CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2231|Reply: 10

Gaji bulanan skrg cukup ke ....

[Copy link]
Post time 13-6-2017 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Pendapatan 'kedua' atau sampingan kini bukan lagi satu pilihan. Jika dulu, anda mempunyai pilihan untuk bekerja makan gaji dan melakukan kerja sampingan selepas waktu pejabat untuk tambah pendapatan. Hari ini, memiliki pendapatan kedua sudah menjadi satu keperluan oleh semua orang untuk meneruskan hidup di negara ini.

     http://www.gajimasuk.com/user/murahrezeki



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2017 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cukup kalau bersyukur insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhijrahlah dgn niat yg baik. InsyaAllah ada rezeki kat tempat org

Salam dari negara kanggaru
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:37 PM | Show all posts
Edited by boogeese at 13-6-2017 06:40 PM
aku.semut.merah replied at 13-6-2017 06:22 PM
Berhijrahlah dgn niat yg baik. InsyaAllah ada rezeki kat tempat org

Salam dari negara kanggaru ...

Paling dekat ke JB
Kerja S'pore
Gaji SGD2K ~ RM6K
Ada skill cert, tertiary education, boleh dapat lebih lagi


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
boogeese replied at 13-6-2017 06:37 PM
Paling dekat ke JB
Kerja S'pore
Gaji SGD2K ~ RM6K

Ok juga. Aku keje aussie dari gaji kecik dah dpt lebih dari cukup. Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukup je. Siap berlebih lg tak tau nak buat apa. Xperlu pun join MLM bodoh ke apa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 13-6-2017 06:40 PM
Ok juga. Aku keje aussie dari gaji kecik dah dpt lebih dari cukup. Alhamdulillah.

Bestnya chuolz merantau. Teringin nk buat mcm tu. Uols keje apa kt sana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 13-6-2017 10:18 PM
Bestnya chuolz merantau. Teringin nk buat mcm tu. Uols keje apa kt sana?

Iols buat 2 keje noks sambil belajar. Keje dgn org buat accounting, sambil tu bisnes as beauty therapist facial pedicure manicure semua tu sbb skrg sambung belajar bhg kecantikan. Terjodoh plak dgn mat saleh, kira rezeki terpijak      
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 10:49 AM | Show all posts
gaji memang tak cukup cover semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 10:50 AM | Show all posts
kenalah pandai cari part time, pandai berjimat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2017 11:15 AM | Show all posts
cheehongkpm replied at 14-6-2017 10:49 AM
gaji memang tak cukup cover semua ni

Boleh tengok2 dan baca dulu .....
Kalau berminat daftar jea ..

      http://www.toneexcel.biz/449116
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.057735 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list