CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5813|Reply: 27

"Ambik Kat Mana?" - Netizen Tuduh Anak Shahida Dherbs Sebagai Anak Ang

[Copy link]
Post time 4-5-2018 11:19 AM | Show all posts |Read mode


Keluarga Dato Aliff Syukri sentiasa mendapat perhatian. Setelah mengambil 2 anak angkat yang masih bayi, ramai yang memuji kebaikan Alif dan isterinya Shahida.

Namun dalam masa sama, ada juga netizen yang tertanya-tanya tentang kehadiran 3 kanak-kanak dalam IG kedua-dua ibu dan bapa mereka. Adakah anak angkat atau anak sendiri menyebabkan Shahida mengeluarkan kenyataan di laman sosialnya sendiri.




Foto : IG Shahida


Selain DM Shahida, ada juga yang tergamak menuduh di ruang komen kononnya keluarga ini menipu orang ramai.



Namun netizen lain tidak berdiam diri, terus membalas kenyataan tersebut dengan menggunakan istilah 'bawang' yang nampaknya semakin popular.




Ramai yang menyatakan dari rupa parasnya sahaja dah tau, ketiga kanak-kanak tersebut adalah anak pasangan abang dan kakak kosmetik.




Jom kita tengok keluarga besar ini.



Kali ini bersama 2 anak angkat mereka.



Nampaknya, setiap selebriti perlu bersedia untuk memberi jawapan yang berulang kali kerana sentiasa akan ada netizen baru yang memang tidak tahu atau sengaja 'membawang'. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 11:45 AM | Show all posts
xmelatah lak org kte anak die anak angkat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:49 AM | Show all posts
ya robbana..netizen tersebut mesti mak hayam forumer calculator kan nyah....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:12 PM | Show all posts
pandai sheols gap kan anak 2 tahun setiap seorang... 23, 25, 27...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:13 PM | Show all posts
Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jahat nya manusia skang ni..tak ingat dosa pahala ke
dorang ni ingat menulis kat socmed ni tuhan tak nampak ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 02:27 PM | Show all posts
adoiii.. kenapa aku rase macam nak gelak kuat2...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah kenapa aku rasa rimas tgk baem. Dh la muka sebijik mak. Lepas tu sbbkan mak ayah dah kaya, dia jadi mcm tak reti nak value kasih sayang tu mcm mana. Aku harap apa yg ayah dia buat (seminggu dia kat rumah orang), dia akan ingat dan faham dan bukan rasa marah atau dendam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai jahat nya mulut nyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas: Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28
x silap 31. Sbb dia pernah ckp dlm tv dia dpt banglo besar dia tu umur 31
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw anak2 heols speaking ok jgk kan. Heols je tak reti langsung kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas: Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28



Datin iols x sure.. Tp toklip kan aritu baru sambut birthday ke 31. Yg siap ada menari bollywood kat istana heols..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib baik la datin syahida cool ja jawab soalan makcik bawang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Melihatkan kekayaan deyol ni
Ai x yakin susah payah jerih perih titik peluh tok lip dr awal
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 04:30 PM | Show all posts
netizen pun agak2 la nak membawang pun
sampai tnya mcm tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 4-5-2018 02:37 PM
Entah kenapa aku rasa rimas tgk baem. Dh la muka sebijik mak. Lepas tu sbbkan mak ayah dah kaya, dia ...

Ada video Alip buat dia tanya baem sayang abah ke sayang duit. Or something like that. Cepat je baem jawab duit
Anak dia yg sulung tu ada aura sombong walau baru kecik.
Anak anak semua tengok bapaknya layan pekerja, salesman macam mana. Caption kat IG yg herdik orang, perli, mengundang bawang pun ada semua anak dia boleh tengok dan bacaana yg dah reti baca. Anak anak ni ikut je perangai ibubapa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 4-5-2018 04:14 PM
Melihatkan kekayaan deyol ni
Ai x yakin susah payah jerih perih titik peluh tok lip dr awal

Maknya jutawan kosmetik antara yg terawal berbisninesskan produk timbang kilo.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 4-5-2018 12:13 PM
Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28

sda jer dia bgtau umur dia 31
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-5-2018 03:41 PM
Datin iols x sure.. Tp toklip kan aritu baru sambut birthday ke 31. Yg siap ada menari bollywo ...

dia tua 4 tahun dr tok alip
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu aku tak suka tengok alip ni, sebab over, tapi lama2 suka pulak, tengok life dia n family..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.232164 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list