CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4930|Reply: 21

Fathia Latiff Interbiu Che Det!

[Copy link]
Post time 16-6-2017 09:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by kibodwatriuh at 16-6-2017 09:35 PM

Dah lama sudah tak dengar perkhabaran baharu Fathia Latiff kini Fathia muncul mewawancara mantan Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamed menerusi program Hangpa Tanya Tun Mahathir. Adakah tindakan Fathia dilihat seperti menyokong Tun di kala kebanyakan artis Malaysia seperti cenderung menyokong DS Najib Razak menerusi rencana baharu TN50 yang telah dilancarkan baru-baru ini? Rencana baharu kerajaan Barisan Nasional tersebut dilihat ramai sebagai cubaan untuk mendekati golongan seni dan mempersiapkan mereka sebagai jentera baharu pilihanraya tidak lama lagi. Sebelum itu, ikuti wawancara menarik tersebut:


[youtube]PSV3NlDzC68[/youtube]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2017 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tun M...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tp soalan mcm budak2. Soalan prtama ja da gagal. Tun Famous JUGAK dengan pembangunan klcc? Jugak? Klcc tu dia punya idea deii
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis kita la ni dh mkn berani. Lagi2 reputasi pm kita pun dh tak brp baik sejak kebelakangan ini.

Tidak mcm dulu, sokong parti keramat tu jek memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Soo Wincci eh haritu yang takder sapa nak sponsor konsert sheols gara-gara dia hencap PM?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan simple n takde unsur politik sgt..play save..just informal iv..mcm borak2 father n son..kalo tny soalan mcm reporter biasa tny tu harus kena gam ngn tv3suku n rtm..kn x pasal2 cancel semua projek2 yg dh lock tu....berani btl sheols..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Being an artist is a job n every job demand a responsibility. A responsible artist do not fall into glamour and spin lifestyle alwayss...kudos FL..u ve prove them wrong.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 16-6-2017 11:30 PM
Cantik tp soalan mcm budak2. Soalan prtama ja da gagal. Tun Famous JUGAK dengan pembangunan klcc? Ju ...

Bg iols..pendekatan soalan yg dikatakan kanak2 tu lbh baik n save..sbb kalo lbh2 harus fatiya digam tv tertentu yg pro kerajaan..soalan2 yg berat2 biar reporter yg tny..tp reporter skg xde yg brani iv Tun..so ramai reporter yg jelos ngn fatiya..   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2017 04:50 AM | Show all posts
nk tukar profession pun xpe patia...hr niche det..esok lusa rafizi atau tony pua ke...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hmm hari tu meeting dgn foundation under tun punya trustee utk cari prospect of colloboration
so ceo tu tnya kalo jd ni nk sign moa..nak tun ada sekali ke tak??sbb tun ni panas skrng..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk dia kena bash/kutuk kat fb malaysian today/malaysiakini sbb sheols kata young generations like her tak experience economy diffuculties pon dgn ekonomi merudum skrg.sheols enjoy je shopping.pendek kata x effect pon dgn keadaan skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 17-6-2017 06:00 AM
Teruk dia kena bash/kutuk kat fb malaysian today/malaysiakini sbb sheols kata young generations like ...

i think she's telling the truth

ramai je org muda yg tak rasa apa dgn keadaan ekonomi mendesak

sbbnya income dia x effect pun. sekali berlakon riban2 masuk. travel overseas sokmo makan sedap sokmo shopping merata
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 17-6-2017 08:40 AM
i think she's telling the truth

ramai je org muda yg tak rasa apa dgn keadaan ekonomi mendesak
...

Yep pndangan peribadi sheols.kalu baca komen2 tu teruk gila esp non malay punya komen.siap panggil dia bitch and kata dia ada sugar dad.tersial sgt apek2 tuh mengata.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
What do u expect from lobster brain?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fathia mmg layak dikecam. Tny soalan belit2 mcm bdk sek rendah. Adeh aku tgk pun boring.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata amik law (walaupun tak grad). .
Ghope gtew jah soklannya tia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2017 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ferr_Remy at 18-6-2017 02:24 AM

Satu kenyataan yg amat selfish and dumb bila dia ckp org muda mcm die x efek dgn ekonomi. Bila die ckp camtu, die kena relate dgn smua org muda kat Malaysia yg dipenuhi hutang piutang, basic salary rm1000 utk lepasan SPM dan byk lagi. Bukan fokus pasal diri die je. Lagipun, die artist. Dumb bitch. Walaupun die still lawa pada pandangan mata iols.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon je la dik...nk kesiankan dia dikecam pun rasa mcm dia layak dikecam
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 12:29 PM | Show all posts
sofiazara replied at 17-6-2017 08:40 AM
i think she's telling the truth

ramai je org muda yg tak rasa apa dgn keadaan ekonomi mendesak
...

sbb skrang ni zaman media sosial. orang kaya raya yg peratusan die tak banyak tu la yg byk show off kt media sosial, sekaligus indicator yg malaysia ni mcm takde masalah.
golongan yg kais pagi makan pagi, beli rumah pun xmampu, yg miskin, yg ni peratusannye lagi byk tu la yg org tak nampak.  

ala ala ms election kt usa tu, kt media social ramai support hillary, ujung-ujung masa mengundi trump plak yg menang

bg aku statement fathia tu sgt shallow. kalau btul la malaysia ni tak terasa ngan kehimpitan ekonomi, takkan la penerima bantuan kebajikan dan br1m makin bertambah saban tahun?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 12:30 PM | Show all posts
aku pun pelik ngan  fathia yg die cakap org muda tak terkesan ngan ekonomi tu? bukan ke hari tu die ada upload kt socmed psl harga minyak, dia kesian kalau orang yg tak mampu nk beli minyak ni? dah kenapa tetiba die cakap ekonomi malaysia ni okay?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.077580 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list