CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 15683|Reply: 48

Scammer Maxis kena troll, hamik kau!

  [Copy link]
Post time 19-12-2017 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi korang! Mesti korang ada yg pernah dpt scam msg menang wang drpd telco atau shell kan?Biasa kalo dapat korang mesti ignore je kan.Tapi yg paling kesian ada yg percaya scam msg ni betul sampai kerugian duit dlm acc.

Ok, one of my fren ni banyak masa  dengan gigihnya melayan scammer bangla tersebut..Saje je nak tau macam mane diorg ni menjalankan modus operandi nak kelepet duit orang.huh.

Yg last tu trace kat fb num yg dia bagi..Sesekali seronok jugek kenakan diorg ni,asik kite jek yg terkena khennss.

Sory eh tepek pic tak berape nak  proper sebab pakai fon.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah padan muka nak tipu je kerjanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 09:45 PM | Show all posts
hahahahaha toto
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin melayan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ghajin betui melayan org gila
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol is terhibur.....hahaahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-12-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha nasib la kau kena game balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Y ni lawak siot..sblm ni tgk y omputeh tu..love scammer..lawak gk..pdn muka..xde keje lain,menipu aje..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2017 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun baru 2 hari lepas dpt call dari no scammer +44425446941
.tapi sbb aku mute kan hfon so aku tak perasan n tak jawab.
Bila cek kat voice mail..pesanan suara ckp no dari maybank ckp aku ada tunggkan personal loan rm22452
Jadah dia..bila masa nya aku ada buat personal loan
Dah selamat no nya aku reject.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan no tac yg diberi tu dgn penipuan ni..?

Maksud saya, kalo dia bgtau no tac tu, mcm mana duit boleh dicuri sbb tu tac utk telco bukan bank..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 11:42 PM | Show all posts
report la abuse page - http://www.webs.com/report-abuse#webs-report-citizen

klu ramai,brula off website tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 11:44 PM | Show all posts
Iols baca fb ada sorang technician IT. Dia duk guling2 atas katil duk layan scammer.
Scammer tu takleh guna TAC duk maki2 technician tu. Mcm2 la technician duk kelentong kata speaker hp rosak, kamera takleh guna. Rajin betul melayan. Padan muka scammer
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha so funny part no TAC tak boleh bgtau tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy pun dpt...terus block
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha...mmg win...
Hahaha...

Rajin ko melayan dek oiiii...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak sungguh bagus juga sesekali ada yang balas perbuatan scammer ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2017 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Kalo nombor scammer Malaysia, mesti start dari 8 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
This troll, made my day. Samsung Galaxy s 3310
Penah baca dalam 9gag.dia troll balik Scammer tu as Scammer tu dah subscribe jesus wisdom word everyday. Jenuh Scammer tu follow instruction nak unsubscribe, tapi tak leh
Kaw2 orang tu kenakan balik
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 08:02 AM | Show all posts
Mesti scammer tu geram. Ingatkan dia dah berjaya tipu orang
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 08:12 AM | Show all posts
hehehe konon-konon nk tipu org skali dia plk yg kena  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 06:19 AM GMT+8 , Processed in 0.139676 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list