CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17441|Reply: 122

Pukul 2 Pagi Menjerit Macam Orang Gila, Gadis Ini Obses Dengan Teman Lelaki Send

  [Copy link]
Post time 26-3-2018 04:58 PM | Show all posts |Read mode
Di Twitter, seorang perempuan yang dikenali sebagi Bqishamin ada memuat naik status yang benar-benar mengundang pelbagai reaksi dari ramai netizen.


Katanya dia sangat teruja dan obses dengan teman lelakinya.

Baca thread:







Disebabkan status tersebut dia dikecam teruk oleh netizen, kata mereka belum menjadi suami sudah melebih-lebih pula.


Ada yang kata kalau betul pun obses tak perlu menunjuk di media sosial. Ada yang kata Balqish Safeeya sahaja mencari perhatian di media sosial.


Ada juga yang bersetuju dengan gadis ini kerana kebanyakan mereka juga ada yang sama obses dengan dengan teman lelaki sendiri .


Yang penting bukan dengan teman lelaki wanita lain.





Apa pun yang penting buat sesuatu biar berpada-pada. Jangan terlampau obses atau terlalu tayang kebahagiaan, takut nanti ada pula yang niat nak merampas. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2018 05:01 PM | Show all posts
twitter = wechat
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:04 PM | Show all posts
kawin la cepat, kesian flower tu 24 jam basah je
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:08 PM | Show all posts
ni bukan obses tapi sakit jiwa..
jangan asal berlaki sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:12 PM | Show all posts

kenapa aku rasa nk lempang je ko ni dik???
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaa...Jangan bebetul gila udah ler cik adik..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-3-2018 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu kena buka la thread utk dia eh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni namanya gila. Kesian hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2018 05:34 PM | Show all posts
last2 babi gak yang kena
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker much. Motiff nak histeria . Up thread mcm ni pun semacam gila perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen la
Baru selesai masalah kecil tu
Hadapla masalah lagi besar
{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:42 PM | Show all posts
Ada yer yang macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawak mengucap dekk. Jangan dok tunjuk sangat birah tuh.
Lagipun x guna kalu ko je obses tapi pakwe tu so so je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila ada macam-macam jenis.. Camni salah satu gila.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde ke gambar pakwe dia? Nak tgk jgk hensem sgt ke smpai meroyan mcm ni. Geli doh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 skrg awatlah ramai yg xtau malu langsung Takut bila pikir zaman anak aku nanti mcmana la...

Hope bila dia kawin nanti dia obses gaklah dgn laki dia.. Jgn masa tu benci pulak sudah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak..kalau pakwe ajak romen mesti terus on ni
Aaaaa rasa nak jerit pakwe aku ajak romen aaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg apakah ini? Belum kawen lagi dik oi..bbnu sgt akal ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 06:45 PM | Show all posts
teringin jgk nk tgk rupa pakwe hot budak ni..semoga dirampas pompuan lain. padan muka ko.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.424405 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list