CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8863|Reply: 81

Penangan Avengers, Orang Ramai Macam Semut Terjah TGV! Apa Komen Orang Rawang?

[Copy link]
Post time 2-5-2018 01:28 PM | Show all posts |Read mode
Siapa sudah menonton filem terbaru Marvel, Avengers: Infinity War? Betulkah 'gempak gila' sebagaimana diperkatakan orang ramai?

Eh, mestilah gempak. Kalau tidak, tiadalah semua tempat duduk penuh. Terlewat sedikit sahaja, memang melepaslah nak tonton filem itu!

Seorang pengguna Twitter baru-baru ini, berkongsi pengalamannya terpaksa duduk di kerusi hadapan sekali kerana tempat duduk lain sudah selamat 'dikebas' penonton lain.


Berdenyut bhai duduk depan sekali





'Fenomena' ini berlaku di AEON Rawang. Sejak ditayangkan hingga kini, panggung wayang di pusat membeli-belah itu memang sesak dengan orang ramai yang mahu menonton filem berkenaan, sekali gus membuktikan ia harus ditonton!

"enangan Avengers: Infinity War," tulis Fendy Mojo.










Aduh, kalau tempat duduk tengah pun sudah sakit tengkuk, inikan pula depan sekali? Gigih Fendy tahan hingga tamat ya?








Difahamkan, pusat membeli-belah itu menjadi tumpuan penduduk sekitar Rawang, malah turut diserbu penduduk dari Serendah dan Tanjung Malim memandangkan ia satu-satunya panggung wayang terdekat.


Orang macam semut!


"Yang dari bandar Rawang, Serendah, Tasik Puteri, Tanjung Malim semuanya datang AEON Rawang. Mana tak sesak dengan manusia,"
komen netizen.




Foto: Twitter



Siapa lagi yang tak boleh tonton Avengers kerana masalah sama di tempat anda? Bagaimana pula dengan yang seduah menonton, berbaloi tak? - CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
iols cuba meminati filem2 marvel tapi takleh. jalan cerita macam ringan sangat walaupun cine ,cgi dan actor gempak. yang ni pun tahle. rasanya org hype sebab actor actres rembes kot. iols lg excited dengan a quiet place tu. tazzabar nk tunggu hd .download secara haram
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 01:44 PM | Show all posts
mujur tak brp minat..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Belilah tiket online..dpt grab seat best2 ..popcorn pon takyah beratur line panjang2...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut: iols cuba meminati filem2 marvel tapi takleh. jalan cerita macam ringan sangat walaupun cine ,cgi dan actor gempak. yang ni pun tahle. rasanya org hyp ...


Best ke sis a quiet place tu? Kalau stream online dah ada hd rasanya...nk tgk tp iols x minat citer hantu..tp ada org kata citer alien...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:16 PM | Show all posts
gigih nyeee... kalau g masjid berpusu2 mcmni kan bagus

#donedakwah #ustajahjadian #fefeelingabbyabadi

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-5-2018 02:20 PM | Show all posts
siputsedut replied at 2-5-2018 01:49 PM
Best ke sis a quiet place tu? Kalau stream online dah ada hd rasanya...nk tgk tp iols x minat ci ...

tgk trialer pun dah tau citer psal alien bukan hantu

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols.memahami org yg dok paling deoan tu
Sebab iols dh penah dok paling depan.masa xite superman
Spender dia je kt depan.mata iols
Mcmana???
Mendongak langit okeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2018 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 2-5-2018 01:49 PM
Best ke sis a quiet place tu? Kalau stream online dah ada hd rasanya...nk tgk tp iols x minat ci ...

@Ferr_Remy dah tengok
Dia kata alien baltan punya cite..
Hehe..tak la..alien aje..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut: Best ke sis a quiet place tu? Kalau stream online dah ada hd rasanya...nk tgk tp iols x minat citer hantu..tp ada org kata citer alien...

belum tgk sis dah bace spoiler aje. honestly iols lagi suka supernatural hantu tapi ini bukan hantu(spoiler alert) mcm monster cam citer apentah the descent ka tajuk. tapi jalan cerita ori sebab tu iols suka.lagipun memang minat hero heroin die ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin: gigih nyeee... kalau g masjid berpusu2 mcmni kan bagus#donedakwah #ustajahjadian #fefeelingabbyabadi

kahakahkah nyempat chuols.. zaman skg orang tak berpusu2 lagi. just solat dalam kete cukop
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:28 PM | Show all posts
tengok Rampage lg best
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz: Iols.memahami org yg dok paling deoan tuSebab iols dh penah dok paling depan.masa xite supermanSpender dia je kt depan.mata iolsMcmana???Mendongak lan ...

iols penah tgk worldwar Z depan sekali. terpusing2 kpale iols macam anak kucing kene acah ngan bola gantung hokeh.nak2 babak zombie attack bandar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 2-5-2018 02:20 PM
tgk trialer pun dah tau citer psal alien bukan hantu

Nampak ke bayangan alien tu? Eh takpelah..nnt iols tgk...lgpon x minat sgt citer alien...kene ambik mood dlu....layan red sparrow duluk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 2-5-2018 02:23 PM
@Ferr_Remy dah tengok
Dia kata alien baltan punya cite..
Hehe..tak la..alien aje..

Haha hokeh...nnt iols tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 2-5-2018 02:29 PM
iols penah tgk worldwar Z depan sekali. terpusing2 kpale iols macam anak kucing kene acah ngan bol ...

Iols pernah dok dpn gk skali...mmg sakit kepala...everything about the front seat is not right...so kalau movie best..iols mmg berebut beli tiket sama laju dgn berebut beli free seat air asia..kalau movie so so skala nguapan 1 nguapan...iols tunggu je nnt dah tak ramai org br gi...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-5-2018 03:06 PM | Show all posts
iols sorang je ke yang bolayan citer ni?


abang ipar iols angkut skali anak dia umo 7 tahun tengok kat wayang
citer ni bukan P13 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak beli online je. Best la marvel. Yg rasa tak best tu minat masing2. Tp kalau layan marvel dari dulu faham la jalan cerita dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 2-5-2018 02:23 PM
@Ferr_Remy dah tengok
Dia kata alien baltan punya cite..
Hehe..tak la..alien aje..

X syok chuols. Siyes. Sape ckp syok tu sbb diorg x biasa tgk cite seram/thriller. Citer mmg original, tp main dgn jumpscare je sbb movie senyap sgt. Last2 alien jah, koser.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 2-5-2018 03:06 PM
iols sorang je ke yang bolayan citer ni?



P13..tp bwh 13 thn boleh masuk dgn guardian...Aritu seat iols kene tendang ngn budak kecik kt belakang...berdentum2 half of the movie..pastu bapak dia mrh kuat2 ckp kalu tendang nnt org suruh balik...eeeeiiii..ko dah tau anak x behave, x yah bawak boleh tak?aku pon ada anak..berderet lg 3 org kecik2...tp aku cari babysitter..bayar n tinggal anak 3 jam ... Aku tgk org sebelah siap nangis..mesti dia nangis sbb sedih campur ngn geram nak maki dlm hati hopefully anak menakan uols behave la dlm cinema...kalau x mesti berbakul2 abg ipar uols kene sumpah seranah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 06:07 AM GMT+8 , Processed in 0.122416 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list