CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2593|Reply: 13

Murtabak Daging tp Isinye Kentang?

[Copy link]
Post time 19-6-2017 02:19 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua

Saje nak kongsi pengalaman beli murtabak di bazaar ramadan tahun ni. So far dah try beli kat 2 stall je. Yg first tu ok lagi, rm3.50 sekeping, rs biase2 je tp x dpt nak beza antara murtabak chicken or daging cause rs same . Yg chicken tu pulak ade bahagian yg x masak telurnye. Ok xpe still bleh dimaafkan.
So try pegi bazaar kat Kelana Jaya pulak. Kat sini ade dlm 4 ke 5 stall murtabak. Tgk2 semua harga same rm4 sekeping. Last2 i beli murtabak kat stall yg depan mata. Murtabak ni lain skit sbb semua tebal2. X beli sbb tebal cume x kuase nak jalan jauh2 lagi. Manja beli 1 keping daging.

Time buke, bile mkn tu ttiber rs kentang. Tgk2 mmg kentang pun isinye. Xde rasa daging pun, patut namenye "murtabak kentang" bukan daging. Harga pun patut kasi turun rm3 sekeping sbb penuh dgn kentangkan?   Patut la tebal semcm..

Ok tu je nak kongsi


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2017 02:48 PM | Show all posts
bau je daging sis...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 03:10 PM | Show all posts
murahnya rm3.50 - 4.00 kat tmpat aku sekeping 4.50, taklah besar mana.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2017 04:08 PM | Show all posts

bau pun xde u allz
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 04:11 PM | Show all posts
lain kali beli kebab sah2 nampak dagingnye
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 04:54 PM | Show all posts
sebab kentang murah
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 19-6-2017 05:42 PM | Show all posts
harrypoter replied at 19-6-2017 04:11 PM
lain kali beli kebab sah2 nampak dagingnye

ahahah kan? tu la pasal..tp i ngidam murtabak. mkn pun masa bulan pose je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2017 05:43 PM | Show all posts

mentang2 kentang tu bleh disorok dlm murtabak..bulan pose pun nak menipu...?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau urtabak tu tebal..toksah la beli..kentang aje lw tu..
iols mmg beli yang nipis sebab mmg sah xde kentang atau kentangnya sikit aje...
tmpt.iols rm3 saja
puchong
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau urtabak tu tebal..toksah la beli..kentang aje lw tu..
iols mmg beli yang nipis sebab mmg sah xde kentang atau kentangnya sikit aje...
tmpt.iols rm3 saja
puchong
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tempat iols sekeping rm9.ni bukan kat bazar.beli kat resto.sebelom pose rega rm7 .la ni dah mahal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2017 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 20-6-2017 12:01 AM
Tempat iols sekeping rm9.ni bukan kat bazar.beli kat resto.sebelom pose rega rm7 .la ni dah mahal.:m ...

Masa bulan pose je x pyh beli kot. Knp sampai rm7?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 11:23 AM | Show all posts
aku pun sama.. beli daging ke ayam ke.. murtabaknya hanya bawang, telur, kentang....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2017 12:05 PM | Show all posts
chinta89 replied at 20-6-2017 11:23 AM
aku pun sama.. beli daging ke ayam ke.. murtabaknya hanya bawang, telur, kentang....

business jual murtabak ni paling senang nak menipu kot kat bazaar

slalunye kalau nak memilih makanan kat bazaar i akan pilih tgk presentation, kebersihan, paling penting makanan tu. kalau skali tgk buat i terliur nampak sedap 90% of the time confirm sedap...

masalahnye murtabak ni semua nampak same je rupenye...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.061564 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list