CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12962|Reply: 67

Wow, Ini Wajah Terbaru Abam Bocey Selepas Turun 18Kg!

  [Copy link]
Post time 4-5-2018 04:36 PM | Show all posts |Read mode



Berita gembira untuk anda yang mempunyai badan besar. Kini, tiada alasan lagi untuk menurunkan berat badan kerana anda boleh menjadikan Abam Bocey sebagai mentor anda!


Abam yang kini dalam proses ‘mengecilkan badan’ telah berkongsi berat terkininya selepas sebulan berdiet.





Foto: Ig ABAM BOCEY





Video mengenai pernurunan beratnya itu dikongsikan di laman Instagram miliknya. Video pertama menunjukkan proses penimbangan pada hari pertama  dan video kedua menunjukkan timbangan terkini berat Abam. Ternyata Abam amat berpuas hati dengan kemajuan penurunan beratnya.




  



Abam sebelum ini telah ditegur oleh perunding kecergasan, Kevin Zahri kerana menggunakan tagline 'gemuk is awesome'. Menurut kevin, dia bimbang perkataan itu boleh mempengaruhi individu berbadan besar lain kerana mengabaikan tanggungjawab mengawal berat badan masing-masing. Selain itu, dia juga tidak mahu Abam mendapat penyakit apabila usia semakin meningkat.


Mungkin di atas kesedaran ini, Abam mulai menjaga kesihatannya. Dan dengan semangat positif yang dibawa, akhirnya dia berjaya menurunkan sehingga 17.6 kilogram dalam masa sebulan! Tahniah diucapkan kepada Abam.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeiuuuwwwww gross
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
So ... gemuk is awesome .. tuuuu .. palsu belaka la eh????
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:50 PM | Show all posts
damian_lee replied at 4-5-2018 04:48 PM
So ... gemuk is awesome .. tuuuu .. palsu belaka la eh????

tu tagline nak sedapkan hati sendiri

mana ada gemuk awesome

kepala otak dialah gemuk awesome

nak buat apa pun susah

nak bangun lambat jalan sikit penat nak megesex pun payah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh belum hemsem lagi. Ok per gemok gedempol. Micheal Ang siap buat runway dari simen pateri ke lantai
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Ada kesedaran.
Taklah nanti kena tekan bawah pusat baru nampak kortey.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:55 PM | Show all posts
tp abam gemuk pon laku, pahrin ensem dlu pon jenuh nk cri bini
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:00 PM | Show all posts
besarkecik replied at 4-5-2018 04:54 PM
Baguslah. Ada kesedaran.
Taklah nanti kena tekan bawah pusat baru nampak kortey.

jahatnya jari jemari uols itew menaip
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2018 05:00 PM | Show all posts
Still nampak kepam lagi. Usaha lg abammm
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurus cara betul, exercise jaga makan mmg ambil masa. So iols bg credit kat situ sbb nak disiplin tu payah. Yang mana mencekik ubat kurus pastu bangga dah slim tu mmg iols gelak je. Sian kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kusssssemangat.. ingatkan yg berdiri sebelah dia tu tadi. Terkejut aku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow berat dia nak sampai 200kg!
Elok la ada kesedaran
Esok2 kalau sakit dan badan still berat gitu, mmg kena panggil bomba
Ni terjadi kat jiran.
Ingat ada rumah terbakar npk kereta bomba + 2 ambulan
Rupanya ambulan 1 dtg nak angkat, xlarat, panggil ambulan 2, pun xlarat angkat juga
Tu yg sampai panggil abg bomba
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:27 PM | Show all posts
la klu kuruih ilang la tagline gomok is awesome..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Samaje takde beza pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:43 PM | Show all posts
dh berat dia dkt 200kg, ilang  18kg, mmgla tk nmpk beza
beza kt no. alat timbang aja

cube klu berat ko 50kg, ilang 18kg
tu mmg nmpk beza,

psl dh rupa zombie dah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bdri sblh tu ensem
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la,  ko pun muda lg, gemuk is not awesome k
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nak kurus pulak, kata gemuk is owesome......so, owesome ke idok nih????
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
At least dia ada la jugak effort nak kuruskan badan dgn bersenam kan. Takpe abam. Iolss support u. Tapi jgn pulak bila dah kurus sikit nanti dok lupa daratan pergi lahap balik makanan2 yg menggemukkan & tak jaga diet. Konsisten ok abam, konsisten!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 07:35 PM | Show all posts
mak hayam forumer iwan007 mesti save gambar mak hayam abam ni dan print out dan tampal dalam bilik air dia nyah...sebelum tu lahap vimax 4 botol...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.100713 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list