CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-LTS

Ratu Gimnas Negara, Farah Ann Berjaya Pertahan Pingat Emas

  [Copy link]
Post time 23-8-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dek!! Abaikan lobai2 sangap yg meleleh air mazi mereka tgok kau beraksi. Contoh lobai mazi @cmf_BeachBoys @nobito
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_BeachBoys replied at 23-8-2017 09:12 PM
Lepas ni boleh la porummer-porummer yang sokong tayang b***t ni tayang plak b***t anak-anak sendiri  ...

Dek, jantan2 sundel main bola sepak tunjuk betis, peha, alur kote semua tu kau xnak komen ke dek?? @cecari
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
@dodolgemok pas ni boleh tayang b***t anak-anak kau plak...boleh la masuk syurga sebab tolong lobai-lobai melancap bak kata @white_musk
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
finesse replied at 23-8-2017 06:27 PM
Kalau kat UTube ramai duk melancap tgk farah ann ni .

Lobai2 kepam dah meleleh air mazi masing2 tgok farah beraksi. Konek mereka juga mencanak2 berdiri sebagai tanda hormat kote mereka terhadap kecantikan farah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap @dodolgemok ada anak pompuan join gimnastik.boleh la tengok b***t anak kau plak.boleh masuk syurga
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
@dodolgemok pun mungkin masuk syurga tanpa hisab kerana membenarkan anak dia jamu b***t kat orang lain
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2017 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 23-8-2017 09:21 PM
Tahniah dek!! Abaikan lobai2 sangap yg meleleh air mazi mereka tgok kau beraksi. Contoh lobai mazi @ ...

Bukan kau ke lobai dik....dalil kehulu dalil kehilir.....hujung2 makin nasi atas kulit babi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_BeachBoys replied at 23-8-2017 09:28 PM
Aku harap @dodolgemok ada anak pompuan join gimnastik.boleh la tengok b***t anak kau plak.boleh masu ...

Xjwb soalan lgi dek. Taknak hencap jantan sundal main bola sepak nampak lutut, betis, peha, alur bontot dan kote ke? Ke aurat khusus untuk pompuan jah? Kantoi terus kebodohan kau dek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 23-8-2017 09:33 PM
Bukan kau ke lobai dik....dalil kehulu dalil kehilir.....hujung2 makin nasi atas kulit babi

Xjumpa2 dalil lagi xperlu nak sembang kencang dek. Dodol-2 lobai-0
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 23-8-2017 09:37 PM
Xjumpa2 dalil lagi xperlu nak sembang kencang dek. Dodol-2 lobai-0

Dah la makan babi lepastu pandai sebut Dalil.

Dulu bukan main sembang jiran sebelah je bela babi.....hujung2 kantoi makan babi....nama je Melayu sarawak...tapi makan babi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 23-8-2017 09:40 PM
Dah la makan babi lepastu pandai sebut Dalil.

Dulu bukan main sembang jiran sebelah je bela bab ...

Adeh kesian Yahudi wannabe sekor ni x jumpa dalil tpi acah2 hebat. Terus kantoi kebodohan kau tentang hukum. Dodol menang mudah dekk. Dodol-3, lobai Yahudi - 0
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar aku nak tunggu @dodolgemok jamu b***t anak dia...baru la sama level dengan Farah Ann....ahli syurga firdausi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:14 PM | Show all posts
Gymnastic  2 kategori . Artistic & Rhythmic. Farah Ann Artistic.

Ai ske rhythmic. Ada music cam dancing2 gitew . klo group lg best. But outfits super sexy.

Kakak farah join team synchronized swimming . Tetiba ai teringat olimpic Rio. Best giler team synchro swim Russia. Music , acrobatic - wow sgt .

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 23-8-2017 10:00 PM
Adeh kesian Yahudi wannabe sekor ni x jumpa dalil tpi acah2 hebat. Terus kantoi kebodohan kau tent ...

Tetiba pulak nak personal attack akak........dah la Melayu Sarawak makan babi lepastu smbahyang sbut nama Allah mulut bau babi...baca Al-Quran mulut bau babi.....bodoh nye Melayu Sarawak

Ada jugak macam ni eh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
finesse replied at 23-8-2017 08:16 PM
Hujung2 yg ni jgk la yg kemain melancap tgk farah ann..

Seharusnya. Uol tengok kat porum ni jah pon cukop. Maideen yang dikata ateis kapir keling hindu tu ada dok imejin badan bini orang or taip pasal alat sulit pompuan or taip komen badan pompuan sedap whatever macam porumer acah Islamik buat?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_BeachBoys replied at 23-8-2017 08:04 PM
Akhir zaman ni ramai ummah totok suka tayang b***t kat orang ramai...kena perli skit dah sentap.

...

Lobai, coba lehat sukan ini dengan fikiran suci sikit lobai. Bukannya bila tengok Farah Ann tu dok lompat terkangkang sana sini dok imejin burit dia jah. Boleh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 23-8-2017 06:49 PM
Mungkin kerana awek/isteri mereka tidak seperti farah ann.  Almaklumlah berbungkus kepam 24jam.

Mcm ekau gak.. kepam busuk.. busuk hati jugek hshahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 23-8-2017 08:22 PM
Yang layak jadi bini lobai tu pompuan melayu busuk pprt kepam berbungkos 24jam sehari.

Pastu tak puas hati bini kepam hudoh bau busok dok curang sana sini menggatal sampai ke katil walau tak makan babi. Phuik!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-8-2017 08:58 PM
Btw markah 13.0+++ tu sangat rwndah kalu ikutkan  Olympic.. Or eveb Asian games..
Kalau olimpik 16. ...

Memang rendah but SEA level boleh laaaaar.

Kalau compete kat world championship sah2 nomo belakang gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 23-8-2017 10:28 PM
Lobai, coba lehat sukan ini dengan fikiran suci sikit lobai. Bukannya bila tengok Farah Ann tu dok ...

Aku tengok dari pandangan agama,bukannya pandangan suci puak2 tayang b***t...kih3
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 04:09 AM GMT+8 , Processed in 0.074929 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list