CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9874|Reply: 7

INCOME PASIF ONLINE QUESTRA WORLD KINI DI SINGAPORE, MALAYSIA DAN RANTAU ASIA TA

  [Copy link]
Post time 16-6-2017 08:07 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eraapps at 17-6-2017 01:25 AM

Questra World adalah satu syarikat perniagaan di Eropah yang menyediakan peluang perniagaan antarabangsa untuk individu serta syarikat. Ejen pengiklanan Questra World menawarkan 2 cara untuk menjana pendapatan pasif (income pasif) kepada pelabur untuk memperolehi perkongsian keuntungan yang berpanjangan. 2017 adalah tahun Questra World di Singapore, Malaysia dan rantau Asia.

Atlantic Global Asset Management


Dana pelaburan ekuiti Atlantic Global Asset Management berasal dari syarikat pemegangan kewangan itu SFG Group, yang telah beroperasi sejak 2009 lagi.


Kumpulan Wang Atlantic Global Asset Management (AGAM) menguruskan penjualan dan pembelian komitmen pinjaman, termasuk saham syarikat pada mulanya melabur sekuriti mereka di bursa saham (IPO), dan juga menjalankan pelaburan asing, pembiayaan semula korporat dan pemfaktoran kewangan.


A.G.A.M didaftarkan di negara presiden syarikat, Antonino Robalo iaitu di Republik Cape Verde yang terletak dibahagian tengah Lautan Atlantik, barat Senegal.


Ibu pejabat dana juga terletak di Cape Verde, di tingkat yang sama dengan firma audit antarabangsa yang terkenal iaitu Pricewaterhouse Coopers.Pasukan Utama Pengurus Dana

1. Antonino Vieira Robalo
Beliau adalah presiden Atlantik Global AssetManagement C.A. dan perunding dengan Bank Dunia dan beberapa projek antarabangsa di Luxembourg, Perancis, Jepun dan Amerika Syarikat. Beliau memegang dua ijazah dalam pendidikan tinggi dan mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam syarikat-syarikat awam dan swasta di mana beliau memegang jawatan pengurusan kanan.


2. Andrei Andreevich Abakoumov
Beliau merupakan Pengarah Eksekutif Kanan dan Pengarah Global Fund Investment Atlantic Pengurusan Aset C.A. Ahli matematik pendidikan tinggi. Seorang profesional yang dilatih khas dalam nasihat kewangan, perdagangan dan pengurusan portfolio pelaburan dan dana. Beliau mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman profesional dalam bidang kewangan dan perbankan di jawatan pengurusan. Hari ini beliau telah menetap di Cape Verde sejak lebih 16 tahun dulu.Lesen Aktiviti Kewangan

A.G.A.M adalah pemegang lesen kewangan yang meliputi amalan beberapa jenis aktiviti kewangan utama. Lesen ini dikeluarkan oleh Commercial and Automobile Conservatory of Registration of Praia dan sentiasa diperbaharui setiap tahun.


Dalam hal keperluan setiap orang pelabur yang ingin membuat semakan bolehlah berbuat demikian dengan menyemak lesen ini dan mengesahkan kebenaran dan kesahihannya secara online di laman web rasmi Public Chamber of Commercial Resgisters of CapeVerde. Semua lesen dan kebenaran yang diberikan telah dikeluarkan dengan sewajarnya.


Dengan memiliki lesen ini, syarikat itu boleh bekerja dan berurusan dengan mata wang asing seperti Euro, Dollar Amerika Syarikat yang merupakan satu kelebihan untuk berurusniaga dengan Amerika Syarikat, Brazil, China, India dan malah di banyak negara lagi.
Dokumen - NIF Declaration

Dokumen atau Lesen NIF Declaration merupakan satu dokumen yang penting bagi sesebuah perniagaan berdaftar yang sah. Ia adalah nombor pengenalan syarikat itu dengan pihak berkuasa kewangan. Malah ia juga adalah nombor cukai syarikat untuk rujukan pihak percukaian pemerintah.


The Atlantic Global Asset Management S.A. Fund serta syarikat-syarikat pelaburan yang besar, selaras dengan keperluan undang-undang bagi Negeri Cape Verde adalah tertakluk kepada audit audit tahunan. Pihak berkuasa awam yang berwibawa yang dikehendaki menyemak penyata kewangan setiap syarikat secara menyeluruh.Dokumen - Surat Surat Dari Auditor A.G.A.M

Selain daripada audit bebas perkhidmatan kewangan, syarikat ini juga mempunyai auditor dalaman sendiri. Juruaudit sentiasa melaksanakan kunci kira-kira yang lengkap dan mengawal semua pergerakan akaun syarikat dan juga memantau aktiviti ekonomi dan laporan perakaunan organisasi. Juruaudit bertanggungjawab mengeluarkan surat khas/laporan kepada pihak berkuasa kewangan dan perlu mengambil tanggungjawab untuk mengawal aktiviti-aktiviti ekonomi dan kewangan A.G.A.M yang selaras dengan peraturan dan keperluan undang undang.


Jenis Jenis Aktiviti Perniagaan A.G.A.M

Mengikut undang-undang Negeri Cape Verde, lesen kewangan dana pelaburan Atlantic Global Asset Management diperbolehkan menjalankan dan mengawal jenis-jenis aktiviti kewangan berikut:

a. Pengurusan aset
b. Pengurusan & pentadbiran amanah harta.
c. Perkhidmatan pembayaran
d. Perdagangan dan Pertubuhan Transaksi Asset
e. Aktiviti dana pelaburan

Pengurusan aset dalam syarikat disediakan oleh sepasukan broker yang berkelayakan yang menggunakan strategi pelaburan yang boleh dipercayai, cekap dan terbukti dari masa ke masa, menggunakan spektrum instrumen pertubuhan kewangan dan prosedur pengurusan risiko.Posting selanjutnya nanti akan menjelaskan secara terperinci dari mana wang serta keuntungan yang besar telah dan mampu dijana oleh syarikat global Questra World ini serta apakah peluang peluang sebenar dan jitu untuk menjana pendapatan pasif serta keuntungan kepada bakal pelabur di Questra World khususnya buat kita kita di Malaysia.

Tahun 2017 ini, Questra World mulai menerokai pasaran Asia dan negara Singapore telah dipilih secara rasmi untuk pembukaan cawangan Questra World yang pertama di rantau ini, sebagai pintu masuk memulakan perniagaan dan menyediakan peluang peluang pelaburan kepada masyarakat Asian (sila rujuk di web rasmi Questra, www.questraworld.es). Seterusnya Questra telah memilih negara Vietnam untuk "branch" kedua mereka bagi divisi pasaran Asia.

Jika anda tak mau ketinggalan dan ingin mendapatkan maklumat lanjut berkenaan peluang Questra World di Malaysia, dijemput hadir SESI TAKLIMAT TEAM QUESTRA WORLD MALAYSIA di Pusat Latihan kami di Puchong, Selangor. Sila daftarkan diri anda di Pautan Ini ( lengkapkan semua maklumat seperti yang diarahkan ) serta emailkan Nama & No Hp anda ke shopeerawealth2u@gmail.com atau hubungi 0182132990 (Ckg Zacky). Anda akan segera dihubungi oleh pasukan agen berdaftar Questra kami.Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-6-2017 07:26 AM | Show all posts
Edited by eraapps at 18-6-2017 09:55 AM

Dari Mana Questra World Mendapatkan Dana & Keuntungan?

Pendapatan utama dana berasal dari empat sumber:

Penempatan sekuriti asing. Pembiayaan semulasyarikat-syarikat yang telah kehilangan modal mereka atas pelbagai sebab.Penganalisis daripada A.G.A.M mencari syarikat yang berjalan dengan baik tetapitidak mempunyai dana yang diperlukan untuk operasi dan pertumbuhan masa depanmereka. Pengurusan A.G.A.M menganalisa keadaan ekonomi dan mencari sumber pendanaan baru.Pembiayaan semula merupakan jenis pendapatan asas bagi bank pelaburan dan danadi seluruh dunia.

Pemfaktoran kewangan. Dengan memegang kontrak komersilpada komoditi fizikal sebenar dan, setelah membuat perjanjian dokumen pengangkutan,A.G.A.M akan terjamin melalui campur tangan sebagai pihak ketiga dan merealisasipembayaran. Dalam kes ini dana itu adalah perantara kewangan yang memberikankeuntungan yang betul dan selamat, selagi tanpa dokumen-dokumen yang dijanjikanoleh dana itu, barang-barang tidak boleh ditinggalkan. Wang dana tidak pergi kemana-mana sahaja tetapi tetap di dalam akaun dana, dan A.G.A.M dibayar denganbetul untuk penyediaan jaminan dan perkhidmatan ini.

Pengorganisasian dan merealisasi IPO. Dana pelaburan Atlantic Global Asset Management memastikan pembelian saham syarikat sebelum mereka disenaraikan di bursa saham, dan juga melabur dalam pembelian syarikat-syarikat yang menjanjikan penciptaan keuntungan masa depan selain penerbitan saham meeka sendiri di pasaran saham. Syarikat membuat keuntungan pada perbezaan antara harga saham sebelum IPO dan harga yang ditetapkan pada masa pelancaran perdagangan.Pembelian TACV Cabo Verde Airlines

Pada pertengahan 2016, dana Pengurusan Global Atlantic Asset telah membeli sekuriti hutang daripada syarikat penerbangan kecil TACV Cabo Verde Airlines. TACV Cabo Verde Airlines adalah satu-satunya syarikat penerbangan dengan lesen Kelas 1 penuh di Tanjung Verde. Syarikat ini memegang hak eksklusif pada semua penerbangan domestik di rantau ini dan untuk seluruh dunia. Tiket penerbangan dijual pada kadar 100%, dan biasanya satu minggu lebih awal. Di samping itu, syarikat itu menyediakan perkhidmatan penerbangan untuk talian komersial dan pengangkutan.

Pada masa urus niaga, syarikat itu berada dalam keadaan yang hampir kritikal dan diambang embubaran. Ia menjalankan beberapa penerbangan sedunia di seluruh dunia dan mempunyai armada yang agak sederhana. Selain itu, sebahagian besar lapangan itu diagihkan ke bank yang berbeza. Pada akhirnya, A.G.A.M membeli syarikat penerbangan aktif, dengan pesawat, krew, juruterbang dan keseluruhan infrastruktur.

Selepas harga akhir ditetapkan dengan Kerajaan Cape Verde, audit yang tepat telah dijalankan dan syarikat itu disusun semula sepenuhnya.Kemasukan TACV Cabo Verde Airlines Sebagai Pertukaran

A.G.A.M kemudian memulakan persiapannya untuk Tawaran AwamAwal. Bank pelaburan yang paling terkenal, seperti Goldman Sachs dan MorganStanley ikut terlibat.

Rundingan diadakan di antara pengurusan syarikat danbank pelaburan. Semasa rundingan ini harga saham yang dicadangkan untukpembelian, jenis mereka dan jumlah jumlah penambahan dana yang dirancang telahditetapkan. Kemudian memulakan kerja aktif mempersiapkan syarikat untuk tawaranawam permulaan.

Selepas IPO, nilai syarikat meningkat beberapa kali.Kemudian penjualan kepada pelabur portfolio China sebagai contoh menjadimungkin. Pada akhirnya, keuntungan urus niaga mengikut anggaran pakar adalah300-500%. Bagi transaksi itu sendiri ia akan dapat dicapai dalam tempoh masa 7-8 bulan!


Sehingga kini syarikat itu bersedia sepenuhnya untuk awam. Semua dokumen yang diperlukan sudah siap, semua kebenaran telah diperolehdan roadshow diadakan.Road Show Kepada Bakal Pelanggan QUESTRA

Pelabur memegang akaun dengan Dana Pelaburan lebihdaripada satu juta euro dan ingin melabur sejumlah besar, sekurang-kurangnya5-7 juta euro atau lebih, boleh bertemu secara individu dengan pengarah DanaAGAM Di Tanjung Verde. Para pelanggan dan pelabur datang ke mesyuarat dengan penganalisis danakauntan mereka sendiri di pejabat syarikat untuk melakukan roadshow danmengkaji dokumentasi.

Selepas klien menandatangani memorandum pejanjian tidakmendedahkan maklumat sulit, pelanggan diberi kuasa untuk menyemak semuadokumentasi kewangan. Selanjutnya kontrak pelaburan individu diselesaikandengan pelanggan-pelanggan ini.


Dana pelaburan ekuiti Atlantic Global Asset Managementtidak hanya berurusan dengan pelanggan utama dari satu juta euro tetapimenawarkan perkhidmatannya untuk semua jenis pelanggan di pelbagai tahap modal yangberbeza. Prinsip operasi dan model perniagaan unik A.G.AM ialah memastikan danapelanggan itu berstruktur dan dikelola dalam pool yang besar. Adalah lebih mudah untukmengurus dana syarikat dalam pool besar dengan mendapatkan beribu-ribu pelabur yangmenyumbang atau melabur dalam pelbagai peingkat modal dari 100 euro bahkan lebih.Posting seterusnya nanti akan diberi secara jelas kepada anda mengenai Portfolio Pelaburan (Investment Portfolios) iaitu Produk atau Perkhidmatan yang ditawarkan kepada umum dimana anda serta orang ramai boleh menyertai perniagaan yang berkembang pesat ini dan berkongsi keuntungan bersama Questra & A.G.A.M bersertakan Keperluan Modal & Potensi Keuntungannya.

Bagi yang berminat mendapatkan maklumat terperinci atau ingin hadiri Sesi Latihan Questra Team Malaysia di Pusat Latihan di Puchong, Selangor, sila mendaftar di SINI serta emailkan maklumat diri (Nama & No Hp) ke shopeerawealth2u@gmail.com atau bercakap dengan Ckg Zacky di talian 0182132990

Panduan & Step Pendaftaran (cara mengisi borang pada link/pautan di atas):
1. Masukkan No Hp termasuk Kod Negara. Contoh: 60191234567 (No hp Malaysia) atau 6287654321 (No hp Indonesia)
2. Masukkan email anda yang aktif
3. Klik Register
4. Masukkan Nama Penuh (First Name/Last Name)
5. Kemudian masukkan Password (anda akan terima melalui mesej SMS)
6. Jika tidak terima SMS, sila periksa email anda dan buat pengesahan seperti yang diminta.
7. Password juga boleh anda dapat dalam email yang dikirim syarikat. Cuma Copy & Paste password ini untuk login
8. Klik "Create Account"
9. Verify email - buka email dan klik pautan/link seperti yang diarahkan didalamnya.
10. Jangan lupa kemaskini profile anda dan mulai terokai semua info di dalam backoffice sambil ikuti update melalui forum ini atau dari Sesi Taklimat Team Questra Malaysia.

Sementara itu pastikan anda Tengok Video Ini dulu !

* ikuti posting seterusnya....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eraapps at 24-7-2017 08:41 PM

The world First Investment Company Offered Passive & Affiliate Earning Opportunity To Millions Of People All Over The World With Its Main Headquater Office Building In Spain & Over 80 Offices Gong To Open In Different Countries Across Europe, Asia and African Countries.

8 Years In Business Since 2009
Currently Having 10 Branch Offices In Europe
4% To 6% Weekly Income
PayOut Every Friday
Minimum Withdrawal 10 Euro
Minimum Investment 90 Euro

INVESTMENT PACKAGES

1. WHITE PACKAGE
Cost 90 Euro
Weekly Prfit 4%
Potential Earning 186 Euro

2. YELLOW PACKAGE
Cost 270 Euro
Weekly Profit 4.2%
Potential Earning 590 Euro

3. GREEN PACKAGE
COST 810 Euro
Weekly Profit 4.6%
Potential Earning 1935 Euro

4. BLUE PACKAGE
COST 2430
WEEKLY profit 5%
Potential Earning 6300 Euro

5. RED PACKAGE
Cost 7290 Euro
Weekly Profit 5.2%
Potential Earning 19,683 Euro

6. BLACK PACKAGE
Cost 21,870 Euro
Weekly Profit 6%
Potential Earning68,235 Euro

* Check for other packages available on Website

AFFILIATE INCOME
5.0% To 15% Depends on your Rank Up To Unlimited Kevel/Depth


RANK LADDERS

AGENT RANKS...

1. NEW JOINER
Refferal Bonus 5.0%

2. BRONZE AGENT
Refferal Bonus 7.0%
Total Accumulated Team Sale 3000 Euro

3. SILVER AGENT
REFFERAL bonus 9.0%
Total Accumulated Team Sale 25,000 Euro
CASH REWARD 1000 Euro

4. GOLD AGENT
Refferal Bonus 10.5%
Total Accumulated Team Sale 50,000 Euro
CASH REWARD 2000 Euro

5. PLATINUM AGENT
Refferal Bonus 12.0%
Total Accumulated Team Sale 100,000 Euro
CASH REWAD 5000 Euro


DIRECTOR RANKS


6. BRONZE DIRECTOR
Refferal Bonus 13.0%
Total Accumulated Team Sale 500,000 Euro
CASH REWAD 20,000 Euro

7. SILVER DIRECTOR
Refferal Bonus 14.0%
Total Accumulated Team Sale 1,000,000 Euro
CASH REWAD 50,000 Euro

8. GOLD DIRECTOR
Refferal Bonus 14.5%
Total Accumulated Team Sale 3,000,000 Euro
CASH REWARD 150,000 Euro

9. PLATINUM DIRECTOR
Refferal Binus 15.0%
Total Accumulated Team Sale 10,000,000 Euro
CASH REWARD 500,000 Euro


OTHER BENEFITS

Interest Free Car & House Loans At Director Levels In Your Country Of Choice
25% Down Payment Only Rest From Your Earnings

* Feel free to personally talk to me for further infos. Call /sms/whatsapp 0163283890 (serious investors only).


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2017 08:12 AM | Show all posts
PENCAPAIAN TAHAP AWAL TEAM QUESTRA MALAYSIA:* Shahidan (Level 5) 5000 Euro
* M.Nizam (Level 6) 20,000 Euro
* Ustaz Zain (Level 8) 150,000 Euro
* Shafik (Level 9) 500,000 Euro
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2017 03:41 PM | Show all posts

, ttg

Edited by eraapps at 7-8-2017 04:24 PM
GEGARAN QUESTRA WORLD DI MALAYSIA MAKIN TERASA...EVENT TERKINI DI SAFIRA CLUB, PENANG (akan dikemas kini) BARU BARU INI LUAR BIASA SEKALI, PENUH SESAK HALL DENGAN HADIRIN. QUESTRA HAMPIR PASTI AKAN LAHIRKAN JUTAWAN PERTAMA MALAYSIA WALAU PUN DALAM TEMPOH SESINGKAT INI IA BERTAPAK DI BUMI MALAYSIA!

Alhamdulillah...pendapatan penulis sendiri dah melonjak ke Ringgit Malaysia 5 Angka walau pun baru sangat bersama Questra, signal baik ke arah keuntungan & dividen lebih besar (dah pun boleh berbelanja sakan he he he). Tahniah Shafik...bakal JUTAWAN PERTAMA Questra Malaysia!

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 0182132990 UNTUK BANTUAN PENYERTAAN & PENGAKTIFAN KEAHLIAN QUESTRA. Ofis Questra World Malaysia bakal beroperasi tidak lama lagi di KLCC. WATCH OUT GUY! JANGAN LAGI KETINGGALAN REAL INVESTMENT INI!'
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2017 09:08 PM | Show all posts
QUESTRA WORLD COMPANY LEADERSHIP PROGRAM DI MALAYSIA BERLANGSUNG DENGAN JAYA NYA & CUKUP MERIAH.
Lihat Video berikut:

Klik di [url=https://youtu.be/J91wyTDCyeM]SINI[/url] dan saksikan !

Beberapa orang JUTAWAN Questra World Malaysia bakal tercipta dalam masa terdekat ini (termasuk wanita). Apa ditunggu lagi?. Contact Us NOW! Jom buat duit pasif betul betul ini kali lah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 13-8-2017 07:27 PM | Show all posts


25 ALASAN KENAPA PERLU INVEST DI QUESTRA

Saksikan [size=20.6279px]Video Di Sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2017 02:46 AM | Show all posts
Edited by eraapps at 5-9-2017 08:12 AM

Testimonial income investor Questra World Malaysia, Makin ramai akan bergelar jutawan. Ini Salah Satu bukti pembayaran bonus (rewards) Questra Work untuk Salah sorang dari  ratusan pelabur Malaysia bernilai 150,000 Euro atau bersamaan sekitar RM600,000.00. Bonus dicairkan malah telah pun dibelanja sebahagiannya.[size=17.0549px]

[size=17.0549px]Hubungi 0182132990 untuk maklumat selanjutnya.[size=17.0549px]Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.065320 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list