CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 148950|Reply: 1570

Syukri Yahya dituduh look around dalam We Chat! Bukti screen shot vc katanya #5

  [Copy link]
Post time 9-6-2017 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Edited by xanderz at 9-6-2017 02:20 PM

Shukri Yahaya Jawab Mesej Goda Wanita Tersebar

DI PAGI Jumaat yang mulia ini dunia hiburan panas seketika apabila seorang individu yang menggelarkan dirinya sebagai Sarah Danielle telah berkongsi satu mesej perbualan bersama seorang pelakon terkenal. Mesej berbaur godaan itu kononnya perbualan dia dengan aktor Shukri Yahaya yang menggambarkan dia kurang senang dengan mesej-mesej diberikan pelakon itu.

Untuk kepastian, mStar Online berjaya bertanyakan hal berkenaan daripada tuan badan sendiri untuk mengelak lebih banyak persepsi buruk timbul berhubung mesej tersebar itu. Kata Shukri, 28, wanita berkenaan sengaja menggunakan cara tersebut bagi meraih perhatian masyarakat dengan mengaitkan dirinya.


Ini antara mesej yang dikongsi oleh seorang individu kononnya digoda Shukri Yahaya.
"Saya pun dapat tahu berita ni pagi ini. Komen saya senang je, orang sekarang sanggup buat apa sahaja untuk ‘famouskan’ diri mereka tanpa rasa malu akan diri sendiri. "Mereka seperti sudah tidak bermaruah dan nak popular cara pantaslah ni. Saya sikit tidak terasa dan malas nak layan.

"Stop making stupid people famous" (hentikan buat kerja bodoh untuk popular) ujarnya.  Pada pagi Jumaat seorang wanita telah memuat naik tentang paparan skrin perbualan seorang lelaki yang didakwa aktor 7 Hari Mencintaiku. Individu berkenaan turut mendakwa dia mempunyai bukti rakaman perbualan video  dengan pelakon lelaki tersebut, namun tidak dimuat naik atas sebab-sebab tertentu.

Dalam pada itu, ditanya tentang tindakan terhadap perkara ini, Shukri berkata, dia enggan melayanya dan menganggap ia sesuatu yang remeh.
"Saya malas nak layan mereka, saya maafkan mereka di bulan puasa ni. Orang macam ni buat kita hilang sabar, baik tidak payah layan langsung," ujarnya.

Shukri telah berkahwin dengan Tya Adnan pada 20 November 2015 dan dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Aaira Ameena yang lahir pada 24 Ogos 2016.

P/S   Adakah ini betina birah sebab meols tak rasa Abam Syuk tu jenis liar


SUMBER : MSTAR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2017 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
OMG!!!! Tp kalau sekadar SS perbualan boleh jd org lain sbb sape2 pon leh create a/c wechat kan?? I dunno sbb i x main wechat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
xanderz replied at 9-6-2017 11:25 AM
Shukri Yahaya Jawab Mesej Goda Wanita Tersebar

DI PAGI Jumaat yang mulia ini dunia hiburan panas  ...

Omg...xkan lah jericho mesia berperangai gini.bini punya lawaaaaa pon nk menggatal
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:35 AM | Show all posts
fake account la dekk.. kau letak nama Brad Pitt pun boleh.. dasar pompuan merenyam kaki viral
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:35 AM | Show all posts
wechat ni kan sukar dipercayai kan.. tah sape2 org tah.. mcm mustahil je shukri yahaya nk buat perangai mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:37 AM | Show all posts
we chat tu sapa-sapa pun boleh create id..
sebab bukannya orang boleh detect no hp pun..
tapi orang laki ni, walaupun muka je baik, hati mana kita tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul ade bukti screenshot video call dr SY sendiri nape tak tunjuk dikkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:39 AM | Show all posts
SY cam x nafikan jek..? Kena tggu bukti video calling ler..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
aku prcaya klo artis tu create tinder je. brsepah gak retis laki dlm tinder. nk cri one nite stand la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi girl tu kata ada video call..macamana kalau betul itu SY..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 9-6-2017 11:58 AM
rorygilmore replied at 9-6-2017 11:39 AM
SY cam x nafikan jek..? Kena tggu bukti video calling ler..


Khennnn cara dia jwb mcm xde penafian dr dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:41 AM | Show all posts
alah..IG Fb pun byk fake account..stakat wicet neh, ape lah sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
xkn la bodoh sgt SY tu pun nk men wechat pakai nama sndiri
mmg penyakit bdak2 skarang ea..semua nk attention
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduuu jangan ade plak pempuan ni pg UP sc video call tu plakk....iolls dah laa peminat tegar SY.....tk dpt nk byg SY nk menggarit walau ade bini cantik kt umah....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala acik tu pun gigih nak berspiking tapi hancor.ckp melayu jela acik
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
rorygilmore replied at 9-6-2017 11:39 AM
SY cam x nafikan jek..? Kena tggu bukti video calling ler..

Aah kan..xde pun SY nafikan   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
fake acc kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Bengap betul yang percaya

Aku pun leh buat acct wechat fattah amin letak pic dia yg bersepah kat intenet lalu look around & merenyam dgn acik2
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:52 AM | Show all posts
kalau ada bukti vdo we ols percaya..... satu lagi geng ady bebird spender gulung nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x caya je. Entah sesiapa boleh create id
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:11 AM GMT+8 , Processed in 0.102360 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list