CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9655|Reply: 39

(VIDEO) Alasan Cuma Beri Teguran, Artis Tanpa Sedar Buka Aib Keluarga Sendiri Di

[Copy link]
Post time 10-7-2017 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MRO at 10-7-2017 01:09 PM


Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Choong Ching Mun| Suntingan Visual Oleh Choong Ching Mun



Keluarga mana yang tidak berdepan dengan masalah, namun ianya bukan tiket untuk membuka aib pasangan atau keluarga di media sosial.


Bukan hanya orang biasa, golongan artis juga tidak terkecuali dan pastinya aib yang dicanang menjadi perhatian ramai.


Kononnya sekadar meluahkan perasaan dan dijadikan pengajaran, namun adakah wajar tindakan mereka membuka pekung keluarga sendiri sebegini? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2017 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tegur tak salah but kat socmed sgtla tak bagus....nak2 plak hal2 family....
Acik ni xde wassup group family ke....at least
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 02:28 PM | Show all posts
baru je tgk di tv pagi ni Chef Wan kua tv psal adan anak d rmh ke ape dah tajuk dia..


mak zarina tu pun x pandai jaga aib anak.. mak si juara AF tu pun sama (ak lupa nama ape).
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua2 zaman skrg..

Dah hilang hikmahnya dalsm menegur..

Asyik nk aibkan je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Seeloknya tak yah la kan. Kesian gak family member yang kena .. hmmm nanti lagi keruh plak. Just my 2 cents
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Seeloknya tak yah la kan. Kesian gak family member yang kena .. hmmm nanti lagi keruh plak. Just my 2 cents
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-7-2017 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 10-7-2017 02:28 PM
baru je tgk di tv pagi ni Chef Wan kua tv psal adan anak d rmh ke ape dah tajuk dia..



Mak juara AF yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 04:01 PM | Show all posts
not in socmed
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2017 04:13 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-7-2017 02:39 PM
Org tua2 zaman skrg..

Dah hilang hikmahnya dalsm menegur..

kan..... tak reti langsung jaga aib org....
mcm chef wan kompom nak org ikut ckp die... since die berduit.... kontrol org.....

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis yg suke betul bercerita pasal family sendiri dkt IG

Chep wan
Keknis
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 10-7-2017 04:16 PM
Artis yg suke betul bercerita pasal family sendiri dkt IG

Chep wan

Tambah sorg lg.

Nur Fasha Sandha Hassan.

Xhabis2 dok meroyan kt ig  





Btw keknis selalu ke citer hal family kt ig tu kadura?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 05:27 PM | Show all posts
mungkin dah personality extrovert nak buat mcm mana kan?
semua wajib diluahkan...ehhehehee
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 10-7-2017 04:13 PM
kan..... tak reti langsung jaga aib org....
mcm chef wan kompom nak org ikut ckp die... since di ...

Lagi sorg tu mak sufi ke sapa nama...

Duk meroyan anak derhaka bagai...nauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually meroyan kat socmed ni banyak buruk dr baiknya... mencerminkan diri sendiri gak... lainlah kalau teguran tu buat secara general & bahasa berlapik tanpa menyebut sapa2 secara direct esp fam members... lgpun dorang tukan consider bdk2 berbanding yg berusia gitu..wlaupun general sekali sekala meroyan tu org boleh terima.. klu asik meroyan jer mmg nampak sgt peribadi tu cam mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka je masuk ig chefwan ni..tapi x suker time dia meroyan psl org lain,berjela2 plak tu ditaipnyer..i dok terpikir gak,bila dia meroyan,yang dia taip dlm english, apa la pandangan member2 kokesen dia pada dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrap2  bila dia tua nnt tak merempan teruk sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2017 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan kalau x up kt socmed x sah attention seeker!
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah bahana bila orang2 tua ada smartfon. Ada yg addicted mengalahkan org muda. 24/7 ngadap henfon berwassap, IG, FB bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bleh je nk tegur syp2...ni nk jgk mroyan kt Socmed..pak sedara cani..mmg anak sedara x mau jenguk dah aih..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2017 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak meroyan secara umum pun malu apatah lg nak meroyan aibkan family sendiri.diorg ni otak letak kat lutut gamaknya.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.069056 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list