CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1955|Reply: 3

Jualan pakaian raya 2017 sendu?

[Copy link]
Post time 23-6-2017 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Nampak nya butik2 pakaian kat Selangor /KL tahun 2017 sale tak macam tahun2 sudah. Orang focus kat anak2 jer. Masing2 tight budget. Beli baju murah2 jer. Melingkup lah business. Mana pikir nak belanja beli makan nak buka puasa. Nak pikir baju lagi.
Memang ada jualan tapi nak kosong kan kedai, orang nak bayar sampai beratur dah takda lagi.
Tempias GST, currency, Kenanga Mall?
Tokeh2 borong Kenanga pun mengeluh.
Tapi masih ada berapa kerat orang yang berduit masih tak takut belanja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2017 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa sbb barang designer lg murah, designer buat sales yg sama harga dengan butik2 biasa. So aku pun berfikir dua kali, nak beli kat butik biasa ke or beli yg designer cam rizalman, rizman ruzaini, jovian ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2017 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku beli online je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2017 02:12 PM | Show all posts
eleh akak lg jimat pakai baju raya tahun lepas tak kecoh pun.. bazir2 watpe.. biar asal ada pakaian kemas .. baju mahal2 tapi muka kepam badan bulat pun tak cantik juga.. asal menang memakai alhamdulillah.. poket akak tak mampu nak beli mahal2.. jd sedar diri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:28 AM GMT+8 , Processed in 0.053354 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list