengan kepam sbb suka main panas lagi..pastu dulu baby fat kat pipi tak hilang lagi,masuk 20-an baru nampak jaw ad sharp sikit...baru la nampak lawa sikit.rasanya kita semua lalui hal yg sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.283373 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list