CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sekngucing

[Dunia] Asuka menangi WWE Royal Rumble wanita pertama

[Copy link]
Post time 1-2-2018 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 31-1-2018 08:11 PM
@lkick2113

Dulu rambut dia panjang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2018 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak masuk CI. Rupanya ada sibongok tua masih hantar tret camni kat CI. Patut la populariti CI makin menurun.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 07:47 AM | Show all posts
gusti WWE hanya sekadar pertunjukan stunt, fake & siap ada training berminggu2 sebelum perlawanan. tapi heran penonton2 fanatik sokong mcm nak rak. fake sangat pun penonton & peminat WWE
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 12:11 AM | Show all posts
sekngucing replied at 31-1-2018 08:15 PM
setiap benda ada fan dia sendiri bro... mcm main motor.. main kereta.. main golf...

aku pun layan gak gusti...tapi masa WWF la...
zaman2....
hulk hogan....machoman...braveheart...british buldog...the killer bees...the rockers...ultimate warrior...six million dollar man..rudy piper
jack the snake...rick rude..owen heart...the iron sheik...yg lain2 aku lupa lak nama nyer.....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-2-2018 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 2-2-2018 12:11 AM
aku pun layan gak gusti...tapi masa WWF la...
zaman2....
hulk hogan....machoman...braveheart...b ...

tu zaman tu memang la nostalgia.. tp mcm sukan yg lain.. wwe/wrestling pun evolve tau... sekarang dah campur dgn gerakan mma... high flying..
match pun laju.. tak lembap mcm zaman hogan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-2-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 1-2-2018 07:47 AM
gusti WWE hanya sekadar pertunjukan stunt, fake & siap ada training berminggu2 sebelum perlawanan. t ...

dia mcm reality tv + drama + action... mcm movie.. movie pun lakonan tp wrestling ni live...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-2-2018 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 2-2-2018 12:29 AM
dia mcm reality tv + drama + action... mcm movie.. movie pun lakonan tp wrestling ni live...

Kat US sana dah lama diorang sembang pasal kayfabe, siapa patut jadi heel, booking perlawanan, siapa yg patut masuk main event, dpt raih ramai fans dan penonton dan etc. Mmg scripted pun. Tapi kat sini ada yang tunjuk mcm bijak sgt kata fake la, peminat gusti semua bodoh la. Kalau betul2 fake takde yg mati dan injured kat gelanggang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 08:27 AM | Show all posts
Otaku85 replied at 2-2-2018 05:01 AM
Kat US sana dah lama diorang sembang pasal kayfabe, siapa patut jadi heel, booking perlawanan, sia ...

mmg fake pun. kecederaan tu mmg akan berlaku sbb wwe ni pertunjukan stunt.  klu real mana blh boleh hero buat terjunan cantik ke atas lawan sambil lawan menunggu   .  

apa2 pun yg penting peminat terhibur dgn lakonan stunt mrk. tu yg mustahak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2018 02:02 PM | Show all posts
tobby replied at 2-2-2018 08:27 AM
mmg fake pun. kecederaan tu mmg akan berlaku sbb wwe ni pertunjukan stunt.  klu real mana blh bole ...

Kalau betul2 fake diorang tak injured ataupun mati bang. Buat aksi stunt dan bertumbuk biarpun tak padu mana ada yang fake. Kalau berlakon mcm Fatah Amin tu baru betul2 fake.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 07:10 PM GMT+8 , Processed in 0.065132 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list