CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 22-6-2017 08:57 AM | Show all posts
Simunggu replied at 22-6-2017 08:01 AM
lagi kamu fitnah org melayu dibulan ramadhan yg mulia..

fitnah kapla hangguk ko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 09:01 AM | Show all posts
duit bnyk pon pprt...
tak dpt nak nolong nye
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:09 AM | Show all posts
leylapple replied at 21-6-2017 12:54 PM
entah la..tak silap bini 1st jer blh..unless bini2 lain semua dah diceraikan baru lah bini yg ting ...

Kalau tak silap pemakaian title datin selain isteri pertama, start from Tiara Jacqulina.  Itu yang Datin Faridah mengamuk, dia hidup lagi jadi isteri pertama Dato' Effendi, Tiara memandai pakai.  Tapi selepas tu, semua isteri2 dibenarkan untuk menggunakan title datin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:10 AM | Show all posts
Edited by kekwakuning at 22-6-2017 09:11 AM

dkt ig mmg dia tulis description yg sama mcm namecard

*sorry lg 1 image is sesat haha tak tahu nk delete cmne

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:17 AM | Show all posts
ifanonline replied at 22-6-2017 07:49 AM
org sarawak ramai pakai cawat...tak reti undi...

Haflin orang kelantan.. Villa Daniella belongs to her family.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aritu bergaduh ngan follower kes setahun jagung.

Xmalu..sibuk nk campur urusan politik mcmlah org kesah dia tu sapa.

Ngan anak siap ckp french lagi..setiap minggu melancong atas kapasiti bini menteri pelacurngan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 21-6-2017 01:18 PM
bini dia org sarawak ka?

Kelantan..mak dia owner vila danila ke haper kat kelantan sana
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 22-6-2017 07:42 AM
Sakai bebenor sundal ni...

Nak guna kedudukan cari bisnes la ni..satu famili useless...

Ye la tu kot. Dah famili dia dlm bisnes tourism.. ofkos la nak bantu kembangkan lg bisnes famili dia tu. Konon da ada power dlm tourism industry. Batak tittle sungguh... klu kad ni tipu,  dia da merempan dlm ig utk deny. Ni sonyap je.. ofkos la betul kad ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 09:44 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 22-6-2017 09:21 AM
Aritu bergaduh ngan follower kes setahun jagung.

Xmalu..sibuk nk campur urusan politik mcmlah or ...

bila dia nak melancong ke alam barzakh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:46 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 22-6-2017 09:23 AM
Kelantan..mak dia owner vila danila ke haper kat kelantan sana

hmmm...sendu mokcik villa tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:47 AM | Show all posts
atira replied at 22-6-2017 09:01 AM
duit bnyk pon pprt...
tak dpt nak nolong nye

haip dia classy hokeh di akui oleh karat fs
kes jakel fs vs nd,  fs tag dspelin
kt ig npk x saje nk bg kuarga org tu bergaduh
dh la ned x ngam dg mak tiri nya
jarum halus tu fs  sebenarnya



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:58 AM | Show all posts
Edited by miss_white at 22-6-2017 03:06 AM

ishh apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 09:58 AM | Show all posts
mixed replied at 22-6-2017 09:47 AM
haip dia classy hokeh di akui oleh karat fs
kes jakel fs vs nd,  fs tag dspelin
kt ig npk x  ...

artis mmg bimbo..
apa nak heran sis...

tadah je la kene cerca....

tapi si nazri teksi..  apa ke malang satu family bimbo... bini ...anak
meletop la cercaannye....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 10:05 AM | Show all posts
Edited by miss_white at 22-6-2017 03:11 AM

masuk dah karat meratib nama fasha kt sini
ni thread sape apa kaitan dgn fasha

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:03 AM | Show all posts
kesian karat seniri meratib nama neno bole
rasakan kebodohan idola ko
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:03 AM | Show all posts
mixed replied at 22-6-2017 02:47 AM
haip dia classy hokeh di akui oleh karat fs
kes jakel fs vs nd,  fs tag dspelin
kt ig npk x  ...

meratib nama fasha sampai ke CI

cuba kalau karat fasha buat mcm ni
meratib bertahun2 xhabis
thread ni xde  kaitan dgn fasha tp ko saje petik nama fasha blah ko

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn replied at 22-6-2017 06:58 AM
Dah teruk sangat dah umnoBN ni jahanamkan   negara....

Benda2 camni bola tanggung ko lah totok ye...  
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh ape ni...Isk isk
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:14 AM | Show all posts
miss_white replied at 22-6-2017 11:03 AM
meratib nama fasha sampai ke CI

cuba kalau karat fasha buat mcm ni

ko pg tgk post mat dengung mula2 dh ltk neno
depa ada kena mengena ke dgn kes mak tiri kesayang korang
x payah pepeling bipolar cam idola ko
post 79 & 81
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 11:59 AM | Show all posts
Edited by miss_white at 22-6-2017 05:02 AM
mixed replied at 22-6-2017 04:14 AM
ko pg tgk post mat dengung mula2 dh ltk neno
depa ada kena mengena ke dgn kes mak tiri kesayang k ...

dia bukan karat fasha lah
dia saje je tu
tuh yg lain ada petik nama nd ko nk ckp karat fasha gak ke

sape yg kutuk nd sume ko tuduh karat fasha
lepas tu ko balas dendam ratib nama fasha kt sini
aku lempang kang podahhh ko

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.309426 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list