CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12958|Reply: 10

Mcm mana nak Unsubscribe CRT DIY Package Hotlink??

[Copy link]
Post time 24-12-2017 12:51 PM | Show all posts |Read mode
salam semua

adeh..ngok betul la..i baru beli no maxis baru...alih2 3 hari lepas dpt sms...ni....

"RM0. CRT DIY Package renewed. Next renewal 24/12/2017 at RM3 (Excl. GST). To unsubscribe, dial *131# > Manage CRT or visit www.musicunlimited.com."


so i *131#...alih2 jawabnye CRT DIY i kosong..so xde ape la...something like that...


ttiber hari ni dpt sms lagi kata


"RM0. CRT DIY Package renewed. Next renewal 24/1/2017 at RM3 (Excl. GST). To unsubscribe, dial *131# > Manage CRT or visit www.musicunlimited.com."

PARASIT BETUL LA MAXIS NI....org x subsribe...senang2 telan RM3 aku x halalkan...


PLEASE korang tolong i mcm mana nak unsubscribe...benda alah yg i x pernah subsribe ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-12-2017 12:56 PM | Show all posts
jawapannye mcm ni..bile i nak padam CRT DIY ni....

"Sorry, you do not have any CRT in your playlist to delete. Purchase latest CRT by selecting Top Songs now"
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2017 02:18 PM | Show all posts
adk akak ada crt kat smartphone dia, akak patahkan simcard dia je. call susah nak jawab lepas tu dengar lagu budak wechat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2017 03:02 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-12-2017 02:18 PM
adk akak ada crt kat smartphone dia, akak patahkan simcard dia je. call susah nak jawab lepas tu den ...

benci la mcm ni...sedih no lame x bleh pakai sbb lupe nak top up...lebih 3 bulan
menipu sungguh la...DIY la sgt...hampeh!!..pd hal die yg sibuk subsribekan utk kite....SCAM sgt MAXIS ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2017 03:39 PM | Show all posts
Wassalam TT,

Utk unsubcribe apa2 shj package mcm ni, caranya : tekan reply, taip STOP ALL, send...lps tu u akan dtp message yg u dh berjaya unsubcribed
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2017 03:43 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 24-12-2017 03:39 PM
Wassalam TT,

Utk unsubcribe apa2 shj package mcm ni, caranya : tekan reply, taip STOP ALL, send.. ...

ni reply sms tu ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-12-2017 03:45 PM | Show all posts

yup reply massage tu yg nombor 5 digits tu

jgn reply ke no 131
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2017 04:36 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 24-12-2017 03:45 PM
yup reply massage tu yg nombor 5 digits tu

jgn reply ke no 131

tp sms yg maxis hantar tu xde no...just "maxis" je & x bleh reply balik..
so how?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-3-2018 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 26-12-2017 04:36 PM
tp sms yg maxis hantar tu xde no...just "maxis" je & x bleh reply balik..
so how?

Salam TT

So mcm mana? You dah dpt unsubscribe ke diy cr package tu? I pun dpt jugak msg tu, tp tak tau mcm mana nak unsubscribe. Tlg ajar please! Geram la maxis ni memandai je
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dah dapat delete. Geramnyaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 09:47 AM | Show all posts
Edited by alif_ahmad at 7-5-2018 09:48 AM

i try using musicunlimited web...manage diy package..it show i choose mypick 23...so just delete it...not sure it work..wait for a month
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 01:56 AM GMT+8 , Processed in 0.356160 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list