CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 23140|Reply: 240

Mahal Sangat Ke Dapat Bayaran?-Promosi Ubat Tinggi, Neelofa Dikecam Lagi

  [Copy link]
Post time 25-4-2018 10:45 AM | Show all posts |Read mode
Macam tak sedar-sedar pula nampak gayanya. Dulu Neelofa dikecam gara-gara mempromosikan suplemen untuk bayi.

Kali ini selebriti kesayangan Malaysia ini menjadi perhatian lagi kerana mempromosikan ubat tinggi pula.

Gambar tersebut dimuat naik di Instagram miliknya sebelum bertindak memadamnya.



Namun beberapa netizen sempat screenshot dan ianya telah tersebar di media sosial.

Di Twitter, beberapa orang doktor tampil menafikan yang tiada sebarang ubat dapat membantu sesiapa pun menjadi tinggi.





Sementara itu ramai yang mempersoalkan kredibiliti Neelofa. Tergamak seorang selebriti yang dipandang tinggi dan berpelajaran memperomosikan produk sesemikian.








Namun apa pun mungkin Neelofa ada alasan yang tersendiri. Bayaran yang tinggi mungkin?

  



Setakat ini belum ada apa-apa penjelasan lagi darinya. -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2018 10:52 AM | Show all posts
die nk tggi cm nabil gamaknye..
sbb nmpk cenonet sgt bile berdiri sblh nabil..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:53 AM | Show all posts
knowing lofa.. supplement for babies pun bole promote, ape la sangat height booster..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
yg promote tu pun tak tinggi mana
Oppss
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:56 AM | Show all posts
ask her to take it first. let her be the testimony.
kalau dia boleh tinggi mcm nabil tanpa kasut tongkol, then we will buy
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Educated? Educated ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:56 AM | Show all posts
HAHAHAHAHAHA. Diri sendiri pun rendang, ada hati nak promote ubat tinggi. Siap cakap kalau nak result cepat, kena exercise stretching bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 10:56 AM | Show all posts
hahaha gigih post gambar pasal 99 nama..kemian penunggang agama nie..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2018 10:57 AM | Show all posts
berapa la paid review dia amek tu hahaah tak habis2 mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:00 AM | Show all posts
pasti masyuk ni review... kalau tak, takkan ler si lofa ni mengadap sangat nak review pil tinggi ni kan...
mmg taktik dia untuk viral kan product nih..
strategi marketing weeeei....

lepas viral, ramai ler org p view...
sure nanti ada ler juga yg ala2 rendang tu nak tinggi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
rimas betul la dgn minah sorang ni... xdak lg ke anak raja nak meminang sheol ni kunci rapat2 dlm istana jgn bg keluar
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:03 AM | Show all posts
knp ek aku rasa lofa ni mcm berkiblatkan duit je

mcm lantak la org nak kecam janji dlm akaun "kaching" mcmtu

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:06 AM | Show all posts
yang product owner pun ko boleh tak tolong logic sikit kalau nak buat marketing pun. kot bagi kat zahirah masuk akal lah jugak ni hajjah? hello?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:07 AM | Show all posts
Mungkin betul hajjah makan ubat ini.
Nanti lepas makan ubat ini Hajjah dah tak payah berkasut tongkol.....














This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:14 AM | Show all posts
yg jd tokey ubat ni dulu ponteng kelas sains kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:14 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 25-4-2018 11:07 AM
Mungkin betul hajjah makan ubat ini.
Nanti lepas makan ubat ini Hajjah dah tak payah berkasut tong ...

  pakai kasut trompah hat tinggi mana pun x tinggi2 gak..aduhh

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
camna lah dia boleh ambik tawaran ni. Dia pon tak tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
So..tinggi neelopak dah increase brp cm?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:20 AM | Show all posts
gigih up gambo tgah baca asma ul husna dah knape??ko kan budak mrsm ex naqibah lagi ptotnye ko da hafal 99 nama Allah skali ngan mksud..aku pn ex mrsm stiap pagi tme perhimpunan kn memang kne baca asma ul husna..ingat je ak smpai skang..ko xpayah jd penunggang agama sangat la jahzouk..meluat!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2018 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
seriau betul nengok kasut bongkah sheol tggi melangit..ni kalau terpeleot ni maunya..ee xdpt bayangkan..seb bek la ko terer pakai kasut 11inci nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic
Belia Melayu aktif seks
ultra78Belia Melayu aktif seks
Views : 2547 Replies : 59
Fashion Headband
Mags_Premiums00Fashion Headband
Views : 679 Replies : 3
Dr. Hafeez tegur netizen yang melabel Pesakit Cacar Monyet Dikaitkan Dengan ‘Gay’ dan bahayanya golongan MSM
YgBenarDr. Hafeez tegur netizen yang melabel Pe
Views : 685 Replies : 24
Hanis Haizi termengah2 nak jalan, berat sangat. acik2 porem sarankan tolonglah kuruskan badan v68
AKAZ85Hanis Haizi termengah2 nak jalan, berat
Views : 52169 Replies : 1386
Order Tramadol baikalpharmacy.com Online | Legit Pharma247
legitpharmaOrder Tramadol baikalpharmacy.com Online
Views : 0 Replies : 0
Edisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS??
rosasaEdisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS?
Views : 43881 Replies : 330
ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan
leftenanhensemahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ng
Views : 91444 Replies : 1050
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 73515 Replies : 465
BLACK ADAM
SY_MumiBLACK ADAM
Views : 1311 Replies : 7
Sultanah baru
MizzNazaSultanah baru
Views : 13979 Replies : 204

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 06:37 PM GMT+8 , Processed in 0.097444 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list