CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sekngucing

[Dunia] Asuka menangi WWE Royal Rumble wanita pertama

[Copy link]
 Author| Post time 31-1-2018 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Otaku85 replied at 30-1-2018 11:56 PM
Sekarang ni zaman pg. 18sx dan 18sg dah takde.

hahah betul... sejak triple h ambik alih.. terus PG jadinya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-1-2018 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Otaku85 replied at 30-1-2018 11:56 PM
Sekarang ni zaman pg. 18sx dan 18sg dah takde.

hahah betul... sejak triple h ambik alih.. terus PG jadinya...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 01:32 AM | Show all posts
sekngucing replied at 31-1-2018 12:59 AM
hahah betul... sejak triple h ambik alih.. terus PG jadinya...

Ramai org kata wrestling sekarang tak bagus sbb pg tapi zaman 80an Hogan pg juga biarpun match dia dgn Andre nampak mcm bodoh tapi feud dan promo skills diorang mmg bagus. Roman Reigns kena belajar lagi utk cut promo.Tengok promo skill hebat dari Piper, Freebird dan Flair. Dah la org no.1 Vince McMahon.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 30-1-2018 05:20 PM
bukan jwr boobs...dulu berisi mantap.. sekarang kurus.. hahah

Penuaan dh u.. Mna nk sama dgn msh muda
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Otaku85 replied at 30-1-2018 08:00 PM
Trish keje dia sebelum masuk wwe jadi fitness instructor

Ya..msk wwe trs jadi manager T&A..msa tu fuhh.. Memang meletop
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Otaku85 replied at 31-1-2018 01:32 AM
Ramai org kata wrestling sekarang tak bagus sbb pg tapi zaman 80an Hogan pg juga biarpun match dia ...


Storyline wwe skrg x mcm dulu.. X brapa nk besT
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-1-2018 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 30-1-2018 08:40 PM
Dah tua  dah Lita...

Nk wrestler pn mcm x larat jer. X selincah dulu kala
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mamakylekelvin replied at 31-1-2018 07:55 AM
Storyline wwe skrg x mcm dulu.. X brapa nk besT

Vince Russo bekas creative director wwe masa zaman Attitude dulu pun ada komplen pasal ni dia ada cakap penggusti sekarang nak buat promo kena hafal skrip tak mcam dulu lagi bebas buat idea sendiri. Stephanie ada hire 20 penulis skrip semuanya takde background kerja kt kompeni wrestling.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2018 11:37 AM | Show all posts
Otaku85 replied at 31-1-2018 01:32 AM
Ramai org kata wrestling sekarang tak bagus sbb pg tapi zaman 80an Hogan pg juga biarpun match dia ...

bagi aku gusti zaman sekarang way better than shitty boring 80's wrestling. zaman 80-an gusti like shit, aku ada semua ppv gusti WWE dr 1985 smpai latest  royal rumble 2018, boring nk mmpus zaman 80an.. hogan, warrior, goldberg tu ada la kot lima basic moves dlm gelanggang mcm legdrop, clothesline, body slam. sucks.

yg best dr segi karakter, gimik dan storyline ja time tu, in ring ability/action damn suck donkey ass..lewat 90an ja best dan gila2 sikit masa wwe attitude era...

sekarang gusti dh evolve, ada mcm2 style, bwk dr jepun - strong style; uk - technical. british strong style; mexico - lucha/high flying,  combine mixed martial arts etc membuatlkan gusti zaman la ni lebih exciting to watch.
zaman dulu ada ka boleh tgk perlawanan mcm ni?



ataw cmni



Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 30-1-2018 10:09 PM
chyna aka joan laurie dah meninggal dah 2 tahun  lepas...

Lah ye ke..2 tahun dah..baru tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Otaku85 replied at 31-1-2018 01:32 AM
Ramai org kata wrestling sekarang tak bagus sbb pg tapi zaman 80an Hogan pg juga biarpun match dia ...

gusti tahun 80an bosan.... hulk hogan atomic drop je ko?  hahah
mingkin promo masa tu hebat,  tp time wrestling.. bosan. badan pun boroi boroi semua
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 02:38 PM | Show all posts
sekngucing replied at 31-1-2018 01:21 PM
gusti tahun 80an bosan.... hulk hogan atomic drop je ko?  hahah
mingkin promo masa tu hebat,  tp  ...

Mmg betul wrestling masa tu kebanyakan match slow tak athletic tapi yg banyak menaikkan nama penggusti sebenarnya promo. tengok Iron Sheik ni. Dia main mcm bangang je tapi menaikkan nama dia promo.

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 02:50 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 31-1-2018 11:37 AM
bagi aku gusti zaman sekarang way better than shitty boring 80's wrestling. zaman 80-an gusti like ...

Dave Meltzer dari Wrestling Observer dia rated match Omega vs Okada 6 star. Jericho lwn Omega aku rasa dia bagi 5 star. Perlawanan Hogan dgn Andre kat Silverdome tu antara top 10 paling teruk. Bagi aku all time paling teruk. Memang terbalik dgn situasi sekarang. Banyak matches bagus tapi ramai yang tak pandai cut decent promo jadi nak create  feud yang bagus jadi susah.

Hogan masa kat Jepun boleh tahan jugak biarpun finisher dia clothline. Takdelah mcm dia main kat WWF dgn 3 moves je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 04:49 PM | Show all posts
Otaku85 replied at 31-1-2018 02:50 PM
Dave Meltzer dari Wrestling Observer dia rated match Omega vs Okada 6 star. Jericho lwn Omega aku  ...

omega vs okada II, dkt dominion uncle dave bagi 6.25 bintang yg time limit draw lps sejam takdak pemenang dan pengkalah. gargano vs cien almas dia bg 5 bintang..
wwe main roster spnjng thn 2017 aku rasa yg best pon aj vs finn balor jah,, yg lain hmmm.

kalau NXT banyak jugak antaranya pete dunne vs tyler bate dan anything involve D.I.Y..

sesungguhnya aku tak enjoy lgsg tgk wwe main roster punya matches.  promo pon mcm kau kata mmg tak best, sebelum ni ok la gak ada JeriKO, list of jericho, skang xdak yg best...tp aku suka ELIAS...








Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 31-1-2018 04:49 PM
omega vs okada II, dkt dominion uncle dave bagi 6.25 bintang yg time limit draw lps sejam takdak p ...

Aku suka gimik pondan Velveteen Dream. Cuma dia kena sembang mcm pondan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon sajorkkkk....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-1-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 31-1-2018 04:49 PM
omega vs okada II, dkt dominion uncle dave bagi 6.25 bintang yg time limit draw lps sejam takdak p ...

who wants to walk with elias??!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 08:04 PM | Show all posts
sekngucing replied at 31-1-2018 06:46 PM
who wants to walk with elias??!!!

WWE is stand for walk with elias and everyday is rusev day

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 08:11 PM | Show all posts



@lkick2113

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 30-1-2018 09:24 PM
zaman nih masih ada lagi yg layan gusti....
perghhhhhhhh.....

setiap benda ada fan dia sendiri bro... mcm main motor.. main kereta.. main golf...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:23 PM GMT+8 , Processed in 0.073767 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list